CEWE vinder endnu en fotopris for vores lækre designeffekter


CEWE har vundet endnu en fotopris, denne gang i kategorien Best Photo Print Service. Vi har vundet for vores designprodukt, der giver dig mulighed for at fremhæve visse elementer i din fotobog eller på dine kort & invitationer med guld, sølv eller strukturlak.


Hvem har tildelt os TIPA-prisen?


Vi har fået tildelt prisen af TIPA, Technical Image Press Association, som er en sammenslutning af chefredaktører og tekniske redaktører hos 29 af verdens førende fotomagasiner. Prisen uddeles til markedets bedste produkter inden for foto og billedbehandling, og nu blev det endelig vores tur til at vinde én.

Juryen, som har udvalgt CEWEs designprodukt til vinder af den flotte pris, er repræsentanter fra anerkendte fotomagasiner i den etablerede fotoverden, og forbundets pris er blandt de mest prestigefyldte og eftertragtede i fotobranchen. Der lægges i voteringen vægt på, hvem der har udviklet det bedste produkt inden for design, innovation og kvalitet, og med det bedste forhold inden for pris og ydeevne.

Det blev altså os denne gang. Vi er meget glade og stolte og kan næsten ikke få armene ned!


CEWE vandt fotoprisen for vores flotte designeffekter med guld, sølv og strukturlak


Der er fotopriser i forskellige kategorier, og vores guld, sølv og strukturlak imponerede dommerne. Designeffekterne er forholdsvis nye i vores designverden, og de kan bruges på følgende måder:

  • • Fremhæv for eksempel titlen og andre elementer på forsiden og bagsiden af din fotobog med flot guld eller sølvtryk eller strukturlak. Det er et flot og anderledes blikfang, som tilfører et strejf af eksklusivitet til din fotobog. De udvalgte elementer både ser og føles mærkbart anderledes

  • • Brug også effekterne, når du laver kort og invitationer til årets fester. På bryllupsinvitationerne kan du eksempelvis fremhæve små hjerter eller jeres navne, og på barnedåbsinvitationerne kan du fremhæve farver eller andre elementer med den gennemsigtige strukturlak.

Med vores unikke designmuligheder kan du lave flotte fotobøger og andre fotoprodukter, så dine billeder kommer frem i lyset. Og med den nu prisbelønnede sølv, guld og effektlak kan dine fotoprodukter ikke blot ses men også mærkes.

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.