Vi har skiftet navn fra onlinefotoservice.dk til CEWE.dk og alt er som det plejer…

CEWE FOTOBOG Lille

   CEWE FOTOBOG Lille

   CEWE FOTOBOG Lille

   Lille med stor effekt: Vores CEWE FOTOBOG for alle nybegyndere!

   fra 79,95 kr*

   • Perfekt til din debut i CEWE FOTOBOG-verdenen
   • Mål: ca. 14 x 13 cm
   • 26 til 50 sider

   Flere produktoplysninger

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringsoplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 2-4 hverdage

   Leveringsomkostninger ifølge prisliste

   CEWE FOTOBOG Lille

   Lille med stor effekt: Vores CEWE FOTOBOG for alle nybegyndere!

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   CEWE FOTOBOG Lille udbydes til en fantastisk billig pris og har samtidig et praktisk format (ca. 14 x 13 cm), så du altid kan have dine minder med på farten.

   Fotobogen fås med op til 50 sider. Du kan designe både sider og cover med billeder og tekst efter eget valg. Samtidig kan du gøre brug af vores store udvalg af layouts, baggrunde og cliparts. Dermed kan du med garanti lave en flot og personlig fotobog.

   Produktoplysninger

   Produktoplysninger

   Materiale:
   Luksus fotopapir af bedste kvalitet, med binding i ryg

   Format:
   Ca. 14 x 13 cm

   Indbinding:
   Hæfte som kan designes efter dit ønske

   Antal sider:
   26 til 50 sider

   Indbindinger

   Smukke indbindinger til din CEWE FOTOBOG

   Indbinding som fotohæfte

   Indbinding som fotohæfte

   Lignende softcover-indbindingen, har hæfteindbindingen et fleksibelt omslag, som er holdt sammen i ryggen.

   Denne forside leveres i samme papirvægt som siderne i bogen (150 g/m²), med forside og indersider skåret i samme størrelse, som ved en brochure.

   Papirkvalitet

   Kun det bedste papir til dine bedste billede

   Digitaltryk af høj kvalitet

   Digitaltryk af høj kvalitet

   Kvalitet er for os alfa og omega: Vi anvender fotopapir af høj kvalitet til alle vores varianter af digitaltryk i CEWE FOTOBOGEN. Papiret er kendetegnet ved en gramvægt på 200 g/m², ved fotohæfter 150 g/m².

   En helt speciel produktudgave er CEWE FOTOBOG XXL panorama med en indbinding i udsøgt læder- eller lærred. Siderne til dette produkt printes på luksuspapir, med en gramvægt på hele 250g/m².

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   Produkt Pris fra 2 stk. fra 10 stk. fra 50 stk. fra 100 stk. Leverings­tid
   CEWE FOTOBOG lille - hæfteindbinding - digitaltryk standard (26 sider) 79,95 Kr. 75,95 Kr. 71,96 Kr. 67,96 Kr. 63,96 Kr. 2-4 hverdage
   Pr. ekstra 4 sider 15,00 Kr. 14,25 Kr. 13,50 Kr. 12,75 Kr. 12,00 Kr.  
   Tillæg pr. video (opbevaret i 3 år) 19,00 Kr.          
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   34,95 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Du vil også synes om:

    Stort udvalg af CEWE FOTOBØGER

    Tager du gerne digital foto, men kommer de aldrig videre end til din computer? Er du vant til at fremkalde dine digital foto for derefter at indsætte dem i traditionelle fotoalbum? Prøv noget nyt – design din egne personlige fotobøger med dine egne billeder og personlige tekster! Dermed undgår du butikkernes gammeldags fotoalbum, men får stadig dine favoritfotos fremkaldt.

    Fotobøger fungerer præcis som fotoalbum. Den eneste forskel er, at du selv designer dine fotobøger. Ved at downloade CEWEs gratis bestillingssoftware til Windows, Mac eller Linux bliver du straks klar til at lave dine egne personlige designede fotoalbum. Når du benytter dig af vores software til at lave dine fotobøger, får du et utal af layout- og designmuligheder. Lav personlige fotoalbum med dine digital foto ved for eksempel at indsætte personlige tekster, flotte baggrunde og sjove clipsarts  i dine fotobøger. Det er muligt at lave personlige fotoalbum med et bestemt tema, f.eks. i forbindelse med en barnedåb eller et bryllup. På den måde kan du altid lave fotobøger, der passer lige præcis til den begivenhed, du har brug for.

    Mangler du både tiden og lysten til at lave dine egne fotobøger, kan du benytte dig af CEWEs designservice. Designservice laver al arbejdet for dig. Det eneste du skal gøre er at vælge dit fotoalbums format og design samt uploade dine udvalgte digital foto. Derefter udformer designteamet dine fotobøger – du bestiller først, når du er 100 % tilfreds med dit personlige fotoalbum. Nemmere bliver det ikke at lave sine egne CEWE FOTOBØGER.

    Du kan få CEWE FOTOBØGER i en række forskellige størrelser. Vil du gerne lave fotobøger, der er praktisk og nemme at have med i tasken, kan du eksempelvis se nærmere på mini, lille og kompakt panorama. Er du mere til større fotoalbum, hvor der er mere plads til dine digital foto på de enkelte sider, har CEWE følgende formater at vælge imellem: kvadratisk, stor, XL og XXL. Fotobøgerne ”stor” og ”XXL” fås begge i både højformat (stående) og panoramaformat (liggende), så du kan vælge det fotoalbum, der passer bedst til dine digitale foto. Blandt CEWEs mange fotobøger har du altså rig mulighed for at lave lige nøjagtig det størrelse fotoalbum, du har brug for.

    CEWEs FOTOBØGER er perfekte til alle slags digital foto! Dine billeder fra brylluppet, barnedåben, konfirmationen, fødselsdagen eller jubilæet – alle tager de sig godt ud i personlige designede fotoalbum. Glem heller ikke at lave fotobøger med alle feriebillederne, billederne fra juleaften og alle de andre sjove og mindeværdige øjeblikke fra hverdagen. Personlige designede fotoalbum foreviger dine minder og gør det muligt for dig at se på dine digital foto, når du har tid og lyst. Derfor vil du ikke fortryde, hvis du fylder din reol op med dine egne personlige CEWE FOTOBØGER!

    Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.