Kundeservice
78 79 78 03

En fotobog, man kan forsvinde ind i

"Jeg har lavet en del fotobøger gennem tiden, og det som gør, at jeg kommer tilbage, handler også om, hvor brugervenligt det er.

Hos CEWE har jeg lavet hele bogen via deres app. Og det var enormt nemt.

Først valgte jeg format, opsætning og papirkvalitet, og efterfølgende var det sådan set bare at vinge alle de ønskede billeder af i min kamerarulle.

Jeg kan bedst li', når billerne er i fuld størrelse. Et billede pr. side og gerne helt til kant. Det giver mig næsten fornemmelsen af at forsvinde ind i billedet igen.

Jeg er utrolig begejstret for bogen, der i år rummer vores familieferie sydpå. Det er virkelig høj kvalitet og lækkert at bladre i ;-)

Fra jeg trykkede bestil, gik der under en uge før jeg havde bogen. Det er virkelig service 🙏"

Mernee om fotografering

"Når jeg fotograferer, prøver jeg gerne at fange situationerne i deres naturlige univers. Jeg er ikke så god til opstillede billeder med attraktion i baggrunden. Der må gerne være mere liv. Et barn der leger, hår der flagrer, kjoler der blæser i vinden... Omgivelser, natur og farver er også vigtige for mig at fange. Derfor er den slags bøger her, så dejlige at bladre igennem, fordi de har fanget et ægte minde, en sjov situation, smuk natur og min familie i sit aller dejligste selv ❤️"

Om Mernee

"Jeg er Louise, mor til to fine piger og gift med min Jesper. Vi er bosat midt i det jyske, hvor fra hele min lille virksomhed er udsprunget. Vores hus, dets mange forvandlinger, vores rejser ud i verden og helheden i bare at være os. Hos @_mernee kommer man lidt med bag om det hele 🙏🏻 Og hvis jeg kan bidrage bare en smule med smil, forståelse, tanken om ikke at være alene, inspiration eller blot et fint foto for øjet, så gir det hele mening for mig 🙏🏻"

Vil du selv lave en fotobog eller en kalender?

Hvis du selv har fået lyst til at lave en fotobog eller en kalender med dine egne billeder, kan du gøre ligesom Louise og downloade vores app CEWE Fotoverden, som fås til både iPhone og Android. Herfra er det nemt at lave sin fotobog eller kalender på ganske kort tid.

Hent appen nu