Fyld en fotobog med kærlighed

Uanset om I har været sammen i et år eller tyve, så har I sikkert oplevet mange sjove, spændende og romantiske øjeblikke sammen. Meget er sikkert også blevet foreviget i kamerarullen, men hvor tit får I bladret igennem alle de uforglemmelige minder på mobilen eller PC’en? Hvad med at lave en fotobog fyldt med jeres fælles minder? Dette er helt klart en historie, som fortjener en plads i boghylden. Så kan I tage den frem og se tilbage på de hyggelige øjeblikke – om og om igen.

Lav en helt speciel gave til din kæreste
Weekendtur til en storby, hvor I gik på opdagelse i fremmede gader, renovering af køkkenet, fødselsdagsfester og vandreture. Sådanne øjeblikke er superhyggelige at se tilbage på, særligt i en småtriviel hverdag. En fotobog er desuden en gave, som garanteret vil glæde din partner. Og der behøver faktisk ikke være en særlig anledning – som fødselsdag eller jul – for at give kæresten en fotobog. Din bedre halvdel vil helt sikkert blive endnu mere overrasket, hvis gaven kommer helt ud af det blå!

CEWE FOTOBOG Pure: 22 grunde til at jeg elsker dig
Vis din kærlighed med 22 af jeres yndlingsbilleder! CEWE FOTOBOG Pure er en elegant, lille fotobog, som leveres i et stilfuldt etui – og så er den virkelig enkel at lave.

Alt du skal gøre er:

  1. Downloade CEWE FOTOBOG Pure-appen fra App Store eller Google Play
  2. Vælge en af de syv stilarter
  3. Sætte 22 billeder fra din kamerarulle ind i bogen
  4. Skrive tekster på de sider, du ønsker tekst.

Tip: Skriv en kort sætning på hver side i fotobogen. Sætningen skal gerne fortælle, hvorfor du elsker og sætter så stor pris på din kæreste. Mere personligt og romantisk bliver det da ikke?

CEWE FOTOBOG Pure passer også fint til jer, som ikke har kendt hinanden så længe endnu, og ikke har hundredvis af billeder. Fyld Pure-fotobogen med billeder fra begyndelsen af jeres forhold – om et par år vil den være et superhyggeligt minde at finde frem og bladre i.  

Fortæl jeres historie i en CEWE FOTOBOG

Hvis du vil lave en fotobog med minder fra et langt forhold, kan det blive udfordrende kun at vælge 22 billeder. Her kan det være en god idé at vælge et af de større fotobogsformater, hvor du har plads til at vise og sige alt det, du ønsker – alt fra det første billede, der blev taget af jer, til spændende rejser og hverdagsglimt.

Pøj pøj med din CEWE FOTOBOG. Spread the love!