Køleskabsmagneter - Personlige magnetbilleder til tavler og skabe

   Magnetbilleder

   Trendy og anvendelig til mange formål!

   fra 59,00 kr*

   • Hjælp til fastgørelse af noter og postkort
   • Hver køleskabsmagnet kan designes individuelt
   • Fås i to forskellige størrelser

   Mere produktinformation

   Del:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: 3-6 hverdage

   Forsendelsesomkostninger i overensstemmelse med prisliste

   Magnetbilleder

   I sæt med fire eller otte

   Køleskabsmagneter

   Køleskabsmagneter

   Design nemt personlige magneter med dine egne billeder.

   Personlige magneter fås i to forskellige størrelser: Et sæt med fire store (ca. 5,7 x 8,2 cm pr. magnet) eller otte mellemstore magneter (5,8 x 3,8 cm pr. magnet)

   Alle magnetfotos produceres i luksusfotopapir på magnetfolie. Billederne imponerer med strålende farver og skarpe kontraster.

   Magneter er praktiske hjælpere i dagligdagen. Brug dine magneter med billeder til fastgørelse af f.eks. noter og postkort på køleskabet eller magnettavlen.

   Produktinformation

   Produktinformation

   • Produktnr: 8612
   • Materiale: Luksusfotopapir på magnetfolie
   • Maksimal trykflade:
    Fire klistermærker i storformat: 5,7 x 8,2 cm pr. klistermærke
    Otte klistermærker i mellemstort format: 5,8 x 3,8 cm pr. klistermærke
   • Anbefalet opløsning: 2280 x 1680 pixels

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   Magnetfoto 4 stk. 59,00 Kr. 3-6 hverdage
   Magnetfoto 8 stk. 59,00 Kr. 3-6 hverdage
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   39,99 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Køleskabsmagneter med billede

   Er du på udkig efter en sød og sjov lille fotogave til en ven eller til dig selv? Eller vil du bare gerne bruge dine gode billeder, så de bliver vist frem på en anden måde end ved at komme i glas og ramme? Så se her, hvordan du kan bruge dine fotos på at lave fine køleskabsmagneter med dine flotteste billeder.


   Hvad skal du bruge køleskabsmagneter til?

   Nogle bruger deres magneter med fotos til pynt. Det ser flot ud på et ellers bare hvidt og blankt køleskab, og det er en sjov og anderledes måde at få brugt fine billeder på. Men de pynter ikke kun, de har også en funktion. Magnetfotos kan jo også holde ting på plads, særligt de sedler og andet, du skal huske, og som ikke må forsvinde ned i skuffen og blive glemt. Lav selv magneter med dine egne flotte billeder, så er det problem løst!


   Hvad gør du af de vigtige sedler, invitationer og andet info, du får?

   Det kan være information om børnehavens tur skovtur i næste uge, møde i grundejerforeningen eller invitation til barnedåb hos et hold gode venner.

   Hvis du er ligesom de fleste af os andre, så lægger du dem væk i en skuffe, sammen med alle de andre papirer med ting, du skal huske, eller i en bunke på dit bord, der så bare vokser og vokser. Det er bare ikke så smart, det ved du sikkert godt. For når de først er ude af øje, er de også ofte ude af sind. Derfor skal du hænge de ting op, du skal huske, på dit køleskab. Du kan også hænge praktisk info til de store børn op på køleskabet, for er der et sted børnene ofte ser på, er det netop køleskabet! Og jo flottere køleskabsmagneter, du har, jo mere villig er man til at kigge på dem og dermed det, de holder fast! Dermed bliver dine køleskabsmagneter til praktiske hjælpere og ikke kun pynt.


   Hæng vigtig information op med køleskabsmagneterne

   Du kan for eksempel hænge følgende op på køleskabet (eller andre magnetiske overflader):

   • Børnenes skoleskema. Så kan de få et hurtigt overblik over dagen, når de snupper deres madkasse og drikkedunk i køleskabet
   • Sedler om tilmelding til forældremøde, til vejfest eller julefrokost
   • Dagens menu. Skriv en flot seddel over, hvad der er til aftensmad. Det vil der med garanti blive sat pris på, og du er fri for at svare på spørgsmålet 20 gange i løbet af dagen
   • Fremkald billeder og hæng op. Se køleskabet som en væg, du kan dekorere med de billeder og de farver, du kan lide
   Indbydelse til konfirmation og andre invitationer
   Lav selv magneterne med dine egne billeder

   Køleskabsmagneterne er nemme at lave. Lav selv magneterne i vores online editor, hvor du uploader de billeder, du vil have trykt på og med få klik retter til og bestiller.

   • Hver enkelt køleskabsmagnet designes individuelt, så du ikke ender ud med flere helt ens
   • Du kan tilføje lidt tekst eller et par flotte cliparts til billederne
   • Har du eget firma, er det oplagt at lave køleskabsmagneter med logo. Så har du altid en lille firmagave, du kan give væk til kunder og samarbejdspartnere

   Når du selv laver magneter, kan du vælge mellem 2 størrelser: et sæt med 4 store magneter på ca. 5,7 x 8,2 cm eller et sæt med 8 stk. i størrelsen 5,8 x 3,8 cm.


   Hvilke billeder kan bruges på køleskabsmagneterne?

   Selvom køleskabsmagneterne har et praktisk formål, må de jo gerne være flotte eller underholdende at se på. Så tag nogle skøre og sjove billeder af børnene, gå ud i haven og tag nogle smukke naturbilleder eller kig dit kamera eller telefon igennem for at se, hvad der gemmer sig af flotte motiver. Det kan også være nogle særligt gode feriebilleder eller søde babybilleder? Du kan bruge hvilket som helst billede, du synes, dog helst i opløsningen 2280 x 1680 pixels.


   Se også vores andre produkter med billeder

   Når du laver magneter med billeder, kan du også tage et kig på de andre spændende og kategorier af flotte fotoprodukter, du kan lave med dine egen billeder. Du kan blandt andet lave en flot fotobog med plads til tekst, vægbilleder med dine egne fotos, flotte fotocollager eller stemningsfulde sort-hvid billeder til dine vægge. Alle vores produkter laves med dine egne billeder trykt på.
   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.