CEWE Photo Award

Som Europas førende udbyder af fototjenester, føler vi os traditionelt forbundet til den kulturelle del af fotografering. Vi bidrager til og promoverer derfor talrige fotokonkurrencer, først og fremmest den store, internationale CEWE Photo Award.
CEWE Photo Award
CEWE Photo Award 2021

Our world is beautiful

Verdens største fotokonkurrence er på vej ind i sin næste runde: CEWE Photo Award har i de senere år vist at billeder, som et universelt sprog, forbinder mennesker over hele verden. Mottoet «Our world is beautiful» vil åbne alles øjne for al den skønhed, der er værd at beskytte. Fra d. 18.maj 2020, vil amatører og professionelle fotografer have et år, til at indsende sine yndlingsmotiver til CEWE Photo Award.

Deltag her
CEWE og SOS Børnebyerne
Fotokonkurrence til fordel for SOS Børnebyerne

CEWE og SOS Barnebyer

Som en del af konkurrencen, vil CEWE donere 10 eurocents til SOS Børnebyerne for hvert billede som indsendes. Denne uafhængige hjælpeorganisation har som mål at støtte fattige og dårligt stillede børn og fremme dem individuelt. Med hvert uploadede billede, gør du dermed noget godt!

Flotte præmier af høj kvalitet
1000 præmier til en værdi af 250 000 euro

Flotte præmier af høj kvalitet

Efter deadline for indsendelse d. 31.maj 2021, vil en international jury påtage sig den spændende opgave med at udvælge de bedste billeder. Fotokonkurrencens 1000 vindere kan se frem til præmier, med en samlet værdi på over 250.000 euro. De 10 kategorivindere vil få en helt særlig omtale og præmie, og ud af disse vindere vælges en hovedvinder: De 10 vindere vil også modtage det eftertragtede trofæ – CEWE Photo Award.

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.