CEWE FOTOBOG Mini

   CEWE FOTOBOG Mini

   CEWE FOTOBOG Mini

   Trendy CEWE FOTOBOG i miniformat

   fra 79,95 kr*

   • Vores mindste fotobog på 15 x 11 cm.
   • Kan indeholde fra 26 til 74 sider
   • Vælg mellem flere forskellige designs og pynt

   Flere produktoplysninger

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringsoplysninger:

   Postforsendelse: Leveringstid 4-6 hverdage

   Leveringsomkostninger ifølge prisliste

   CEWE FOTOBOG Mini

   Trendy CEWE FOTOBOG i miniformat

   Billedbog

   Billedbog

   CEWE fotobogen i praktisk mini-format er nærmest et lille hæfte i tegneserieformat. Mini-fotobogen er perfekt til minderne fra børnefødselsdagen, weekenden med familien eller andre gode stunder, der skal foreviges og tages frem og nydes ind imellem. Det bliver en unik og personlig fotobog, som vil blive kigget i igen og igen.

   Vælg en skabelon og et design i vores bestillingssoftware og lad dig guide gennem processen. Resultatet er din egen lille billedbog med personlige billeder, udvalgt og designet af dig til livets gode øjeblikke. Husk også at bestille et par stykker til at forære væk, da de er rigtig gode til små gaver til dem, der var med til at gøre dagen til noget særligt.

   Produktoplysninger

   Produktoplysninger

   Materiale:
   Digitaltryk standard

   Format:
   ca. 15 x 11 cm (lukket)

   Indbinding:
   Softcover, som kan designes efter dit ønske

   Antal sider:
   fra 26 til 74 sider

   Indbindinger

   Smukke indbindingsmuligheder til din CEWE FOTOBOG

   Indbinding med softcover

   Indbinding med softcover

   Fotobogen indbindes i et blødt cover-materiale, som giver spændende muligheder for design af forsidens udseende.

   Du har mulighed for at placere billeder og tekst efter dit ønske. Desuden har du også mulighed for at påføre bogens ryg en tekst.

   Papirkvalitet

   Kun det bedste papir til dine bedste billed

   Digitaltryk standard

   Digitaltryk standard

   Kvalitet er for os alfa og omega: Vi anvender fotopapir af høj kvalitet til alle vores varianter af digitaltryk i CEWE FOTOBOGEN. Papiret er kendetegnet ved en gramvægt på 200 g/m², ved fotohæfter 150 g/m².

   En helt speciel produktudgave er CEWE FOTOBOG XXL panorama med en indbinding i udsøgt læder- eller lærred. Siderne til dette produkt printes på luksuspapir, med en gramvægt på hele 250g/m².

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   CEWE FOTOBOG mini - softcover - digitaltryk standard (26 sider) 79,95 Kr. 4-7 hverdage
   Pr. ekstra 4 sider 19,00 Kr.  
   Tillæg pr. video (opbevaret i 3 år) 20,00 Kr.  
   CEWE FOTOBOG Pure 139,00 Kr. 2-5 hverdage
   CEWE FOTOBOG Kids 179,00 Kr. 6-9 hverdage
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   39,99 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.


   Den sødeste billedbog i mini-format

   CEWE fotobogen i mini-format er vores mindste format, der er meget velegnet til både små historier og små fingre. Med dine egne billeder i bliver bogen en fin lille billedbog, som er nem at bladre i og nem at sidde med. Det er næsten som en pixiebog men med dine egne billeder i. Lad dig ikke narre af det lille format, selv om vores Mini ikke er så stor, er det stadig en billedbog, der kan gøre et stort indtryk. Billedbogen er til hele familien, men hvis du overvejer at lave en lille fotobog med billeder af familien til dit lille barn, men spekulerer på, om de små barnefingre mon vil være lidt for hårde ved den fine bog? Så tag et kig på vores særlige babybog, som er lavet lige præcis til de mindste medlemmer af familien. Den kan de sidde og ”læse” selv, eller I kan læse den sammen.


   Mini-billedbog med dine egne billeder

   Fotobogen laves med dine egne, udvalgte billeder i, som du uploader på vores hjemmeside. Med Mini-fotobogen har du mulighed for at have fra 26 til 74 sider, og bogen leveres med et blødt softcover. Du bestemmer designet og udformningen, og du kan vælge mellem flere forskellige designs i vores bestillingssoftware. Læs billedbogen med dine børn eller lad dem sidde med dem selv.


   Mini-bog med egne billeder- en hyggelig og personlig gave til dig selv eller til dem du holder af

   Mangler du lidt inspiration til, hvad du kan bruge vores Mini-bog til? Læs vores forslag her:

   • Har junior haft besøg af børnene fra rød stue på sin fødselsdag? Lad en billedbog fortælle historien: Lav en fotobog med billeder fra dagen! Din søn eller datter bliver glad og vil ofte tage bogen frem og genopleve den gode dag. Størrelsen på billedbogen gør, at den ikke er for stor at sidde med, og der vil sikkert blive læst i den mange gange. Lav eventuelt en bog til børnene og de voksne i børnehaven også, som de kan tage frem og kigge i en gang imellem.

   • Prøv også at lave en fotobog med familiens livretter! Det er en lidt utraditionel form for fotobog, men den bliver med garanti godt modtaget. Den bliver familiens helt personlige billedbog med lækre opskrifter, en slags personlig kogebog, med billeder af de lækre retter samt fotos af Jer, der kokkererer sammen i køkkenet eller er samlet rundt om spisebordet. Brug den som opslagsbog, når du skal lave god, dansk mad eller eksotiske retter fra steder, I har besøgt, og nyd samtidig de gode billeder af dejlige stunder med familien. Få eventuelt lavet et par stykker ekstra, så der er nogle at dele ud af, når gæsterne gerne vil have opskriften på den lækre gryderet med hjem, eller til når sønnike flytter hjemmefra.

   • Lav en Mini-fotobog til de ældre i familien fra en skøn familieeftermiddag. De ældre holder ofte af at se billeder og gerne af familien. Måske har bedsteforældrene været på besøg til kaffe og kage i haven en dejlig sommerdag, og I har fået taget nogle gode og søde billeder. Forær dem en fin billedbog med de bedste fotos fra dagen. Hvis der er en ganske særlig begivenhed, fortjener billederne måske en større fotobog, så tag eventuelt også et kig på vores andre formater og størrelser.
   Mini-format – store minder i en lille billedbog

   Selv om vores Mini – fotobog ikke er ret stor, er det stadig en bog, der indeholder store minder. Formatet og prisen gør det muligt at lave et par ekstra bøger til at forære væk til dem, der var med til at gøre dagen til noget særligt.


   CEWE FOTOBOG Mini – billedbogen for både voksne og børn

   En smart, lille fotobog passer til mange lejligheder, med mange forskellige typer billeder og egner sig til både børn og voksne alt efter, hvad den handler om. Da den er forholdsvis lille og ret prisvenlig, kan den i mange tilfælde erstatte den traditionelle stak fremkaldte billeder fra særlige lejligheder eller de fotos på telefonen, man også ofte tager.
   Du kan lave billedbogen i vores app, her på hjemmesiden eller i vores gratis software.

   Se vores store udvalg af fotobøger i mange størrelser og til alle anledninger, hvis du har en anden særlig begivenhed, du gerne vil forevige med en flot fotobog. Der findes utallige muligheder for at lave lige præcis den fotobog, du gerne vil have.


   Et par gode tips til din Mini fotobog

   Når du skal lave en fotobog, er der lige et par ting, der er god at huske på. Så værsgo, her har du en lynhurtig top 3 til, hvordan du kommer i gang:

   1. Start med at finde den fotobog du vil lave. Vi har fotobøger, der egner sig til de smukke bryllupsbilleder, til de bedste feriebilleder og til små, fedtede børnefingre. Så find den, der passer til de billeder, du skal sætte i.

   2. Find dernæst de billeder du vil have med i din bog. Du kan også finde dem undervejs, men det nemmeste er at finde dem først og oprette en mappe til dem,. Så er de nemme at gå til, når du skal i gang.

   3. Nu er du klar til at designe din bog. Sæt billederne ind og pynt med cliparts, farver osv. Særligt i vores software kan du finde nærmest uendelige muligheder for at designe din fotobog, så den bliver helt unik.   Vi håber, du bliver glad for dine billedbøger – god fornøjelse!
   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.