Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Efterårets smukke toner: 3 tips til indretning med vægbilleder

Camilla Hacke, som har Instagram-kontoen @byhuset_, kan lide en minimalistisk indretning, og det bærer hjemmet i Køge midtby også præg af. Camilla har samtidig sørget for masser af personlighed i byhuset i form af vægbilleder og kunst. Senest har hun lavet tre Vægbilleder fra CEWE med de fineste efterårsbilleder af familien.

I denne artikel ser vi nærmere på, hvordan du kan indrette hjemmet med inspiration i efterårets toner og motiver, når Camilla giver 3 tips til vægbilleder i hjemmet.

Find inspiration i efteråret

Hvordan bliver du inspireret? Det er forskelligt, fra person til person, hvordan vi bruger vores sanser, og hvordan vi oplever ting. Men når du skal finde inspiration i efterårets motiver og farver, som du kan bruge i din indretning, så kan du starte med at gå en tur. Mærk den milde vind og overvej hvordan efteråret dufter. Læg mærke til hvilke farver og motiver der er omkring dig – hvilke farver har træerne, og hvordan ser de ud? Her er din inspiration. Hvordan du fortolker det, er op til dig. Men du må endelig huske at medbringe mobilen eller kameraet og tage nye billeder af dine oplevelser, så du senere kan forvandle dem til skønne vægbilleder.

Mangler du flere ideer til at tage efterårsbilleder? Læs artiklen 5 fototips til efterårsbilleder

Personlige billeder i samme nuancer

Hjemme hos Camilla er efteråret så småt rykket ind, efter den dygtige fotograf @fotografbybarnechow har taget nye flotte efterårsbilleder af familien. Camilla bruger normalt billeder af sin familie til at gøre hjemmet mere personligt, og så kan hun godt lide at blive mindet om alle de gode stunder, som er forbundet med billederne. Når hun får taget billeder, er hun bevidst om, at familien har tøj på i samme nuancer, så tone og stil matcher.

På vægbillederne kan man se, hvordan efterårets toner er med til at skabe balance og giver en form for ro og rød tråd i hjemmet. Camilla har også valgt tre rammer fra CEWE, for hun kan bedst lide, at rammerne er ens. Her er det vores flotte sorte rammer i metal, der komplimenterer billederne til perfektion.

Se vores store udvalg af rammer

Camillas 3 bedste tips til vægbilleder i hjemmet

Tip 1: Kvalitet, kvalitet, kvalitet For Camilla er det vigtigt, at billederne er i god kvalitet, og hun får derfor engang i mellem taget billeder hos en fotograf.

Tip 2: Naturlige øjeblikke De billeder, du udvælger, kan med fordel være nogle, som er naturlige og personlige, hvor billedet er taget i øjeblikket. Camilla udvælger selv billeder, som er rolige og fremkalder glade minder og følelser.

Tip 3: Placering i hjemmet Det er vigtigt, at du tænker over, hvordan vægbillederne hænger i forhold til lyset i dit hjem, og at de får en placering, hvor de kommer til sin ret.

Snup ideen:

Er du også vild med Camillas vægbilleder og har lyst til at få vægbilleder ligesom hende? Så snup hendes idé og bestil dette:

  • Plakat XXL 50x75 cm
  • Plakat XXL 30x30 cm
  • Plakat XXL 30x45 cm
  • 3 stk. passepartout
  • 3 rammer i sort metal

Start på dine plakater her