Små glæder, stor lykke

En frisk dukkert i havet, blomster fra grøftekanten, leg i haven, isspiseri i lange baner og middagslurer i hængekøjen. Den danske sommer er fuld af magiske øjeblikke og oplevelser! Uanset hvor din sommer går hen, er en ting sikker: dit kamera bliver fyldt med masser af fantastiske billeder.

Fototips: Tag billeder, der fortæller en historie

Vi elsker alle den gode historie – og hvis du gerne vil have et par tips til, hvordan du får dine billeder til at formidle dine historier endnu bedre, så bør du tjekke vores nyeste fototips.

Tjek vores fototips nu

Lad dine favoritøjeblikke fra sommeren vare ved

Jeres sommereventyr i en fotobog

Lad jeres sommer fortsætte i en fotobog, hvor alle jeres små oplevelser bliver til store minder.  

Find dit favoritformat til din sommerfotobog

Ditte om CEWE FOTOBOG:
5/5 stjerner på Trustpilot
Som altid har vi modtaget et fantastisk fotoalbum i flot kvalitet. Vi har efterhånden bestilt mange XL album, både til os selv og som fast tradition til bedsteforældres julegaver 😊”.

Feriestemning derhjemme

Tag feriestemningen med hjem og få dit bedste sommerbillede op på væggen.

Prøv dig frem med CEWE VÆGBILLEDER

Emma om CEWE VÆGBILLEDER:
5/5 stjerner på Trustpilot
Endnu en gang lever Cewe.dk op til mine forventninger. Prøvede at bestille en stor plakat denne gang. Resultatet blev rigtig flot + at den kom kun få dage efter.”

Sommerspil til inde og ude

Den danske sommer er lunefuld. Vil du være helgarderet med underholdning, så tag et kig i fotogavekategorien, hvor du fx kan lave personlige spil, der kan bruges både inde og ude.

Se de mange fine fotogaver og design dine egne

Henriette om CEWE fotoprodukter:
5/5 stjerner på Trustpilot
Har både bestilt krus, bøger, puslespil, kalendere og billeder. Hver gang har jeg modtaget det bestilte i god kvalitet.”

Send et fysisk postkort med dine sommerbilleder

Lav en fin sommerhilsen i appen CEWE FOTOVERDEN og få det sendt direkte til modtagerens postkasse. Du designer postkortet med dine egne sommerbilleder – og i hele juli kan du sende ét postkort helt gratis, når du bruger koden: GODSOMMER

Hent appen og send et gratis postkort i løbet af juli