Vi har skiftet navn fra onlinefotoservice.dk til CEWE.dk og alt er som det plejer…

Fotogaver - Lav en personlig gave til én, du holder af

Kontor

KONTOR

Fotogaver, der skaber god stemning i kontoret. Også meget velegnet til at forsøde arbejdsdagen for din partner!

fra 74,00 kr*
Skriveartikler

SKRIVEARTIKLER

Vær kreativ med vores skriveartikler!

Design nemt og hurtigt personlige skriveartikler til skole, kontor eller privat. Tilføj ganske enkelt dine skønneste billeder. Præsenter dig selv professionelt med visitkort, du selv har designet.

fra 65,00 kr*
Snekugle og snekugle med hjerter

DEKORATION

Dekorative gaver med stemningsfulde effekter. Disse personlige fotogaver giver rummets indretning det sidste touch.

fra 69,00 kr*
Madkasse og Penalhus

SKOLE

Så er det sjovt at gå i skole!

Pausesnak fra madkassen med smilefaktor eller penalhus med hjælp til at holde orden. Fotogaver, der vækker begejstring.

fra 29,00 kr*
Spil og tøjdyr

SPIL OG TØJDYR

Den perfekte gave - ikke blot til børnene!

Brug dine flotteste billeder til at skabe spil eller legetøj af helt særlig art. Oplev dine billeder stykke for stykke som puslespil eller kortspil, og forær krammelbløde stofdyr som gave.

fra 65,00 kr*
Tekstiler

TEKSTILER

Topkvalitet og superflot tryk!

Med vores professionelle designeditor kan du designe din fotogave helt personligt efter dine egne ønsker og kombinere med designskabeloner. Der er ingen grænser!

fra 54,00 kr*
Krus

KRUS

En flot blikfang - og ikke kun ved morgenmaden:

Du kan udsmykke krus, flasker, drikkedunke o.lign. med dit favoritbillede i flot design - også ekstra stort i panoramaformat.

fra 34,00 kr*
GAVEKORT

GAVEKORT

Et gavekort er altid en god gaveidé til fødselsdag, bryllup eller andre anledninger. Vælg mellem 6 forskellige beløb. Gavekortet kan bruges til hele produktsortimentet. Så er den perfekte gave til enhver smag fundet.

Stort udvalg af fotoprodukter

Det er ikke altid nemt at finde en personlig gave til dem, man holder af. Men en flot fotogave som er udsmykket med et af dine egne billeder er altid et hit, om så anledningen er jul, fødselsdag, mors/fars dag, valentinsdag eller noget helt andet.

Hos Onlinefotoservice.dk finder du et stort udvalg af fotogaver til både unge og gamle, som er gode til enhver anledning. Du kan eksempelvis lave personlige skriveartikler, covers til smartphones og tablets, dekorationer, ting til skolebrug og til kontoret og meget meget mere – alle produkter kan du designe med dine egne billeder. Der er altså god mulighed for at lave en unik og personlig gave til dig selv eller andre.

Sådan designer du dine personlige fotogaver

Du kan nemt designe alle vores fotogaver med dine egne billeder. Sådan gør du:

1. Vælg dit ønskede fotoprodukt og tryk ”Design her”.
2. Tilføj dit billede og evt. en personlig tekst.
3. Når du er tilfreds med dit design, tryk ”Læg i varekurv”.
4. Opret en profil/Log ind og gennemfør din bestilling.
5. Du modtager din fotogave med posten inden for 6 - 13 hverdage (afhængig af det valgte produkt).

Alle vores personlige gaver er forskellige, og produktionstiden varierer derfor også. For at være sikker på, at din fotogave når frem i tide, er det derfor en god idé at tjekke priser og leveringstider, når du planlægger at skulle forære en fotogave til en særlig anledning.  

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores fotogaver, til designprocessen, til din bestilling eller til noget helt fjerde, er du altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeserviceteam. Kundeservice sidder til at hjælpe dig med at lave din personlige gave mandag-fredag fra 8.30- 18.00. De kan kontaktes på telefon 7879 7803 eller via support@onlinefotoservice.dk.

 

Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.