Lav din egen personlige almanak


Lav din egen kalender og gør den personlig ved at lave den i dit eget design og sæt dine egne billeder på. Alle har brug for en personlig kalender og en flot kalender med dine egne billeder har flere fordele, se bare her:• Du kan nyde dine yndlingsbilleder året rundt

• Lav din kalender så den bliver nøjagtigt, som du gerne vil have det

• Vælg mellem bordkalendere eller vægkalendere og mange designmuligheder

• Få 100 % tilfredshedsgaranti på din hjemmelavede kalender


Overvejer du at lave egen kalender?


Vi hjælper dig med at lave din egen personlige kalender Vi har den bedste software til at lave fotokalendere, og den er ganske gratis. Når du har downloaded softwaren, er du klar til at lave din egen kalender, og du får her en trin for trin guide så du kan se, hvor nemt det er:

• Åbn softwaren og vælg CEWE KALENDER

• Vælg i menuen til højre hvilken type kalender du vil lave. Det kan for eksempel være en kvadratisk vægkalender, som er et superflot og spændende format. Du kan også lave din kalender i panoramaformat, hvis du har mange flotte landskabsbilleder. De gør sig rigtig godt i dette format.

• Vælg fotopapir. Bemærk at det er lidt forskelligt, hvilke typer papir du kan vælge til de forskellige slags kalendere.

• Herefter får du mulighed for at vælge mellem, om du selv vil lave din personlige almanak, hvor alle sider kan designes individuelt, eller om du vil lave en personlig kalender med en af vores flotte designskabeloner. Vælg det der passer til dit temperament. Spørg dig selv om du gerne vil have, at billederne på din kalender kan placeres frit på siderne, eller om du gerne vil have en fast defineret skabelon, som du kan lege med.

• Nu er du klar til at gå i gang med at lave din kalender! Klik på de forskellige ting eller lad musen køre over, så kan du se, hvad der er af designmuligheder – og der er mange!

• Træk dine billeder ind og placer dem der, hvor du gerne vil have dem.

• Hvis der er noget, du mangler, eller noget, du synes er svært, så giv vores kundeservice et ring eller en mail. De ved alt om, hvad der findes i softwares, og hvordan man bruger det.

Undervejs har du mulighed for at rette til, redigere og lave om lige så meget, du vil. Tjek også din kalender i vores preview, før du klikker på Bestil. I preview’en kan du se, nøjagtig hvordan din kalender kommer til at se ud.

Et godt tip til når du laver din egen kalender: Lav ”Min personlige almanak” og du har en superflot kalender, du ved, du bliver glad for. Men prøv også at lave en kalender og giv den væk i gave. Du kan selv bestemme, hvilken måned din kalender skal starte med, så du også kan bruge den til fødselsdagsgave og forære den væk på alle tider af året.


Hvilke billeder kan du bruge, når du laver din personlige kalender?


Du skal simpelthen bare se dine billeder igennem og finde dem, du bedst kan lide! Men det kan nu også være lidt af en opgave, hvis du har mange billeder. Så det ville være en god ide at starte med at stille dig selv de gode HV-spørgsmål:

• Hvem er kalenderen til? Laver du en kalender til dig selv, eller er det en gave til en, du holder af? Hvis det er til bedsteforældrene, er det en god ide med billeder af børn og børnebørn, eller måske kan du liste nogle af deres egne billeder ud af dem fra ture, de har været på eller andre oplevelser, de har haft. Laver du en børnekalender? De vil nok sætte pris på søde, sjove og skøre billeder af dem selv og af familien og vennerne.

• Hvad skal den bruges til? Er den bare til at skrive fødselsdage og andre mærkedage ind i, eller laver du en kalender, der også er til arbejdsopgaver og deadlines? Eller er det til familien og alle familiemedlemmers aftaler? I så fald kan du lave en familiekalender, hvor hvert familiemedlem for eksempel kan have sin egen kolonne.

• Hvor skal den hænge? Skal den hænge i køkkenet, hvor du altid kan se den? Eller vil du lave en kalender til bordet i dit kontor? Eller skal den have en fremtrædende plads i stuen og være fuld af smukke, stemningsfulde feriebilleder og fotos fra naturen?

• Hvordan vil du lave den? Der er 3 måder at vælge imellem: Direkte på vores hjemmeside, i vores software eller i vores foto-app.

En personlig almanak du selv har lavet er alletiders gaveidé, og den skal med garanti ikke byttes. Alle mennesker bruger kalendere, og det er bare meget pænere med en lækker kalender du selv har lavet med flotte billeder, end en færdigtrykt, flad papkalender.
Når du selv laver din egen kalender med dine egne bedste billeder, kan du få glæde af dine yndlingsmotiver året rundt. Hver måned dukker et nyt, smukt og stemningsfuldt billede frem.
Et godt tip til når du laver din egen kalender: Sæt billeder ind fra den måned eller årstid, kalenderen viser. Sæt billeder ind af børnene der kælker i januar måned, strandbilleder eller billeder fra sommerfesten i juli måned og fra påskefrokosten i april måned. Så er der en rød tråd i kalenderen.

God fornøjelse med at lave din egen kalender- den skal nok falde i god jord, uanset om den er til dig selv eller til én, du har kær.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.