Snekugle med dit eget billede

   Snekugle

   Snekuglen med dit drømmefoto!

   69,00 kr*

   • Robust kugle i kunststof
   • Dit billede leveres seperat
   • Enkel sammensætning

   Se produktinformation

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: Leveringstid 4-6 hverdage

   Forsendelsesomkostninger fremgår af prisliste

   Snekugle

   Snekuglen med dit drømmefoto!

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Alle turister kender vel denne tidløse gaveartikel fra de store seværdigheder rundt om i verden. Nu har du muligheden for at få snefnuggene til at dale stemningsfuldt ned foran dit personlige yndlingsfoto.

   Fotoet leveres separat. Skær blot langs markeringen - så kan du let skubbe dit foto ind i snekuglen!

   Produktinformationer

   Produktinformationer

   • Produktnr: 9106
   • Materiale: Snekugle af robust kunststof, fyldt med vand og kunstige snefnug
   • Højde: 8 cm
   • Diameter: 9 cm
   • Anbefalet opløsning: 803 x 756 pixel
   • Trykbar flade: 6,8 cm x 6,4 cm

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   Snekugle 69,00 Kr. 3-6 hverdage
   Snekugle med hjerter 89,00 Kr. 3-6 hverdage
   Krystal fotohjerte 259,00 Kr. 7-10 hverdage
   Køleskabsmagnet 79,00 Kr. 4-7 hverdage
   Vægur i glas 199,00 Kr. 4-7 hverdage
   Dørskilt på akryl 15x20 cm 209,00 Kr. 4-7 hverdage
   Skruesystem 89,00 Kr.  
   Vægur i glas - stort 239,00 Kr. 4-7 hverdage
   Glasfoto 8,0 x 10,5 cm 199,00 Kr. 7-10 hverdage
   Glasfoto 10,5 x 14,0 cm 239,00 Kr. 7-10 hverdage
   Dækkeserviet 89,00 Kr. 7-10 hverdage
   Glasbrikker (Sæt med 6 stk.) 119,00 Kr. 7-10 hverdage
   Glasbrikker (Sæt med 10 stk.) 149,00 Kr. 7-10 hverdage
   Glasbrikker (Sæt med 15 stk.) 189,00 Kr. 7-10 hverdage
   Fotomagneter - kvadrater (sæt m. 10 stk.) 159,00 Kr. 3-6 hverdage
   Fotomagneter - hjerteform (sæt m. 10 stk.) 199,00 Kr. 3-6 hverdage
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   39,99 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.
   Snekugle med billede
   Snekugler med eget billede kan vi alle relatere os til, da vi ofte kan genkende de stemningsfulde kugler med sne fra vores barndom. Snekugler, eller snowglobes, som de også kaldes, er efterhånden klassisk julepynt, hvor sneen daler stille ned over små nisselandskaber eller søde julefigurer. Mange har også hjembragt diverse snekugler i forskellige udformninger fra rejser rundt om i verden, og har dem til at stå fremme til minde om en dejlig tur, man gerne vil huske i lang tid.

    

    

   Sådan gør du:


   • - Beslut dig for, hvilket billede du vil have i din snowglobe
   • - Klik her for at downloade vores bestillingssoftware, det er hurtigt og nemt at bruge
   • - Det er dernæst følger du guiden, der er muligheder for flere forskellige designs
   • - Send bestillingen! Få dage efter modtager du din snowglobe med posten


   Snekugler til pakkespil, kalender og julegaver eller en sjov gave?


   Ofte forbinder vi snekuglerne med jul og julens helt særlige stemningsfulde univers, og er det ikke også dejligt og hyggeligt at se børnene ryste de fine snowglobes og more sig ved at se sneen dale? Nu er der nye muligheder med snekuglerne, idet du nu kan sætte dit eget billede i og dermed skabe den stemning, du ønsker til næsten enhver lejlighed. Dermed er snekugler med billeder den perfekte gaveide. Mulighederne er næsten uanede, da du kan sætte hvilket som helst af dine egne billeder i. Dermed kan du skabe den rette stemning, alt efter om du giver snekuglen til dine børn, din elskede eller om det skal være en dekorativ gave til dig selv. Mangler du en sjov "hadegave" til pakkelejen eller vennen, som har alt, så er denne fotosnekugle også svaret!

    

   • - Dine børn vil virkelig elske en snekugle med billede. Se glæden i deres øjne, når de forventningsfuldt ryster kuglen for at se snefnuggene dale ned over et billede af dem selv. Snekuglerne er de perfekte gaver til børnenes adventskalender, og måske er det på tide at starte en ny tradition, hvor børnene får en ny snekugle med et nyt billede af dem selv hvert år til advent? Snekuglerne med billede er også velegnede som gaver ved andre festlige lejligheder. Hvilke nybagte forældre ville ikke nyde denne fine gave med et billede af den lille ny, tænk på hvor meget en snekugle med billede af barnet ville pynte på gavebordet til barnedåben.

   • - Giv også bedsteforældrene en snekugle i fødselsdagsgave, de vil helst sikkert også blive glade for et billede af børnebørnene eller et højtelsket kæledyr i en helt særlig ramme, og vil bedsteveninden ikke også sætte pris på en snekugle med et billede af jer to sammen ved en særlig lejlighed? En snowglobe med billede er et stemningsfuldt lille stykke kunst og legetøj i ét.

   • - Mangler du en gave til hende eller gaven til ham din bedre halvdel, som er umulig at give gave? Så har du også her en sjov idé til noget, de med garanti ikke har i forvejen

   • - Mangler du egentlig ikke også lidt anderledes pynt til dit nye hjem? Trænger din nye stue eller køkken til fornyelse i form af lidt anderledes pyntegenstande? Snowglobes med billeder kan, udover søde gave til familie og venner, også være kitschede pyntegenstand til dit trendy hjem, hvis du sætter skøre og sjove billeder i. Forestil dig et stilleben, du selv har bygget op enten med et bestemt farvetema eller et bestemt tema, hvor snowglobes også passer ind i. Dermed får du en personlig stil og noget pynt i dit hjem, som ingen andre har. Eller hvad med at give en snekugle med et billede af dig selv, eller af chefen, hvis du er så modig, som gave til julefrokostens obligatoriske pakkeleg? Det kan være en super sjov og anderledes "hadegave", som for en kort stund bliver midtpunkt til festen. Kuglerne kan også være samlerobjekter og dermed både en pyntegenstand og et legetøj for både store og små.   Du bestemmer selv, hvilket billede du vil have i snekuglen, og der er nærmest uanede muligheder for at bruge den til gave. Snowglobes er de nye, klassiske samleobjekter og med et personligt billede i, bliver de stemningsfulde og dekorative gaver. Bestil din helt personlige snekugle her!

    

   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.