Kort og invitationer med guld, sølv og struktur-tryk

Effektlak
Effektlak

CEWE CARDS med effektlak

Fornemme detaljer med den elegante guld- eller sølvtryk eller struktur-tryk. Hver af de tre skønne effekter gør sig både fysisk og optisk bemærket og giver på den måde dit budskab en effektfuld fremstilling.
Guld

Guldtryk

Dine personlige kort får en særlig elegant virkning med den skinnende guldtryk. Til bryllup, jul og andre fester bliver dine kort til et unikum med vores stilfulde skabeloner og guldforædling og dine bedste billeder.

Vores kvalitetspapir med en styrke på 300 g/m2 og den mærkbare guldforædling gør dine kort til en uforglemmelig oplevelse. Forgyld dine budskaber!

 

Sølv

Sølvtryk

Ikke alt der skinner behøver at være af guld. Også vores elegante sølvtryk skaber en skinnende effekt på det af dig designede kort. Med den smukke sølvglans får designelementer som ornamenter og silhuetter et stilfuldt udseende.

De strålende detaljer er ikke kun et optisk highlight, men føles også rigtig godt på vores stærke kvalitetspapir, der har en vægt på 300 g/m2 Med en let hævet struktur giver dette en flot 3D-effekt på dit kort.
Struktur-tryk

Struktur-tryk

Raffineret design: Med effektlak med struktur-tryk kan du fremhæve udvalgte elementer på dit kort. Især farverige elementer bliver derved sat rigtig godt i scene. Den gennemsigtige lakering sørger for intensive farver og forstærker dermed udtrykket af dit design.

Højglanseffekt kan tydelig mærkes på overfladen af vores stærke kvalitetspapir, der har en vægt på 300g/m2
Design dine CEWE CARDS med effektlak
Kort i sæt med 10 stk. Perfekte som takkekort eller som en overraskelse til personer, du holder af

Foldekort klassisk (10 stk)

Struktur, guld og sølv.

Kort i sæt med 10 stk. Perfekte som takkekort eller som en overraskelse til personer, du holder af

Foldekort XL højformat (10 stk)

Struktur, guld og sølv.

Kort i sæt med 10 stk. Perfekte som takkekort eller som en overraskelse til personer, du holder af

Foldekort XL tværformat (10 stk)

Struktur, guld og sølv.

Design selv smukke indbydelser med guld, sølv og struktur-tryk


Forestil dig, hvordan dine invitationer vil blive modtaget, når de tages ud af kuverten og modtageren får den i hånden. Han vil se en æstetisk smuk og personlig indbydelse, og han vil også kunne mærke den lækre struktur-lak, der fremhæver udvalgte ord eller billeder. Det er en oplevelse i sig selv. Kortet har du selv designet, du har selv valgt udformningen og billedet derpå. Derudover er udvalgte ord og måske andre designelementer skrevet med struktur-tryk, som både kan ses og føles. Smukt, ikke? Og du har selv designet indbydelsen

Personlige invitationer og kort med dit eget udvalgte billede på fås nu også med stemningsfulde og mærkbare effekter i sølv og guld og med effektlak. Se her:

  • • Guldtryk giver indbydelsen et skær af noget virkelig fornemt og særligt
  • • Sølvtryk er meget elegant i udtrykket
  • • Effektlak fremhæver ord, du har valgt, på en helt særlig måde, nærmest i 3D

De lækre effekter giver dine invitationer et endnu mere personligt udtryk og kan både ses og mærkes. Brug kortene til de mange dejlige begivenheder, der finder sted i løbet af året.

Lav smukke invitationer til skønne begivenheder
Der er mange lejligheder her i livet, vi gerne vil fejre med venner og familie. Design selv en personlig invitationen med hjælp fra vores designskabeloner eller ved vores designsoftware, som du kan downloade gratis. Lav selv dine personlige indbydelser sådan her:
1.   Vælg variant i menuen til venstre. Der er mange forskellige kort og indbydelser at vælge imellem samt til forskellige lejligheder
2.   Vælg skabelon og kategori.
3.   Upload det eller de billeder, du vil bruge
4.   Tilføj tekst, farver eller cliparts til din indbydelse
5.   Læg dit produkt i kurven, bestil og glæd dig til at modtage dine egne hjemmedesignede indbydelser

En smuk invitation, hvor udvalgte elementer er skrevet med de nye, lækre sølv-og guldeffekter, giver visuelt en helt anden oplevelse, idet man både kan se og mærke dem. Din indbydelse vil helt sikkert ikke blive glemt og vil hænge på opslagstavlen eller køleskabet selv længe efter, begivenheden er overstået.

Invitér venner og familie med smukke kort
Brug dine kort og invitationer af eget design til de fester, livet byder på, hvor du gerne vil se venner og familie. En invitation til barnedåb af den lille dreng er rigtig fin, hvis du indsætter et billede af den lille samt pynter med sølvskrift eller andre visuelle midler til at gøre indbydelsen til noget særligt. Brug også personlige invitationer til jeres bryllupsfest, som jo er en stor dag, hvor drømme skal opfyldes og mange måneders planlægning skal gå op i en højere enhed.

Og julen står jo også snart for døren, så det er da oplagt at bruge den flotte effektlak samt sølv -og guldskrift på årets julekort. Lav et julekort med et billede af hele familien og skriv ”Glædelig jul” på forsiden med struktur-tryk og et par julestjerner i guld-tryk. Dét er stemningsfuldt at modtage sådan et julekort, og det vil sandsynligvis blive gemt væk efter julen – men fundet frem igen til næste år.

Fremhæv den røde tråd i dit design og brug bordkort og menukort i samme design. Det ser flot og gennemført ud.

Bestil dine kort og invitationer med guld, sølv og struktur-lak her! Du bestemmer alt lige fra design, format, farver og selvfølgelig de billeder, der skal på. Supplér med vores andre flotte og stemningsfulde designeffekter og du får en invitation, ingen andre har set før.
God fornøjelse med at lave dem!

 

Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.