Smukke bordkort
og menukort

Når du skal holde fest, så pynt bordet med smukke, personlige
bordkort og menukort! Design kortene med dine egne billeder
og tekst.

Så nemt er det:

  • Find dit bord- eller menukort herunder og klik på ”Design her”.
  • Lav dine bord- eller menukort med eller uden designskabelon.
    Upload herefter dit billede og indsæt din personlige tekst.
    Vælg antal og klik på ”Læg i varekurv”.
  • Du modtager dine bord- og/eller menukort med posten
    inden for 5 - 7 hverdage.

Pris fra

6,90 kr./stk.*

Vælg dit bordkort eller menukort herunder

Alle bordkort og menukort leveres i sæt med 10 stk.

 

 

Imponer til festen - brug personlige bordkort og menukort

Står du og skal holde fest? Du står måske i en situation, hvor du skal giftes eller fejre din runde fødselsdag, eller hvor du skal holde barnedåb, konfirmation, jubilæum eller andet. Måske er du derfor i gang med at overveje, hvilken borddækning der vil passe bedst til dit arrangement.

Uanset, hvilken slags fest du skal holde, er borddækningen en essentiel ting, som skal afspejle dig, der holder festen og samtidig være med til at sætte en stemning ved bordet. Ud over service indeholder en ordentlig borddækning også bordkort og menukort, som passer til anledningen. Hos Cewe.dk hjælper vi dig med at sikre, at alle bord- og menukort kommer til at passe perfekt til din fest. Vi sikrer ligeledes, at dine kort kommer til at afspejle dig og din personlighed. Du kan selv at designe bordkortene og menukortene, så de bliver så flotte og personlige, som muligt. Du vælger selv, om du vil have billede og tekst på, og du kan selv bestemme, om du ønsker at bruge et tomt layout eller designe via en af vores mange flotte designskabeloner. Du har altså selv kontrol over designet af dine bordkort og menukort!

Mange valgmuligheder til dine kort

Vi tilbyder et bredt udvalg af layout og design til dine bordkort og menukort. Uanset, hvilken slags fest du ønsker at holde, kan du være sikker på at finde de rette kort til festen. Vi har allerede gjort det let for dig – du vælger selv dit korts tema blandt vores kategorier: konfirmation, påske, bryllup, barnedåb, fødselsdag, børnefødselsdag, jul, sølv- og guldbryllup eller jubilæum. Ligeledes, vælger du selv opsætning og design af dine bordkort og menukort, hvor du indsætter dit eget billede og din egen tekst.

Med et personligt bordkort kan du hjælpe dine gæster sikkert på plads. Ved at sætte dit eget billede på kortet, bliver borddækningen endnu mere unik og personlig, og dine bordkort er dermed med til at sprede en god stemning rundt omkring bordet.

Når festens menu skal præsenteres for gæsterne, gøres det pænest på et menukort, som passer til festen. Gæsterne er dermed aldrig i tvivl om, hvad menuen står på. Menukortene kan matche bordkortene og dermed skabe sammenhæng i din bordopdækning og sikre en god helhedsoplevelse gennem dit arrangement.

Let at designe og bestille


Sådan gør du:

1: Vælg bordkort eller menukort og tryk på ”Design her”.
2: Vælg, om du vil bruge et allerede bestemt tema, eller om du vil designe via et tomt layout.
3: Indsæt det ønskede billede og din personlige tekst.
4. Rediger f.eks. kortets baggrundsfarve eller tekstens skrifttype og skriftfarve.
5: Når du er tilfreds med dit design, tryk da på ”Læg i varekurv”.
6: Log ind/Opret kundelogin og gennemfør din bestilling.
7. Du vil modtage dine kort inden for 5 - 7 hverdage.

Du kan let designe og bestille dine bordkort og menukort! Vælger du at bruge en af vores mange designskabeloner, bestemmer du helt selv tema. Vælger du et tomt layout, bestemmer du selv alt. Uanset, hvad du vælger, kan du indsætte dit eller dine egne billeder billede, indsætte en personlig tekst og f.eks. ændrer tekstens skrifttype og farve - på den måde kan du altid få dine kort til at matche dig, din fest og resten af festens borddækning.

Det er kun din fantasi, der sætter grænserne. Tøv ikke med at lave dine personlige kort - de vil med garanti passe godt til din fest!

Andre muligheder med dine billeder

Har du endnu ikke inviteret til fest? Så design flotte og personlige invitationer med dit eget billede og din egen tekst - vælg eksempelvis et af vores mange eksisterende design og lav bordkort, menukort og takkekort i samme stil. Bestil dine personlige takkekort med 25 % rabat!

Efter festen kan du f.eks. fremkalde billederne eller lave en flot og personlig CEWE FOTOBOG med alle dine dejlige minder fra dagen.

Kundeservice er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål til vores fotoprodukter, så kontakt kundeservice på telefon 7879 7803 eller support@onlinefotoservice.dk - vores kompetente kundeserviceteam står klar til at hjælpe dig mandag til fredag 08:30 – 18:00.

 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.