Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Julekort

3 ideer til dine julekort

Du skal selvfølgelig have personlige billeder på dit julekort, men vi har også et par andre idéer.

Uden at overdrive kan vi vist hurtigt blive enige om, at det er skønt at modtage et personligt julekort med posten i løbet af vintermånederne. Vi værdsætter den tid et andet menneske har brugt på at skrive og sende kortet til os, og mange af os har kortene fremme i hele julen, så venner og familie kan læse kortene.

Synes du, det helt almindelig julekort, som kan købes i enhver boghandel, er lidt for kedeligt? Her i artiklen giver vi dig tre idéer til, hvordan du kan lave et superfint julekort, selvfølgelig med billeder, men vi har flere idéer til, hvordan du kan lave dine julekort i 2023.

Vidste du…

Julekortet stammer fra England, hvor det første julekort blev skrevet af Sir Henry Cole. Han havde for vane at skrive masser af hilsner til venner og bekendte i julen. I 1843 fik han ideen til at lave det traditionelle fortrykte kort, hvor man blot indsætter modtagerens navn og sin egen underskrift.

I 1870’erne kom de første julekort til Danmark, og julekortet har siden da udviklet sig meget. I dag findes det i mange varianter, fra traditionelle, søde, sjove, humoristiske – og selvfølgelig det personlige julekort med dit eget billede.

Brug billeder i stedet for tekst

Hører du til dem, der egentlig gerne vil sende et julekort, men synes, det er svært at finde på noget at skrive? I stedet for slet ikke at sende et julekort, så design indersiderne af dit julekort med billeder fra årets gang. Modtageren vil helt sikkert elske det!

Brug dit yndlingsjulevers

Er det klassiske ”God jul” på forsiden af dit julekort for kedeligt? Så brug i stedet dit yndlingsvers fra en julesang. Der findes så mange fine budskaber! Et par eksempler kunne være ”Dejlig er jorden”, ”I denne søde juletid”, ”Lad dit ønske flyve ud”, ”Bare du af hjertet tror”, ”Nu glædes gamle og unge”, ”Glæden er jordens gæst i dag”.

Lidt ekstra shine på dit kort

Lad dit kort få en superfin og lækker finish ved at bruge effektlak i guld, sølv eller roseguld på udvalgte elementer. Det kan fx være på tekst, rammer eller cliparts, som du kan bruge på både for- og bagside af dine kort. Du kan også vælge et af vores mange fine juledesigns.

Lav dine julekort nu

Glæd familie og venner med et personligt og hjemmelavet julekort.

Lyst til mere julehygge!

Kan du heller ikke få nok af hyggelige julestunder derhjemme? Se her.

Velkomstfordel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer

Læs om:

  • Unikt tilbud på dit første køb af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer
  • Kreative tips og idéer til gaver
  • Fototips og spændende produktnyheder
  • Sjove fotokonkurrencer
  • Vores nyhedsbrev og hjemmeside er fyldt med inspiration
  • Benyt muligheden og lav hurtigt flotte, personlige gaver
* Du modtager værdikoderne, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koderne gælder til din første ordre af CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik, som du kan læse mere om nederst på siden. Du kan til hver en tid afmelde dig igen via linket i nyhedsbrevet.

Din tilmelding…

mangler kun ét klik

Af sikkerhedsmæssige årsager vil du snarest modtage en bekræftelsesmail fra os. Klik på linket i mailen for at bekræfte din tilmelding og for at kunne gøre brug af velkomstfordelene.

Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet. Det gør du ved at klikke på linket for afmelding nederst i nyhedsbrevet eller i ”Min konto”.

Vi beklager

Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.