Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Bliv klar til skolestart med et personligt touch

Organiseringstrenden er over os. Lige fra Marie Kondo og diverse livstilsprogrammer til hverdagsheltene i hjemmene, som er klar til at smøge ærmerne op og få organiseret både liv og hjem. Når man rydder op og omorganisere efter en skøn og lang sommer, for at blive klar til den forestående skolestart, er det en kunst ikke at tage for grundigt fat så omgivelserne bliver alt for sterile og upersonlige.

Vi hylder dem som tør være sig selv, være personlige og unikke, og har samlet nogle ideer til hvordan man kan organisere skolestarten så man både er trendy og organiseret, og samtidig ikke glemmer de små øjeblikke som gør dig til præsis den du er.

Fem tips til en velorganiseret skolestart

1. Få et personligt tvist på de flotte Faber-Castell fargeblyanter

Skolestart betyder også enormt mange timer på skolebænken. Giv penalhuset et personligt tvist og forstærk glæden og kreativiteten i skolearbejdet. Nu kan du kombinere dit favoritbillede med gode kvalitetsfarver, og på den måde både gøre det lettere at se hvem der ejer farverne, men også gøre frikvarterene lidt sjovere.

Læs mere om vores spændende samarbejde med Faber-Castell, hvor vi både har de eksklusive Colour Grip farveblyanter som fremmer trefingre-grebet for skolestartere, og de fantastiske Faber Aqua for de lidt mere erfarne kreatører, hvor lidt vand tryller farverne om til de smukkeste akvareller.

Her er vores 12 lækre Colour Grip farveblyanter for skolestartere og indskolingselever

2. Undgå morgenstress med en personlig madkasse

Skole og madkasse er for rigtig mange to ting der hænger uløseligt sammen. Der findes ofte to grupper, når det kommer til madkassebrugere. Enten er du blandt dem, der smørre en hurtig rugbrød, pakker i madkassen og færdig. Eller også er du en af dem, der finder glæde ved at bruge lang tid på at lave og pakke avancerede og delikate små måltider til familien i madkassen. Begge versioner er lige gode, men vi har allesammen brug for noget at opbevare maden i frem til frokost. Med en personlig madkasse med dit eget billede på låget, bliver det ikke kun nemt at se hvem, der skal have hvilken madkasse med når morgenen bliver lidt for hektisk, det bliver også meget lettere at få den rigtige madkasse med hjem igen, når skoledagen er omme.

Pro tip: med to madkasser til hvert familiemedlem, slipper du for at stresse over at skulle nå at vaske madkassen hver dag.

Bestil din personlige madkasse her

3. Giv kreativiteten frit spil med en personlig notesbøger og kalendere

Selv i den digitale tidsalder er analoge kalendere og notesbøger trendy som aldrig før. Bullet-journal-feberen har stor succes på nettet, hvor man af mangel på præcis det man har brug for laver sine egne varianter. Nogle holder det helt enkelt, mens andre laver spændende og avancerede design. Der er i hvert fald ingen tvivl om at en god notesbog eller kalender kan hjælpe dig med at organisere hovedet, så du ikke glemmer de vigtige ting. En personlig notesbog er en smart gave til familie og venner, uanset om det er til børn eller voksne, og selvom vores personaliserede gaver har høj kvalitet, ligger de stadig indenfor et normalt gavebudget.

Bliv inspireret til din næste personlige gave her

4. Brug et krus til morgenkaffen

Det er altid dejligt at starte dagen sammen hele familien. Har du ikke tid til at sidde ned, så er det alligevel hyggelig at i alle starter dagen med jeres favorit morgendrik, uanset om det er kaffe, mælk eller appelsinjuice. Organiseringstips: Hvis du synes at familiens krus tager for meget hyldeplads i skabet og dit skab ellers har plads til det, kan du med fordel sætte en lille ekstra hylde ind og stable dine krus i to etager. Pænt og effektivt!

Få 5 tips til 5 skønne sommerprosjekter til den sidste del af sommeren

5. Få overblik over alle dine aftaler med en aftalekalender

Med en smart aftalekalender, bliver det hurtigt nemt at holde styr på dine aftaler. Du vælger selv startmåned – så den kan også tilpasses det nye skoleår. Placer din kalender et sted hvor du ser den hver dag, så du får følelsen af at have god styr på dine aftaler, og husk endelig at give kalenderen plads til at shine lidt med dens flotte og personlige cover. Ønsker du at bruge din kalender som et designelement i dit indretning, så husk at interiøreksperterne anbefaler at samle dine elementer i grupper med 3 eller 5 for at skabe en god dynamik i dit interiør.

Forkæl dig selv med en flot fotokalender med gode minder som du kan glæde dig over hele skoleåret

Vi håber vi har givet dig nogle gode ideer til hvordan du kan organisere skolestarten på den bedst mulige måde. Benytter du dig af vors tips, eller har andre ideer til smarte skolestars-hacks, må du meget gerne tagge os på sociale medier. Vi elsker at se hvor kreative og dygtige kunder vi har. Du kan finde os på Facebook og Instagram. Vi ses!