Motivgalleri - Flotte motiver til din vægudsmykning

Motivgalerie

Motivgalleri

Flotte motiver til dit hjem

 

FLOTTE MOTIVER TIL DIN PERSONLIGE VÆGDEKORATION

Gå på opdagelse i vores galleri af smukke motiver! Design dit personlige kunstværk med vores store udvalg af professionelle billeder - fantastiske strande, kunstneriske bybilleder eller søde dyr - der er noget for en hver smag, og helt sikkert også det du leder efter. Du vælger blot det motiv, du synes bedst om, og så fremstiller vi din individuelle vægudsmykning. Du kan vælge mellem mange motiver, der er sorteret overskueligt efter tema. Der er altid noget nyt at finde, så det kan godt betale sig at kigge forbi af og til. Du kan naturligvis også anvende dit eget billede – det er dit valg!

Klik på ”Gå til motivgalleri” og vælg dit motiv! Derefter vælger du ganske enkelt produkt og format.

 

Find dit motiv i en af vores mange kategorier

Motiver - oversigt

fra 69,00 kr*
Landskab

LANDSKAB

Blomster

BLOMSTER

Mad og drikke

MAD OG DRIKKE

Arkitektur

ARKITEKTUR

Ved stranden

STRAND

Sort/hvid

SORT/HVID

Abstrakt kunst

ABSTRAKT KUNST

Få inspiration til din vægudsmykning


Er du løbet tør for ideer til boligindretningen? Men synes du samtidig, at der skal ske noget nyt? Her hos CEWE kan du lave vægudsmykninger enten med dine egne fotos eller med billeder fra vores motivgalleri.

Gå på opdagelse i motivgalleriet og se de mange muligheder. Det er ganske gratis at få samlet inspiration og måske finde et flot motiv til din nye vægdekoration.


Udsmyk dine vægge med flotte motiver


Du kender os måske fra CEWE FOTOBOGEN, hvor du kan lave din egen fotobog. Du kan lave vores fotobog online, i vores foto app eller software. Måske ved ud også, at vi derudover tilbyder mange andre fotoprodukter, du kan lave med dine egne billeder. Men vidste du også, at vi har et stort fotogalleri med masser af motiver, som du frit kan benytte til at lave din egen vægudsmykning? Det har vi, og det er inddelt i kategorier, så det er nemt at finde rundt i.

Se her hvor nemt det er


Det er nemt og bekvemt at lave din egen vægudsmykning med motiver fra vores galleri. Det hele foregår online, så du kan lave det hjemme i fred og ro. Se her hvordan du gør:

  • • Klik på ’Gå til motivgalleri’ her på siden

  • • Vælg kategori og derefter motiv

  • • Vælg hvilket materiale du vil have printet dit billede på

  • • Vælg format

  • • Se dit produkt i preview-funktionen for at sikre dig, at alt er, som det skal være.

  • • Færdiggør din bestilling og glæd dig til at modtage en ny, smuk vægudsmykning i allerhøjeste kvalitet.

Dit billede bliver leveret til dig eller til nærmeste posthus inden for 4-8 hverdage.


Lav sort-hvid billeder, naturbilleder og mange andre typer vægdekorationer


Vælg mellem over 20 forskellige kategorier af flotte og stemningsfulde motiver til din vægudsmykning. Motivet er dit udgangspunkt, og når du først har valgt det billede, der skal have lov til at pryde dine vægge, kan du tilpasse det, så det bliver en personlig og unik udsmykning af dine vægge.

Hvis du downloader vores gratis design-software, kan du med dine egne billeder få et hav af muligheder for at lave personlig kunst til væggene. I softwaren har du har blandt andet følgende muligheder:

  • • Få trykt dit billede på forskellige spændende materialer. Du kan blandt andet vælge, om du vil have dit billede trykt på en Dibond plade/aluplade, så det får et spændende og mat udtryk. Eller hvad med et print på træ? Ellers er der jo også den evigt populære og klassiske plakat, som kan trykkes i forskellige kvaliteter og størrelser

  • • Se også mulighederne for at lave sort-hvide billeder med egne fotos eller med et motiv fra vores galleri. Fx som fotocollage

  • • Lav dit billede i den størrelse og på det materiale, du synes bedst om. Find eventuelt en flot billedramme til at fuldende helhedsindtrykket af din nye vægudsmykning

Med vægbilleder fra CEWE er du sikker på at få produkter, der ikke hænger i andre hjem, men alene er dit design. Vi producerer i bedste kvalitet og vil gerne have glade kunder. Derfor har du hos os fuld tilfredshedsgaranti.


Super kundeservice og 100% tilfredshedsgaranti


Hvis du på nogen måde har problemer med at få lavet eller bestilt din vægdekoration, så kontakt vores kundeservice. Her sidder superdygtige og dedikerede medarbejdere parat til at hjælpe dig med stort og småt, og de kan kontaktes på både telefon og mail.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.