CEWE støtter A Walk in the Park

CEWE deltog i august 2019 i Børneulykkesfondens event ”A Walk in the Park”. Med hjælp fra de mange familier, der deltog i Valby og Aarhus, og sponsorerne blev der indsamlet 113.007 kr. til Legeheltene.

CEWE til A Walk in the Park 2019

A Walk in the Park er en event for familier, hvor fokus er på bevægelse og motorik, sikkerhed, sundhed, venskab og leg. Hovedformålet med A Walk in the Park er at samle ind til Børneulykkesfondens Legehelte.

CEWE var i år med, da A Walk in the Park først var i Valby i slutningen af august og bagefter i Aarhus i starten af september. Hos os stod vores professionelle fotograf klar til at tage fotos af børnene klædt ud i seje Ninja Ninjago- og My Little Pony-kostumer. Billederne blev bagefter printet på vores CEWE fotostationer – med det samme klar til at tage med hjem til køleskabet og børneværelserne som et minde om en god dag. Mange valgte også at få en kopi af deres foto op at hænge i teltet. I slutningen af dagen trak vi lod mellem alle billederne om et gavekort på 1.000 kr. til fotoprodukter fra CEWE.

Udover at opleve et udvalg af vores mange fotoprodukter kunne familierne også lege med i vores vendespil, hvor de kunne vinde et gavekort til en CEWE FOTOBOG, fotogaver, kuglepenne og nøgleringe.

Børneulykkesfonden og Legeheltene

Børneulykkesfonden er en nonprofit organisation, der arbejder for at øge sikkerheden for børn. De har fokus på at mindske antallet af ulykker, der sker for børn i hjemmet, i trafikken, til sport og i fritiden. De har for øje, at børnene skal have plads til at lege, være fysiske aktive og være kreative under sikre forhold.

Børneulykkesfonden har startet initiativet Legeheltene, som hjælper indlagte børn til at få en aktiv hverdag med leg og motion. Legeheltene giver børnene et afbræk i en hverdag præget af sygdom. Ved at lege og dyrke motion bliver børnenes motorik og sociale kompetencer styrket. Legeheltene er nu på 10 børneafdelinger i hele landet. I løbet af 2020 håber Legeheltene at kunne være på 13-14 børneafdelinger.

Læs mere om vores andre sponsorater her.