Personlige bord- og menukort til festen

Bordkort og menukort

Personlig borddekoration

BORDKORT

BORDKORT

Byd dine gæster velkommen

Sådan bydes gæsterne særligt velkommen til bryllupsfest, rund fødselsdag, familiefest og andre anledninger.

fra 69,00 kr*
MENUKORT

MENUKORT

En rigtig appetitvækker!

Hvad er et lækkert måltid uden et menukort? Et personligt menukort sætter gang i festen.

fra 179,00 kr*

Lav selv personlige bordkort og menukort her


Skal du holde bryllup, barnedåb eller konfirmation her i 2018? Så har du brug for elegante og unikke bordkort og menukort, der kan hjælpe dig med at sætte dit personlige præg på borddækningen og festens udsmykning. Se her hvad vi har af muligheder for at være kreative med vores smukke kort af lækker kvalitet og dine egne bedste billeder. Du kan lave kort og invitationer til enhver lejlighed med vores designsoftware.

Lav selv menukort – en personlig appetitvækker på menuen


Ved hjælp af softwarens mange designskabeloner kan du designe din helt egen bordpynt såsom elegante, sjove og søde menukort til brylluppet, konfirmationen og barnedåben.


Hjemmelavede menukort


Hvad er en skøn menu uden et flot menukort, der præsenterer maden på bedste vis? Med menukort, du selv har designet, præsenterer du maden og drikkevarerne på en unik og særlig måde, og menukortet ser rigtig flot ud at have stående på bordene, særligt hvis de er i samme design, med samme farvetema el. lign. som bordkortene.

For at skabe den perfekte ramme om jeres store fest kan I lave bordkort og menukort i samme design og dermed skabe en gennemgående stil i borddækningen.


Unikke bordkort til årets store fester


Det samme gør sig gældende for bordkortene, hvor du også selv kan lave smukke bordkort til brylluppet, konfirmationen eller barnedåben. Til brylluppet kan du på menukortet indsætte et billede af det smukke brudepar, på bordkortet til konfirmationen kan du indsætte et billede af den flotte konfirmand, og et sødt billede af dåbsbarnet, når I skal lave bordkort til barnedåben.


Bruger man stadig bordkort?


Ja det gør man faktisk til de fleste store fester. Der er dog en lille tendens til, at man til nogle lidt mere uhøjtidelige sammenkomster er gået væk fra bordkort og lader folk sætte sig, hvor de har lyst. Men til de store fester, som bryllupper, konfirmationer og barnedåb, er det stadig meget brugt at lave bordplan og sætte både bordkort og menukort på bordet.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.