Små glæder, stor lykke

En frisk dukkert i havet, blomster fra grøftekanten, leg i haven, isspiseri i lange baner og middagslurer i hængekøjen. Den danske sommer er fuld af magiske øjeblikke og oplevelser! Uanset hvor din sommer går hen, er en ting sikker: dit kamera bliver fyldt med masser af fantastiske billeder.

Sommerudflugter

Guide: Magiske fotosteder i Norge

Går turen mod smukke Norge denne sommer? Så gør dig selv en tjeneste og tjek dette blogindlæg, hvor vi tipper om eventyrlig natur og smukke, fotogene steder.

Se alle de magiske steder

Guide: Magiske (skjulte) fotosteder i Danmark

Vi har allieret os med nogle superdygtige fotografer og har lavet en guide til dig, der gerne vil ud i sommerlandet og opleve nogle af de fantastiske steder, der praktisk talt ligger lige rundt om hjørnet.

Bliv inspireret til dine sommerudflugter

Fototips til sommerbilleder

Fotosafari: Lad børnene opdage naturen og dyrelivet

Spændende oplevelser og læring i et? Ja da! Tag børnene med ud i naturen for at opleve plante- og dyrelivet på en hyggelig fotosafari.

Bliv klogere på fotosafari-konceptet med børn

Dyrefotografering: Oplev de vilde dyr

Vil du gerne blive klogere på, hvordan du får taget de bedste dyrebilleder? Fotograf Ruben Soltvedt har givet os sine bedste tips, som vi gerne vil dele med dig.

Læs Rubens bedste tips til dyrefotografering

5 fototips til fantastiske sommerbilleder

Er du træt af at tage den samme slags billeder altid? Så tjek vores 5 helt konkrete tips til, hvordan du tager fantastiske sommerbilleder.

Få de 5 fototips her

På tur med familien: Inspiration til familiebilleder

Fotograf Ruben Soltvedt har rejst fra syd til nord i Norge, og har undervejs taget en masse skønne billeder, som han gerne vil dele med os.

Bliv inspireret til dine egne billeder

Fototips: Tag billeder, der fortæller en historie

Vi elsker alle den gode historie – og hvis du gerne vil have et par tips til, hvordan du får dine billeder til at formidle dine historier endnu bedre, så bør du tjekke vores nyeste fototips.

Tjek vores fototips nu

Lad dine favoritøjeblikke fra sommeren vare ved

Jeres sommereventyr i en fotobog

Lad jeres sommer fortsætte i en fotobog, hvor alle jeres små oplevelser bliver til store minder.  

Find dit favoritformat til din sommerfotobog

Ditte om CEWE FOTOBOG:
5/5 stjerner på Trustpilot
Som altid har vi modtaget et fantastisk fotoalbum i flot kvalitet. Vi har efterhånden bestilt mange XL album, både til os selv og som fast tradition til bedsteforældres julegaver 😊”.

Feriestemning derhjemme

Tag feriestemningen med hjem og få dit bedste sommerbillede op på væggen.

Prøv dig frem med CEWE VÆGBILLEDER

Emma om CEWE VÆGBILLEDER:
5/5 stjerner på Trustpilot
Endnu en gang lever Cewe.dk op til mine forventninger. Prøvede at bestille en stor plakat denne gang. Resultatet blev rigtig flot + at den kom kun få dage efter.”

Sommerspil til inde og ude

Den danske sommer er lunefuld. Vil du være helgarderet med underholdning, så tag et kig i fotogavekategorien, hvor du fx kan lave personlige spil, der kan bruges både inde og ude.

Se de mange fine fotogaver og design dine egne

Henriette om CEWE fotoprodukter:
5/5 stjerner på Trustpilot
Har både bestilt krus, bøger, puslespil, kalendere og billeder. Hver gang har jeg modtaget det bestilte i god kvalitet.”