Forstørrelse på fotopapir

   Forstørrelse på fotopapir

   Vægdekoration med højglans

   fra 9,99 kr*

   • Fotopapir med højglans
   • Lysresistent
   • Fire forskellige formater

   Se produktinformation

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: 5-7 hverdage

   Forsendelsesomkostninger fremgår af prisliste

   Forstørrelse på fotopapir

   Vægdekoration med højglans

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Dine bedste billeder fortjener at blive forstørret og vist frem! Mange motiver kommer nemlig først rigtigt til deres ret som forstørrelse. Forstør f.eks. et foto fra din sidste ferie, dit bryllup eller af dem, du holder af. Hvis du ønsker at fremhæve særlige detaljer som f.eks. en sommerfugl på en blomst, kan du også vælge at lave en fotoforstørrelse.

   Din forstørrelse produceres på højglans fotopapir. Fotopapiret giver strålende og flotte farver, beskytter mod lysets påvirkning samt sikrer en fremkaldelse af dine billeder i høj kvalitet.

   Produktoplysninger

   Produktoplysninger


   Formater

   Vælg et format fra vores store udvalg.

   2 : 3 - Format

   Format 2:3
   vertical divider

   Tip:

   Det klassiske 2:3 format egner godt til familieportrætter eller bryllupsfotos.

    

   Størrelse Anbefalet opløsning
   i cm i megapixel i pixel
   20 x 30 2,2 1260 x 1870
   30 x 45 5,0 1870 x 2780
   40 x 60 6,1 2060 x 3080
   50 x 75 9,4 2570 x 3840
   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris fra 6 stk. Leverings­tid
   15x20 cm forstørrelse 9,99 Kr.   3-6 hverdage
   20x30 cm forstørrelse 14,99 Kr. 9,99 Kr. 3-6 hverdage
   30x45 cm forstørrelse 59,99 Kr. 49,99 Kr. 3-6 hverdage
   40x60 cm forstørrelse 69,99 Kr. 59,99 Kr. 3-6 hverdage
   50x75 cm forstørrelse 89,99 Kr. 79,99 Kr. 3-6 hverdage
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   39,99 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

    Bestil 4 stk.
   CEWE VÆGBILLEDER
   og få 10%

   Brug værdikoden:

   NUWALLART10

   Bestil 6 stk.
   CEWE VÆGBILLEDER
   og få 15%

   Brug værdikoden:

   NUWALLART15

   Bestil 8 stk.
   CEWE VÆGBILLEDER
   og få 20%

   Brug værdikoden:

   NUWALLART20

   Billedforstørrelse på fotopapir


   Lav en fotoforstørrelse på fotopapir af dine bedste billeder!

   Din fotoforstørrelse kan du hænge op for eksempel i stuen, på børneværelset eller på kontoret, så du få en flot og personlig vægdekoration. En forstørrelse af dine flotte billeder vil altid være et hit!


   Lav fotoforstørrelser i forskellige varianter


   Bestil en flot fotoforstørrelse af dine billeder på fotopapir hos CEWE. Vi bruger den bedste teknologi på markedet og med dine flotte pletskud, kan der kun komme et godt resultat ud af det. Billederne kan forstørres op i mange forskellige størrelser, og hvis du downloader vores gratis bestillingssoftware kan du lave dine billeder i mange forskellige udformninger.

   Du kan blandt andet vælge imellem:

   • • Lav en almindelig fotoforstørrelse, så dit pletskud virkelig bliver vist frem. Du kan for eksempel lave en stor fotoplakat til teenageværelset med et billede af alle vennerne. Eller et smukt landskabsbillede til at hænge i stuen.

   • • Lav en forstørrelse som en en fotocollage, der indeholder dine bedste billeder. Dine billeder sat sammen i en fotocollage er en god ide til dem, der ikke kan vælge et enkelt billede til deres fotoforstørrelse, eller som bare godt kan lide, at deres billede bliver lidt mere livligt og interessant at se på. Husk når du sammensætter din collage at sørge for, at collagen ikke bliver for rodet at se på. Det gør du blandt andet ved at vælge billeder, der passer sammen i farve eller tema. Temaet kunne for eksempel være billeder fra din ferie, bryllupsbilleder eller dine gode pletskud af børnene. Et godt råd, når du laver en fotocollage, er: ”keep it simple”, så kommer billederne bedst til deres ret

   • Print billeder i forskellige størrelser. Vi laver fotoforstørrelser der passer til lige netop der, hvor du havde tænkt dig, de skulle op at hænge.

   Alle dine billedforstørrelser kan du style og dekorere, som du synes, og så de passer til din indretning. For eksempel kan du lave sort-hvide vægbilleder selvom du har taget billedet i farver. Du får et supergodt resultat og alle valgmulighederne ved at downloade vores bestillingssoftware, når du skal fremkalde billeder. Og med en forstørrelse af dine fotos, får du altid en individuel og personlig udsmykning af dit hjem, som du kan nyde i mange år frem.


   Bestil fotoforstørrelse af dine billeder på fotopapir hos CEWE


   Det kan du gøre hurtigt og nemt. Se bare her:

   • • Start med at downloade vores software. Det er den, du skal bruge uanset, om du skal lave fotoforstørrelser eller andre vægbilleder, fotoalbum, kort og indbydelser eller andre af vores flotte fotoprodukter. Du kan også lave flere af vores produkter direkte på vores hjemmeside, men vores software giver dig rigtig mange muligheder for at designe og tilpasse dit produkt, så det bliver præcis, som du vil have det

   • • Upload de billeder, du vil lave forstørrelser af og vælg format. Her skal du være opmærksom på, at du vælger længden på dit fotos korte side. Længden af billedets anden side afgøres af, hvilket sideforhold du har taget billedet i. Det betyder, at hvis du bestiller 10 cm. billeder, bliver dine billeder 10 cm. på den korte led. Læs mere om billedernes sideforhold her, hvor der er beskrevet, hvordan dine billeder printes (https://www.cewe.dk/billeder/sadan-printes-dine-billeder.html)

   • • Når du har uploadet et eller flere af dine billeder og du har valgt størrelsen på hver enkelt fotoforstørrelse, er du klar til at lægge dine billeder i varekurven og gøre din bestilling færdig.

   Nu kan du se frem til at modtage billedforstørrelser af absolut bedste kvalitet. Hver forstørrelse af dine fotos printes på højglans fotopapir, der sikrer dig optimale farver og beskytter din fotoforstørrelse mod lysets påvirkning.

   Dine yndlingsøjeblikke fortjener på alle måder et helt særligt format. Derfor anbefaler vi, at du laver en flot og farvestrålende forstørrelse af dine billeder på fotopapir her hos os.
   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.