Snekugle med hjerter

   Snekugle med hjerter

   En gave, der kommer fra hjertet!

   89,00 kr*

   • Glittereffekt med røde hjerter
   • Robust kugle i kunststof
   • Dit billede leveres seperat

   Se produktinformation

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: Leveringstid 7-9 hverdage

   Forsendelsesomkostninger fremgår af prisliste

   Snekugle med hjerter

   En gave, der kommer fra hjertet!

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Denne gave siger mere end tusind ord! I stedet for snefnug er det i denne snekugle røde glitterhjerter, der sørger for stemningsfulde effekter.

   Kuglen består af kunststof og er fyldt med vand. Dit foto leveres separat og kan i en håndevending sættes ind i kuglen. En perfekt gave og et dekorativt blikfang!

   Produktinformationer

   Produktinformationer

   • Produktnr: 9056
   • Materiale: Snekugle af robust kunststof, fyldt med vand og glitterhjerter
   • Størrelse: 9 cm x 8 cm
   • Anbefalet opløsning: 803 x 756 pixel
   • Trykbar flade: 6,8 x 6,4 cm

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   Snekugle 69,00 Kr. 3-6 hverdage
   Snekugle med hjerter 89,00 Kr. 3-6 hverdage
   Krystal fotohjerte 259,00 Kr. 7-10 hverdage
   Køleskabsmagnet 79,00 Kr. 4-7 hverdage
   Vægur i glas 199,00 Kr. 4-7 hverdage
   Dørskilt på akryl 15x20 cm 209,00 Kr. 4-7 hverdage
   Skruesystem 89,00 Kr.  
   Vægur i glas - stort 239,00 Kr. 4-7 hverdage
   Glasfoto 8,0 x 10,5 cm 199,00 Kr. 7-10 hverdage
   Glasfoto 10,5 x 14,0 cm 239,00 Kr. 7-10 hverdage
   Dækkeserviet 89,00 Kr. 7-10 hverdage
   Glasbrikker (Sæt med 6 stk.) 119,00 Kr. 7-10 hverdage
   Glasbrikker (Sæt med 10 stk.) 149,00 Kr. 7-10 hverdage
   Glasbrikker (Sæt med 15 stk.) 189,00 Kr. 7-10 hverdage
   Fotomagneter - kvadrater (sæt m. 10 stk.) 159,00 Kr. 3-6 hverdage
   Fotomagneter - hjerteform (sæt m. 10 stk.) 199,00 Kr. 3-6 hverdage
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   39,99 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.
   Snekugle med billede – den perfekte Valentinsgave!
   Køb en snekugle med billede, det er den helt perfekte valentinsgave til din elskede! Overrask manden eller kvinden i dit liv med en fin snekugle med et smukt billede af dig selv eller af jer to sammen.

   En smuk tradition, hvor vi fejrer kærligheden – eller en gang amerikaniseret pladder. Meningerne om valentinsdag og dens traditioner er mange. Men helt ærligt, er det ikke skønt, at vi har overtaget traditionen med at give kæresten en valentinsgave? Valentinsdag vinder mere og indpas i Danmark, og kærestepar har virkelig taget dagen og dens tilhørende traditioner til sig. Men hvad skal man finde på at give sin elskede, som ikke er det samme som sidste år?

   En snekugle kan vi alle forholde os til, den minder de fleste om bardommens glæder eller de søde forventninger om julen. Nu kan du også få snekugler med billede, og det er da den perfekte valentinsgave, idet den både er sød, romantisk, personlig og utraditionel på samme tid. Din kæreste forventer nok blomster eller en middag i valentinsgave, men en snekugle med et romantisk billede og blidt dalende røde hjerter vil virkelig være en kær overraskelse.

   Sådan bestiller du din snekugle med billlede:


   • - Sæt dig ned i fred og ro og kig dine billeder igennem. Hvilket et egner sig godt til en rigtig fin valentinesgave?
   • - Upload billedet på vores designskabelon og se hvor mange muligheder der er for at tilføje farver, tekst mv.
   • - Se et preview af snekuglen før du bestiller
   • - Klik ’Bestil’, og din snekugle med billede er på vej

   Hvem var Valentin egentlig?


   Valentinsgaver er noget nyt i vores del af verden og så alligevel… Der er mange historier om, hvem Valentin var, og ingen ved helt, hvilken der er den rigtige. En af historierne går på, at Valentin var en romersk præst i det tredje århundrede. Kejseren havde bestemt, at soldater ikke måtte gifte sig, men Valentin giftede i al hemmelighed elskende alligevel. Straffen for denne forbrydelse var døden, og Valentin betalte med sit liv. Legenden fortæller, at Valentin i fængslet skrev et brev til sin fangevogters datter, der ofte besøgte ham. Brevet underskrev han ’Din Valentin’. Måske var dette verdens første valentinshilsen? I hvert fald har vi i dag tradition for, at elskende viser deres kærlighed til hinanden ved at skrive valentinsbreve.

   Mange århundreder senere, i 1800-tallets Europa, er det blevet kutyme, at forelskede par sender hinanden skrevne, romantiske hilsner. Så traditionen stammer faktisk fra Europa og kom dernæst til USA, hvor den fik et mere kommercielt udtryk.

   Gaver skal der til


   Valentinsgaver er kommet til senere, og disse skal jo også afspejle de romantiske følelser, giveren af gaven har for modtageren. Valentinsdag er den perfekte lejlighed til at fortælle din elskede, hvad han eller hun betyder for dig. Køb en snekugle med jeres personlige billede i og tænk på, hvor overrasket din kæreste bliver, når fotogaven åbnes. Du bestemmer selv, hvilket billede af dig eller jer to sammen, der skal i, og snekuglen er nem og hurtig at bestille.

   Denne både hyggelige og romantiske tradition med at give kæresten valentinsgaver og skrevne kærlighedserklæringer er virkelig en god lejlighed til at vise, hvor meget vi holder af vores kæreste. Gør hans eller hendes dag til en rigtig dejlig én, der adskiller sig fra de andre dage. Du behøver ikke bestille en stor, dyr buket blomster og middag på den helt rigtige restaurant. Det gør alle de andre jo også. Så prøv noget nyt, giv kæresten en sød og personlig lille ting, der holder i mange år frem. Snekuglen med billede og blidt dalende hjerter vil få enhver til at blive varm om hjertet – og hvem har ikke brug for det i den kolde vintertid?

    

   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.