Fri fragt over 399 kr.*** - Brug koden: FRIFRAGT
Modtag nyhedsbrevet og få 75 kr. til en fotobog***

CEWE FOTOBOG Mini

   CEWE FOTOBOG Mini

   CEWE FOTOBOG Mini

   Trendy CEWE FOTOBOG i miniformat

   fra 79,95 kr*

   • Vores mindste fotobog på 15 x 11 cm.
   • Kan indeholde fra 26 til 74 sider
   • Vælg mellem flere forskellige designs og pynt

   Flere produktoplysninger

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringsoplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 4-6 hverdage

   Leveringsomkostninger ifølge prisliste

   CEWE FOTOBOG Mini

   Trendy CEWE FOTOBOG i miniformat

   Billedbog

   Billedbog

   CEWE fotobogen i praktisk mini-format er nærmest et lille hæfte i tegneserieformat. Mini-fotobogen er perfekt til minderne fra børnefødselsdagen, weekenden med familien eller andre gode stunder, der skal foreviges og tages frem og nydes ind imellem. Det bliver en unik og personlig fotobog, som vil blive kigget i igen og igen.

   Vælg en skabelon og et design i vores bestillingssoftware og lad dig guide gennem processen. Resultatet er din egen lille billedbog med personlige billeder, udvalgt og designet af dig til livets gode øjeblikke. Husk også at bestille et par stykker til at forære væk, da de er rigtig gode til små gaver til dem, der var med til at gøre dagen til noget særligt.

   Produktoplysninger

   Produktoplysninger

   Materiale:
   Digitaltryk standard

   Format:
   ca. 15 x 11 cm (lukket)

   Indbinding:
   Softcover, som kan designes efter dit ønske

   Antal sider:
   fra 26 til 74 sider

   Indbindinger

   Smukke indbindingsmuligheder til din CEWE FOTOBOG

   Indbinding med softcover

   Indbinding med softcover

   Fotobogen indbindes i et blødt cover-materiale, som giver spændende muligheder for design af forsidens udseende.

   Du har mulighed for at placere billeder og tekst efter dit ønske. Desuden har du også mulighed for at påføre bogens ryg en tekst.

   Papirkvalitet

   Kun det bedste papir til dine bedste billed

   Digitaltryk standard

   Digitaltryk standard

   Kvalitet er for os alfa og omega: Vi anvender fotopapir af høj kvalitet til alle vores varianter af digitaltryk i CEWE FOTOBOGEN. Papiret er kendetegnet ved en gramvægt på 200 g/m², ved fotohæfter 150 g/m².

   En helt speciel produktudgave er CEWE FOTOBOG XXL panorama med en indbinding i udsøgt læder- eller lærred. Siderne til dette produkt printes på luksuspapir, med en gramvægt på hele 250g/m².

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris fra 2 stk. fra 10 stk. fra 50 stk. fra 100 stk. Leverings­tid
   CEWE FOTOBOG mini - softcover - digitaltryk standard (26 sider) 79,95 Kr. 75,95 Kr. 71,96 Kr. 67,96 Kr. 63,96 Kr. 4-6 hverdage
   Pr. ekstra 4 sider 15,00 Kr. 14,25 Kr. 13,50 Kr. 12,75 Kr. 12,00 Kr.  
   Tillæg pr. video (opbevaret i 3 år) 19,00 Kr.          
   CEWE FOTOBOG Pure 134,00 Kr.         2-4 hverdage
   CEWE FOTOBOG Kids 169,00 Kr.         6-8 hverdage
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   37,95 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Billeder trykt i mini-format billedbog


   CEWE fotobogen i mini-format er vores mindste format, der er meget velegnet til både små historier og små fingre. Bogen er nem at bladre i og nem at sidde med og er næsten som en pixiebog men med dine egne billeder i. Lad dig ikke narre af det lille format, selv om vores Mini ikke er så stor, er det stadig en billedbog, der kan gøre et stort indtryk. Overvejer du at lave en lille fotobog med billeder af familien til dit lille barn, men er bange for, at de små barnefingre vil være for hård for den? Så tag et kig på vores særlige babybog.

   Mini-billedbog med dine egne billeder


   Fotobogen laves med dine egne, udvalgte billeder i, som du uploader på vores hjemmeside. Med Mini-formatet har du mulighed for at have fra 26 til 74 sider, og billedbogen leveres med et blødt softcover. Du bestemmer designet og udformningen, og du kan vælge mellem flere forskellige designs i vores bestillingssoftware.

   Mini-bog med egne billeder- en hyggelig og personlig gave


   Har junior haft besøg af rød stue på sin fødselsdag? Du kan kreere en bog med billeder fra dagen! Din søn eller datter bliver glad og vil ofte tage bogen frem og genopleve den gode dag. Størrelsen på billedbogen gør, at den ikke er for stor at sidde med, og den vil sikkert bliver bladret i mange gange. Få eventuelt en billedbog til børnehaven også, som de kan tage frem og kigge i en gang imellem.

   Prøv også dette format med familiens livretter! Det er en lidt utraditionel form for fotoalbum, men den bliver med garanti godt modtaget. Den bliver familiens helt personlige opskriftbog med billeder af de lækre retter samt fotos af jer, der kokkererer sammen i køkkenet eller er samlet rundt om spisebordet. Brug den som opslagsbog, når du skal lave mad, og nyd samtidig de gode billeder af dejlige stunder med familien. Få eventuelt bestilt et par stykker ekstra, så der er nogle at dele ud af, når gæsterne gerne vil have opskriften på den lækre gryderet med hjem, eller til når sønnike flytter hjemmefra.

   Mini-format – store minder i en billedbog


   Selv om vores Mini-fotobog ikke er ret stor, er det stadig en bog, der indeholder store minder. Formatet og prisen gør det muligt at få et par ekstra eksemplarer til at forære væk til dem, der var med til at gøre dagen til noget særligt.

   Se vores store udvalg af fotobøger i mange størrelser og til alle anledninger, hvis du har en anden særlig begivenhed, du gerne vil forevige med en flot bog fyldt med minder. Der findes utallige muligheder for at lave din egen fotobog lige præcis, som du gerne vil have.

    

   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.