CEWE FOTOBOG Lille

   CEWE FOTOBOG Lille

   CEWE FOTOBOG Lille

   Lille fotobog med stor effekt

   fra 79,95 kr*

   • Lille og handy format
   • 14 x 13 cm.
   • Kan indeholde mellem 26 og 50 sider

   Flere produktoplysninger

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringsoplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 2-4 hverdage

   Leveringsomkostninger ifølge prisliste

   CEWE FOTOBOG Lille

   Lille med stor effekt: Vores CEWE FOTOBOG for alle nybegyndere!

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Lille fotobog til dine egne billeder i et praktisk format. Fotobogen bliver et lille og personlig fotoalbum, som kan tages frem og kigges i igen og igen. Design din bog efter dit eget ønske og upload dine billeder på vores hjemmeside.

   Vælg mellem diverse designskabeloner med mange forskellige typer farver, tekstfelter og anden grafik, så du får en personlig fotobog helt efter dit hoved.

   Lav en fotobog, hvis du gerne vil have dine billeder fremkaldt på en anden måde end den traditionelle, hvor de bare bliver sat i et standard-fotoalbum og sat ind i reolen med de andre bøger. Med en fotobog får du mere glæde af dine billeder og det giver en større tilfredsstillelse at sidde med en hjemmelavet bog i hænderne.

    

   Produktoplysninger

   Produktoplysninger

   Materiale:
   Digitaltryk standard

   Format:
   ca. 14 x 13 cm

   Indbinding:
   Hæfte som kan designes efter dit ønske

   Antal sider:
   fra 26 til 50 sider

   Indbindinger

   Smukke indbindinger til din CEWE FOTOBOG

   Indbinding som fotohæfte

   Indbinding som fotohæfte

   Lignende softcover-indbindingen, har hæfteindbindingen et fleksibelt omslag, som er holdt sammen i ryggen.

   Denne forside leveres i samme papirvægt som siderne i bogen (150 g/m²), med forside og indersider skåret i samme størrelse, som ved en brochure.

   Papirkvalitet

   Kun det bedste papir til dine bedste billede

   Digitaltryk standard

   Digitaltryk standard

   Kvalitet er for os alfa og omega: Vi anvender fotopapir af høj kvalitet til alle vores varianter af digitaltryk i CEWE FOTOBOGEN. Papiret er kendetegnet ved en gramvægt på 200 g/m², ved fotohæfter 150 g/m².

   En helt speciel produktudgave er CEWE FOTOBOG XXL panorama med en indbinding i udsøgt læder- eller lærred. Siderne til dette produkt printes på luksuspapir, med en gramvægt på hele 250g/m².

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   CEWE FOTOBOG lille - hæfteindbinding - digitaltryk standard (26 sider) 79,95 Kr. 2-5 hverdage
   Pr. ekstra 4 sider 19,00 Kr.  
   Tillæg pr. video (opbevaret i 3 år) 20,00 Kr.  
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   39,99 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Lille format af CEWE Fotobogen


   Lav din helt egen, personlige lille fotobog med dine egne billeder.

   Der er flere begivenheder, små og store, som fortjener at blive foreviget i en fotobog. Vores bog i formatet Lille er et perfekt format til en beskrivelse af en tur i zoologisk have med familien eller morfars 70-års fødselsdag i haven en skøn sommereftermiddag.

   Børnene er også vilde med den lille, hjemmelavede fotobog. Prøv at lave en bog til dit barn med billeder af hele familien, jeres hus, marsvin og bedsteforældrene. Du kan også lave en bog i formatet Lille om den dag, børnehaven var på besøg til fødselsdag. Husk også at lave et eksemplar til børnehaven, som de kan få, det skal nok vække begejstring med en billedbog med billeder af alle børnene.

   Den lille fotobog giver dig god mulighed for at øve dig lidt i at lave et hjemmelavet fotoalbum med egne billeder og for at arbejde med alle de muligheder, vi tilbyder.

   Vil du hellere have en lille fotobog, som kan tåle at blive bladret i og savlet på af dine helt små børn? Så skal du se mere om vores særlige babybog.


   Et par gode råd til udformningen af din bog i formatet Lille


   • - Tænk på om formatet og den begivenhed, der skal foreviges, passer sammen. Dit bryllup fortjener måske noget mere plads end en sommerdag i haven

   • - Husk også at have fotobogens format in mente, når du skal indsætte forskellige cliparts og pynt i din bog. Ton det lidt ned, så det ikke tager al opmærksomheden fra dine fine billeder. Eller risikerer du bare, at det kommer til at se rodet ud med alt for meget på al for lidt plads.

   • - Selvom formatet er lille, er der stadig plads til at skrive små bemærkninger til billederne. Indsæt små billedtekster - men igen: ikke for meget! Hellere for lidt end for meget i dette format. Hvis du vil have mere tekst på og fortælle lidt mere til billederne, skal du vælge et andet og større format, for eksempel formatet Stor, som også er vores bestseller.   Den lille fotobog kan indeholde op til 50 sider og laves i et design, du vælger. Tilføj eventuelt tekst, effekter, baggrunde og rammer. Vælg en designskabelon eller åbn en tom skabelon, hvor du selv designer absolut alt. Det er op til dig, hvilken måde du vil lave din egen fotobog på.

   Har du brug for lidt mere plads til dine flotte billeder? Se vores store udvalg af fotobøger i forskellige formater. Hos CEWE er det er format, der passer til at forevige enhver lejlighed, og med alle de designskabeloner, vi tilbyder, er der også en kombination, der falder i din smag. Du kan også få flere ideer til den bedste bog for dig.

    

   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.