Kundeservice
78 79 78 03

4 overvejelser til vægbilleder

I Diana Auds nye hjem skulle der naturligvis nye billeder op på væggene, og som den kyndige fotograf og stylist hun er, har vi bedt hende give os sine bedste råd til, hvilke overvejelser man bør gøre sig, når man kaster sig ud i at bruge sine egne billeder på væggen.

For at lave den perfekte billedvæg med dine egne billeder, synes Diana, du skal tænke i farver og kontraster. Organiser dine billeder, så de matcher dit interiør og dine detaljer i det rum, som du ønsker billederne skal hænge i. Diana har valgt billeder i varme farver og toner, og har kombineret et kunstmotiv, et naturmotiv og et billede af sin søns små baby fødder. Umiddelbart en utraditionel kombination, men de tre billeder passer perfekt sammen i deres varmer toner, og de fortæller hver sin historie og gør øjet nysgerrigt.

Diana 4 bedste tips

  • Vælg papirtypen Fine Art Mat, som er en super lækker kvalitet trykt på mat tykt papir
  • Vælg billeder i høj kvalitet
  • Vælg billeder med kraftige kontraster og farver
  • Tænk over, hvilke billeder du hænger op sammen, og sørg for, at de matcher i farverne.

3 tip til fotografering

Mangler du nogle knivskarpe og gode motiver til din billedvæg, så har Diana faktisk også delt sine bedste fototips med os!

  • Vælg det rigtige lys. Naturligt lys er altafgørende for et godt billede.
  • Grib motivet, mens det er der. Vær hurtig og skarp.
  • Brug tid på redigering og fremhæv kontraster, skarphed og farvemætning.

For at få det bedste skud i kassen til din billedvæg skal du tage dine billeder i det bedste lys. Naturligt lys er bare bedst. Tag også gerne flere billeder af det samme motiv for at være sikker på, at du får det rigtige helt rigtige motiv. Ifølge Diana er det ikke nok kun at tage et godt billede. Efterredigering er lige så vigtig. Hun opfordrer til, at du leger med dit billede i redigeringsprogrammer, indtil du når det helt rigtig udtryk.

Din egne billeder som vægbilleder

Har du allerede billederne klar i kamerarullen, så overvej hvor store dine billeder skal være.

Du kan bestille dine vægbilleder her