Nu kan du sende billeder ind til CEWE PHOTO AWARD 2021

For fjerde gang starter verdens største fotokonkurrence under mottoet ‘Our World is Beautiful’! Har du taget et billede, som hele verden skal se? Så kan du indsende det til konkurrencen nu.

Hvilke billeder bringer glade minder frem? Hvilke situationer får folk til at smile? Hvis du har et svar på disse spørgsmål, er du en god kandidat til at deltage i CEWE Photo Award! Fotokonkurrencen har i de seneste år vist, at billeder taler et universelt sprog, der binder mennesker sammen – på tværs af landegrænser. Og denne egenskab bliver stadig vigtigere. Temaet ‘Our World is Beautiful’, eller på dansk ‘Vores verden er smuk’, har som mål at sætte fokus på skønhed i verden, og rent faktisk bidrager hver deltager til at gøre verden til et lidt bedre sted: For hvert indsendt billede donerer CEWE 0,10 € til SOS Children’s Villages International.

Uanset om du er hobbyfotograf eller topprofessionel, kan du deltage i den verdensomspændende fotokonkurrence CEWE Photo Award. Der er ikke noget krav til udstyr, du kan indsende så mange billeder, du vil, og det er helt gratis at deltage. Det eneste krav er, at du er over 18 år. De præmier, du kan vinde, er ikke småting: Det er muligt at slippe af sted med en af ​​1000 præmier til en samlet værdi af ca. 250.000 euro!

Sidste års vinder. Foto: Ina Schieferdecker

Sidste år vandt Ina Schieferdecker fra Tyskland 1. pladsen med billedet ‘Hide-and-seek with a ground squirrel’ – måske bliver det dig i år?

Vores smukke verden

Konkurrencens motto ‘Our World is Beautiful’ giver dig alle muligheder for at vise dit personlige syn på hverdagens fascinerende detaljer eller storslåede natur. Med 10 forskellige kategorier er du næsten sikker på, at du finder et passende sted til dit fotografi.

Du kan deltage i følgende kategorier:

  • Natur
  • Dyr
  • Hobby og fritid
  • Landskab
  • Arkitektur og teknologi
  • Rejse og kultur
  • Luftfoto
  • Mad og madlavning
  • Mennesker
  • Sport

Og hvad kan du så vinde ved at deltage i CEWE Photo Award:

1. plads (samlet vinder)
Hovedpræmien er en rejse efter eget valg til en værdi af 15.000 euro, fotoudstyr til en værdi af 7.500 euro og CEWE fotoprodukter til en værdi af 2.500 euro.

2.-10. plads
Fotoudstyr til en værdi af 5.000 euro og fotoprodukter fra CEWE til 2.500 euro.

11.-30. plads
Fotoudstyr til en værdi af 2.500 euro og fotoprodukter fra CEWE til 1.000 euro.

31-1.000. plads
Et gavekort til fotoprodukter fra CEWE til en værdi af 100 euro.

Du kan indsende fotos frem til og med 31. maj 2021.
Så hvad venter du på? Indsend dit bedste billede – måske vinder du en af ​​præmierne?

Og husk: Du støtter SOS-børnebyer, hver gang du sender et foto.