Vælg en personlig julekalender, dit barn vil elske!

Der er mange julekalendere at vælge imellem til børn, men hvad med at lave en helt unik chokoladejulekalender https://www.cewe.dk/fotokalender/chokoladejulekalender.html med eget billede her hos CEWE? Små børn elsker at se på billeder af sig selv og mindes sjove øjeblikke. Så vælg et godt billede, som får smilet frem – evt. sammen med forældre eller andre, som dit barn har en tæt og varm kontakt til.

Vælg mellem forskellige julekalendere


Slik-julekalender

  • Kinder-julekalender
  • Chokoladejulekalender med Ferrero – evt. til de lidt større børn, som skulle foretrække denne chokolade frem for Kinder

Nemt selv at lave din julekalender til dit barn her hos CEWE

Uanset hvilken af de ovenstående, du vælger, kan chokoladekalenderen på forsiden designes præcis med det børnebillede eller -billeder, som du har lyst til. Det er nemt at uploade billederne på vores hjemmeside og beskære billederne. Du kan også lave chokoladekalenderen i vores foto-app, hvis du foretrækker at lave den direkte fra din mobil.

Leg med designet på chokoladekalenderen til dit barn

Ud over dit valg af billede af dit barn, er der flere muligheder for at gøre din chokolade julekalender yderligere unik. Du kan vælge at placere bare ét billede på kalenderen. Du kan også bruge nogle af designmulighederne på hjemmesiden og finde en designskabelon, som du synes om. Der er mulighed for både mønstre, filtre og flere billeder ved siden af hinanden, som hvis du lavede et billede på lærred. Designmulighederne giver dig også mulighed for at tegne på dine billeder, hvis du f.eks. vil tegne en nissehue ovenpå dit barns hoved.

Slip kreativiteten løs på din børnejulekalender


Alternativt kan du også lave dit eget design på børnejulekalenderen i en af de mange apps, der findes rundt omkring, såsom Phonto eller PicsArt hvor du kan lave et mønster med dine billeder i. Ligesom du kan tage sjove billeder via Snapchat, gemme dem, og lægge dem på julekalenderen. Vær dog opmærksom på om billederne har en høj nok opløsning til at blive printet. Bestillingsprogrammet har en grøn, gul eller rød smiley, der indikerer om opløsningen på billedet er høj nok. Når du er færdig med at redigere dit billede, skal du bare gemme billedet og bruge det på din julekalender.

Hvilke motiver skal der være på børnenes chokoladejulekalendere?

På chokoladekalenderen skal der måske være et billede af børnene eller hele familien sammen. Gør det til en hyggestund at tage billeder af børnene og jer selv. Måske skal børnene sågar have lov til at medbringe helt særlige gæster til fotoshootet: yndlingsbamsen eller kaninen Plet.

I får de bedste billeder, hvis børnene hygger sig.

Så brug noget tid på at finde den rigtige stemning, enten derhjemme eller uden for i sneen. I kan sagtens bruge jeres mobilkamera, men vær opmærksom på, at kvaliteten med mobilkameraer kan være svingende. Hjemmesiden vurderer hvor god kvaliteten af billederne på chokoladejulekalenderen bliver.

Overrask børnene med en helt særlig gave inden jul

Når pakken med jeres personlige billede-chokoladejulekalenderen kommer med posten, vil I opleve ægte ekstase fra børnene over, hvor store chokolade julekalenderne er, og optur over at de selv er på deres helt egen chokoladekalender.

Børnene vil kunne glæde sig hver da i december op til jul.

Start i god tid inden december og lav din chokoladejulekalender her!

Har du overvejet, hvem du ellers kan give en chokoladejulekalender til?