Chokoladejulekalender

This product need to be predefined!

   Chokoladejulekalender med eget foto

   Julekalender med billede og lækker chokolade!

   • Med dit eget billede
   • Med 24 lækre, indpakkede mælkechokoladekugler
   • Sidste frist for bestilling er 24/11-2019 for levering inden 1/12

   Læs mere

   Del:

   Kontakt:

   Betal med

   Leveringsoplysninger

   Leveringsomkostninger i overensstemmelse med Prisliste

   Chokoladejulekalender med eget foto

   Julekalender med billede og lækker chokolade!

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Fotojulekalenderen med de søde chokoladekugler vil begejstre ethvert barn! Julekalenderen har dit eget foto på forsiden og lækker mælkechokolade bag lågerne.

   Den perfekte julekalender til børnene, bedsteforældrene eller en god veninde.


   Julekalenderen med fotos fås i forskellige størrelser og formater.

   Produktoplysninger

   Produktoplysninger

   Størrelse:
   23,5 x 17,8 x 2,5 cm (b x h x d)

   Indhold:
   Fin mælkechokolade. Kakaotørstof: min. 32%
   Ingredienser: Sukker, sødmælkspulver, kakaosmør, kakaomasse, laktose, sødet vallepulver, emulgator (sojalecithin), aroma (vanilje).
   Kan indeholde rester af hasselnødder, mandler og gluten

   Vægt:
   148 g

   Trykbar flade:
   28,5 x 22,8 cm (deraf foldes 2,5 cm om hver kant) 

   Den sødeste fotojulekalender med chokolade

   Denne foto julekalender er på alle måder den sødeste nedtælling til juleaften. På forsiden af julekalenderen får du trykt dit eget billede, og bag lågerne gemmer sig små, søde mælkechokoladekugler, hver indpakket i fint, farvestrålende papir.




   Julekalender med dit eget foto

   Julekalender med dit eget foto på forsiden laver du i vores bestillingssoftware. Download softwaren og vælg din chokoladejulekalender , upload det billede, du vil have trykt på og gør din bestilling færdig. Ethvert barn vil synes, det er vildt hyggeligt med deres helt egen, personlige foto julekalender med et billede på af dem selv. Hvem andre har lige det?


   Chokoladejulekalenderen med dit eget, personlige billede vækker glæde hos både store og små i juletiden, og her får du både lækker chokolade og et dejligt foto i én og samme kalender. Hvilket barn ville ikke synes, det var herligt med en julekalender med deres eget billede på og med lækre chokoladekugler indeni?




   Hvilke fotos kan du bruge på julekalenderen?

   Din fotojulekalender skal have et flot, farvestrålende billede trykt på forsiden. Måske har du et foto liggende, ellers må du tage et.


   • • Sæt et foto af barnet selv på. Find et rigtig godt ét. Måske har du ét liggende i gemmerne på kameraet eller telefonen, ellers må I ud at tage et sammen

   • • Hvad med et billede af hele familien? Det vil nok især mindre børn synes, er rigtig hyggeligt

   • • Kæledyr, hvis I har sådan nogle. Dit barn vil med garanti synes, at det er sjovt og hyggeligt med et fint billede af Bunny eller Lille Mis på årets chokoladejulekalender

   • • Din datter og hendes bedste veninde. Bestil 2 fotojulekalendere så er der også til en lille hyggegave til veninden

   • • Din søn og hans fodboldhold

   Tænk selv videre, hvad kunne børnene tænke sig at have billede af på deres julekalender, som skal stå fremme hele december måned?


   Foto julekalenderen er meget velegnet til børn, men voksne er også meget begejstret for den. Så er du på udkig efter en julekalender til voksne, er denne en mulighed. Ellers se vores chokoladejulekalender med Ferrero Rocher chokolader, den kan voksne rigtig godt lide!



   Fotojulekalender til virksomheden

   En fotokalender med chokolade er i særdeleshed også en velegnet firmagave, som du kan give på vegne af din virksomhed til kunder og samarbejdspartnere. Du vælger selv, om du vil have din virksomheds logo eller et billede på julekalenderen. Begge dele sikrer dig en fremtrædende plads på deres bord i hvert fald i hele december!


   Har du spørgsmål til levering, design af foto-julekalenderen eller vil du bruge chokoladejulekalenderen som firmagave, så kontakt vores salgsafdeling på sales@cewe.dk eller på tlf.: 7879 7803.


   Se også vores andre typer julekalendere til alle familiemedlemmer. Vi har julekalendere både med og uden chokolade, og alle er med dit eget yndlingsmotiv trykt på forsiden.


   Er du ude efter personlige julegaver? Så kan du også finde inspiration her hos os. Flotte og personlige julegaver falder altid i god jord, og du kan vælge mellem mange forskellige slags til hele familien. Alle i dit eget design og med dine egne bedste pletskud fra året, der er gået. Se også vores altid populære CEWE FOTOBOG, hvor dine billeder trykkes direkte på siderne i en rigtig bog. Også her kan du selv være designer, så bogen bliver en personlig fotobog med de bedste minder om oplevelser vi har haft og mennesker, vi har været sammen med.


   God fornøjelse – og glædelig jul!

   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.