Ideer til teenagerens store dag!

De smukke unge mennesker står for at skulle holde deres første rigtig store fest, og her på siden har vi samlet inspiration og krea-tips til dig, der gerne vil gøre festen helt unik.

En genial gæstebog!

Lad alle gæster få mulighed for at skrive et par kloge ord, et sjovt citat eller en sød hilsen til teenageren på den store festdag. I stedet for en almindelig gæstebog kan I sammen designe en fotobog, som ikke ser ud som alle andre. En god idé er at lave et fint mix af billeder og tomme flader, hvor gæsterne kan skrive deres hilsner. Find gerne billeder helt tilbage fra babyårene og frem til nu. Det giver et helt unikt og fint slutresultat!

Tip: Den bedste papirtype at skrive på med kuglepen er digitaltryk mat.

Pynt til festen

Er I DIY-typerne, så har vi alletiders tip til, hvordan I kan gøre lidt ekstra ud af pynten til festen. Udover fin bordpynt og masser af flag kan I lave en sød og sjov tidslinje med billeder af festens hovedperson. De fleste familiemedlemmer vil formentlig have kendt teenageren hele livet, men venner og naboer har måske kun kendt hovedpersonen i få år, og for dem vil det være ekstra hyggeligt og sjovt at se billeder fra babyårene og frem til den store festdag.

Med Retro Prints kan I lave nogle superfine billeder, og på det hvide felt under selve billedet kan I skrive en kort tekst. Det kan fx være årstal, begivenhed eller hvad I kan finde på. Efterfølgende kan I hænge printene på en snor med klips, sætte dem på væggen med dekorationstape eller hvis det skal være ekstra festligt, kan I pynte festlokalet med heliumballoner med snor, hvor I lader printet hænge i enden af snoren.

Fototips: Tag portrætfotos som en prof

Hvis I ikke har booket en professionel fotograf til festdagen, så fortvivl ej. Vi har samlet vores 5 bedste tips til, hvordan I får taget nogle rigtig fine portrætfotos af den glade og stolte teenager.