How to-videoer: Nyttige tips og tricks til din CEWE FOTOBOG!

Vi har samlet fire videoer, der viser dig, hvordan du kan komme i gang med din fotobog og andre nyttige tips og tricks. Videoerne vil (forhåbentlig) både give dig svar på dine spørgsmål – også dem du slet ikke vidste, du havde!

Lav en CEWE FOTOBOG med hjælp fra assistenten

I denne how to-video viser vi dig, hvordan du kan lave en CEWE FOTOBOG på den enkleste måde: Ved hjælp af assistenten! Assistenten hjælper dig nemlig med placeringen af billeder og udformning af bogen. Men du kan naturligvis justere efterfølgende, så du får præcist det resultat, du ønsker.

Lav en CEWE FOTOBOG uden hjælp fra assistenten

Du kan selvfølgelig også lave en CEWE FOTOBOG helt fra bunden, helt uden hjælp fra assistenten. På den måde har du fuld kreativ frihed! Tag et kig i videoen her og få en enkel introduktion plus tips og tricks.

Indsæt video i din CEWE FOTOBOG

Vidste du, at det er muligt at indsætte video i fotobogen? Hvordan du gør det, får du at vide i tutorialen her.

Nyttige designtips

Når du er rutineret i CEWEs bestillingssoftware og er klar til at tage designet til næste niveau, bør du tage et kig i denne video. Her viser vi dig, hvordan du kan downloade flere designs, hvordan du kan ændre farven på cliparts, hvordan du kan redigere et billede i bestillingssoftwaren og hvordan du kan lave dit eget layout.