Kundeservice
78 79 78 03

Her er årets julekalendere!

Findes der noget hyggeligere i december, end at vågne op til et stykke chokolade, som det er fuldstændig socialt acceptabelt at spise sammen med morgenmaden? Nej vel! Eller er du en af dem, som gemmer lækkerierne, og først spiserne dem efter en lang dag på jobbet eller i skolen? Nogen foretrækker også at spare chokolader op igennem en hel uge og hygge sig med alle godterne om søndagen.

Uanset hvilken kalendertype du kan genkende dig selv mest i, så er sandsynligheden stor for, at en julekalender med dit eget billede vil sprede ægte juleglæde hver dag frem mod juleaften. En personlig julekalender er desuden vældig hyggelig både at få og at give i gave.

Se de uimodståelige julekalendere

Julekalender med Ferrero chokolader

Julekalendere med søde fristelser

En chokoladejulekalender i december er en fast juletradition for mange. Og hos os finder du julekalendere fyldt med lækre chokolader fra kinder® og fristelser fra Ferrero. I år har vi desuden lanceret to nyheder: Julekalender med kinder® Surprise, hvor du udover de andre lækre kinder® chokolader finder låger med kinderæg, og en julekalender med både chokolader og egne billeder bag hver låge.

Julekalender med billeder bag lågerne

Ikke til søde sager?

Er du – eller den, du vil give en personlig julekalender – ikke den store slikmund, så har vi også nogle supergode alternativer. Hvad med en julekalender fyldt med gode minder fra året, der er gået? Tjek vores julekalender med billeder! Du bestemmer naturligvis selv, hvilke billeder der skal gemme sig bag hver låge og hvad der skal være frontbillede. Du kan fx vælge billeder fra en fælles ferie eller sjove hverdagsglimt, som sikkert vil få modtageren til at trække på smilebåndet hver dag frem mod juleaften.

Hvis du elsker at købe eller lave små gaver selv, er Fyld selv-julekalenderen et godt valg. Du dekorerer naturligvis kalenderen med et fint billede, du selv har taget, og indeni i kalenderen finder du en tom bakke, hvori du kan lægge dine 24 små overraskelser. Måske skal din firbenede ven have en fin julekalender med godbidder i år?

Lav dine julekalendere nu

Fyld selv-julekalender, som du fylder med dine egne små overraskelser