Billedrammer - Sæt dine personlige billeder i ramme


 

Sæt dine billeder i ramme


En lækker ramme kan være med til at fuldende helhedsindtrykket af en flot vægdekoration. Vores billedrammer fås i forskellige materialer, størrelser og designs, så der også er en ramme, der passer til dit billede.

Indram de bedste øjeblikke


Hvis du er så heldig at have fanget et ganske særligt øjeblik med kameraet, fortjener det næsten at blive indrammet og hængt op. Lav dine pletskud til fotolærreder, plakater, fotoplakater eller fotocollager og understreg stilen med en smuk billedramme.

Forskellige rammer til forskellige billeder


Er du modig og klar på at prøve noget nyt? Fremkald dine billeder og indram dem i forskellige rammer. Det giver liv og et spændende udtryk, men du skal være opmærksom på, at det ikke bliver rodet. Det kan du gøre på forskellige måder:

  • • Lav et flerdelt billede, hvor de enkelte billeder har forskellige rammer
  • • Lav en fotovæg med billeder i rammer, der er lavet af forskellige materialer
  • • Lav en serie billeder, hvor billederne er i forskellige rammer, men motiverne er inden for samme kategori, i samme farveskala eller lignende

Dermed får du en spændende billedserie, der også har en rød tråd i designet.

Giv de store øjeblikke den perfekte ramme...

Landsted rammer

Landstedsstilen forener de varme farvetoner. Her har råvarer som eksempelvis træ en særlig stor betydning. Denne stil er som skabt til mennesker, der værdsætter den personlige følelse af velbehag i hjemmet samt en hyggelig indretning. Billedrammer til denne stilretning egner sig særligt til billeder fra udflugter i naturen eller med familien..

Confetti sort
Confetti hvid
Unique ædel sølv
Lancaster mørk tømmer
Designer sølv-metal
Designer kobbermetal
Klik på en ramme få et 360° visning og mere information.

Moderne rammer

Stilen "moderne" harmonerer med dæmpede omgivelser. Farverne sort og hvid spiller en bevidst rolle og tilbageholdenhed er med til at udtrykke en flot form i denne stil. Eksemplarisk hertil er de ru overflader i sølv, som supplerer de klare former. Med denne elegante rammestil understregs særligt arkitekturer og landskabfotografier.

Confetti sort
Designer kobbermetal
Confetti hvid
Sento guld grøn
Lancaster mørk tømmer
Designer sort metal
Designer sølv-metal
Klik på en ramme få et 360° visning og mere information.

Klassiske rammer

Boligstilen "klassisk" forener ædle rammemodeller ud af guld og sølv, der giver dine billeder hold og formidler en stabil basis. Er dit hjem et hus med historie og tradition? Så giver denne stil dine billeder en tilsvarende smuk ramme.

Luxor fyr
Sento guld grøn
Confetti sort
Designer sort metal
Confetti hvid
Designer sølv-metal
Designer guld metal
Unique ædel sølv
Natura valnød
Klik på en ramme få et 360° visning og mere information.

... og det passende passepartout

Alle vores billedrammer har en flot mineral glasskive. Den beskytter dit yndlingsmotiv og minimerer støvoverflader. Vi har desuden bestemt os for at præsentere dine store øjeblikke med en passepartout i fire forskellige farver. 

 

Vælg din favorit blandt den sorte, hvide, grå eller cremefarvede passepartout. Passepartouten gør dit motiv helt perfekt ved hjælp af dybdevirkningen. 

Vores vægholdere

Wandhalterung Holzrahmen

Trærammer 

Til vores billedrammer i træ bruger vi en professionel vægholder. Metalophænget fastgøres sikkert med tre skruer bag på dit produkt i to hjørner. 

Info: Denne vægholder sikre en nem og vandret opsætning. Fås til 10 udvalgte plakat XXL formater.

Wandhalterung Metallrahmen

Metalramme

Til vores billedrammer i metal tilbyder vi en sikker vægholder i høj kvalitet. Ved hjælp af metalkilen i hjørnerne stabiliseres rammen helt optimalt.  

Info: Ved større formater fås rammen med to ophæng for at garantere et sikkert hold til din billedramme. Fås til 10 udvalgte plakat XXL formater. 

  

Se vores andre rammer

Skyggerammer - til dit fotolærred

Til alle fotolærreder i standardformaterne tilbyder vi dekorative skyggerammer! Skyggerammens navn relaterer sig til, at billedet lægges ned i skyggerammen foran og så den flugter med rammelisten, når man slipper billedet. På den måde overdækkes billedet ikke af rammen, der går ikke noget tabt i præsentationen og "3D-effekten" på kilerammen bevares. 

Rahmentypen

Forstørrelser med rammer

Til dine forstørrelser tilbyder vi en to elegante trærammer i ayous eller rødgran. Hertil kan du vælge imellem den rustikke model "Home" eller den moderne model "Style". Træet er afsyret og lakeret. Med i alt 17 farvemuligheder og fire forskellige storformater kan du designe rammer til dine billeder helt efter dine ønsker. Alle forstørrelser bliver dermed til noget helt personligt, som fastholder glæden i mange år. 

En flot ramme fuldender et smukt billede


Vores billedrammer er inddelt i 3 kategorier, Landsted, moderne og klassiske. Inden for hver enkelt kategori kan du vælge imellem 10 farver og passepartout i 4 forskellige farver.

I vores bestillingssoftware kan du prøve dig frem ved at uploade dit billede og se det med forskellige farver og typer af rammer omkring. Desuden kan du her på siden klikke på en ramme og se den i 3D og få oplyst mål. Dermed er det nemmere for dig at tage stilling til, hvilken ramme der passer til netop dit billede.

Men nogle billeder er udtryksfulde og smukke i sig selv, så det ligefrem ville være synd at indramme dem. Det gør sig gældende for vægbilleder, hvor materialet i sig selv er nok til at vise motivet på flotteste vis. Sådan er det for eksempel ved billeder printet på en aluminiumsplade eller på en skumplade. Her er materialet så karakteristisk at en billedramme nærmest ville forstyrre helhedsindtrykket. Desuden kan det knap nok lade sig gøre, at indramme et billede trykt på disse typer materialer.


Ram plet med kameraet og få flotte billeder i ramme!


Det er dejligt at kunne pryde væggene i hjemmet med supergode og flotte billeder, du selv har taget. Men måske synes du ikke, du har nogle billeder på dit kamera eller telefon, der egner sig til at blive forstørret og komme op at hænge? Så kan du gøre følgende:

  • • Væn dig til at have dit kamera med dig. De fleste har i dag telefoner med ret gode kameraer, så for mange kommer det nok af sig selv

  • • Tag billeder til forskellige lejligheder. Både når I fejrer en begivenhed såsom bryllupper, konfirmationer osv. Men husk også at tage billeder af hverdagens små øjeblikke, de kan være magiske

  • • Gå en tur i skoven, i haven eller ud til vandet. Motiverne er ofte lige for, du skal bare øve dig i at få øje på dem

  • • Husk på at de små øjeblikke kan være af ligeså stor betydning som de store

Hvis du stadig ikke synes, du har et egnet billede, kan du tage et kig i vores motivgalleri. Her er der mange motiver at vælge imellem, og der er noget for enhver smag, lige fra abstrakt kunst til dyr og natur.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.