Ideer til personlige mors dags-gaver

Hvert år, altid den 2. søndag i maj, fejres mors dag.

Morgenbordet er dækket med kærlighed, små gaver ligger klar på bordet og de huslige pligter er omhyggeligt udført af flittige små hjælpere: Det er mors dag!

I Danmark og i mange andre lande er det dagen, hvor små og store børn viser, hvor meget de værdsætter deres mor. Vi giver dig her tips og ideer til specielle og personlige gaver, som vil glæde enhver mor.

Gaveideer til mor

Traditionelt set gives blomster, chokolade og små gaver til mors dag. Hjemmelavede gaver er også i høj kurs og særligt populære hos mor. De viser, at barnet (uanset alder) har gjort sig tanker om gaven og har investeret tid i forberedelserne og udførslen.

Gaver fra baby og småbørn

Få taget nogle fine billeder af mors et og alt, og bestil efterfølgende de bedste billeder på et CEWE VÆGBILLEDE. Det vil hun elske at se på sin væg.

Er børnene så store, at de kan være med til at lave gaven, kan en anden idé være at lave cupcakes (i samarbejde med far) som en sød overraskelse til mor. Som pynt til kagerne kan der anvendes grill-træpinde, der stikkes ned i kagerne. På pindene kan I sætte fotoklistermærker af mor og børn.

Store børn vil også gerne sige ”Tak”

En gang mor – altid mor – også selvom børnene er fløjet fra reden og har fået deres egne familier. Store børn vil naturligvis også takke deres mor med en personlig gave og et fint kort. Personligt kreerede Art Prints eller Retro Prints giver rig mulighed for, at de unge mennesker, som ikke bor lige om hjørnet, kan sende deres mor en kærlig hilsen. Med Art Prints kan du også gøre gaveindpakningen endnu mere personlig.

Gaven, som glæder alle mødre

Familien betyder alt for mor, og det er sikkert også mor eller mormor, der sørger for, at familien regelmæssigt samles til familiemiddage, årets store højtider og en tilfældig kop eftermiddagskaffe i ny og næ. Fyld en CEWE FOTOBOG med alle de fine oplevelser, I har haft sammen, og forær den til hende på mors dag.

Når mors dag er slut, har mor stadig mulighed for at tage en tur ned ad memory lane ved at kigge i fotobogen og genopleve alle de skønne øjeblikke.