CEWE på fotofestival

CEWE på fotofestival i Thisted 2018

Fotofestival i Thisted

Weekenden den 28. – 30. september 2018 stod i naturfotografiets tegn, da Fotofestival løb af stablen for 11. gang. Meget passende var årets Fotofestival rykket til Thisted, der er omgivet af Thys smukke, utæmmede natur. 

Ud over muligheden for at møde nogle af Danmark og Europas bedste naturfotografer, kunne deltagerne om lørdagen også opleve en række af CEWEs fotoprodukter. På vores stand kunne de f.eks. printe et par af deres bedste fotos direkte fra kameraet eller mobilen på vores CEWE FOTOSTATION, de kunne høre mere om vores store, internationale fotokonkurrence CEWE Photo Award, få inspiration til, hvordan de får det bedste ud af deres naturfotos, og de kunne deltage i konkurrencen om en personlig CEWE FOTOBOG. 

Deltagerne havde også mulighed for at se de smukke og fascinerende billeder fra CEWEs fotokonkurrence “Our world is beautiful”, der blev afholdt i 2016 – 2017. Sammen med mange andre af de enestående billeder fra fotokonkurrencen blev det bjergtagende vinderbillede ”Cliffs of Kallur” udstillet, der er taget af Janne Kahila i de fantastiske omgivelser fra toppen af Kalsoy på Færøerne. 

CEWE bidragede ikke kun med sin egen udstilling, men sponsorerede også de unge naturfotografers udstilling samt lavede en CEWE FOTOBOG med deres smukke vinderbilleder. Den anerkendte naturfotograf og ildsjælen bag Fotofestival Carsten Krog Pedersen havde også sin flotte vandreudstilling med i weekenden. Carsten har fået trykt sin imponerende udstilling på alu-plade fra CEWE VÆGBILLEDER. 

Vinderne ved Fotofestival kunne glæde sig over flotte præmier fra CEWE, herunder præmier som en CEWE FOTOBOG, et CEWE VÆGBILLEDE og mobilcovers. 

Fotofestival er en årlig begivenhed, der byder på en hyggelig weekend, hvor det er naturfotografi og naturen selv, der er i højsædet. Fotoentusiaster i alle afskygninger har her – udover at blive inspireret og dele deres passion – mulighed for at høre foredrag, se spændende udstillinger, være med til workshops og deltage i forskellige fotokonkurrencer.

CEWE på fotofestival i Silkeborg 2017

Fotofestival Silkeborg fejrede i år sit 10 års jubilæum med et overflødighedshorn af fotografisk inspiration, enestående naturbilleder og eventyrlige fortællinger fra naturens verden. De omkring 2000 besøgende i AQUA Akvarium & Dyrepark blev i weekenden den 9. – 11. juni mødt af vores CEWE FOTOBOG team, som stod klar til at vise og fortælle om vores talrige fotoprodukter, give insider tips til CEWE FOTOBOG og hjælpe med at printe gæsternes fotos på en CEWE fotostation.

I og omkring AQUA Akvarium & Dyrepark kunne fotoentusiasterne også opleve de smukke og alsidige naturbilleder fra udstillingen ”FACE”. Billederne er taget af nogle af de mest talentfulde naturfotografer fra ind- og udland og er en del af Silkeborgs kulturelle bidrag til Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. CEWE VÆGBILLEDER sponserede og producerede de 19 indendørsbilleder på hårdskumplade og de 28 udendørsbilleder på alu-plade.

I løbet af weekenden kunne deltagerne også lade sig inspirere af de mange spændende foredragsholdere fra ind- og udland. En af CEWEs dygtige medarbejdere holdt ligeledes et oplæg for fotoentusiasterne om CEWEs gratis design- og bestillingssoftware. En dejlig weekend blev rundet af med kåringen af vinderne af Fotofestivals Fotosprint, hvor deltagerne havde haft under tre timer til at indfange naturens mange facetter i og omkring AQUA Akvarium & Dyrepark. 3. og 2. pladsen kunne glæde sig over et gavekort til at lave deres egen CEWE FOTOBOG, mens vinderen blev præmieret med et gavekort på 500 kr. til et CEWE VÆGBILLEDE.