Ideer til mors dags gaver

Foldekort

Foldekort klassisk

fra 139,00 kr*
Design online, foto og personlig tekst både på yder- og indersiden.
Vælg mellem forskellige papirkvaliteter.
Gem dine erindringer fra Mors dag
fra 0,69 kr*
Uanset om det er standard- eller luksuskvalitet:
Bringer vi dine billeder på den bedste kvalitet.
Gem dine erindringer fra Mors dag.
Velegnet til året rundt

Familiekalender

fra 159,00 kr*
Vores familiekalender trykt i høj kvalitet,
med sine flerspaltede kolonner og variable startmåned
er det, det optimale grundlag for din planlægning.
fra 139,00 kr*
Ægte lærred trykt og monteret på en stabil træramme:
På denne måde omdanner dine flotteste billeder,
dit hjem til et lille galleri.
Kære læsere,

Som mor til to børn
er Mors dag for mig et
særligt højdepunkt på året.
Enhver mor eller bedstemor glæder sig over
opmærksomheden som de får på denne dag.
Vores kreative produkt- og
lav-selv-idéer kan du se herunder.

Personligt kan jeg godt lide vores vendespil.

Mit tip: Brug tegninger eller små kærlighedserklæringer, det vil være et skønt alternativ.Lad dig inspirere!

Med venlig hilsen fra Sandra Klusmann, CEWE fotoredaktør

Flot og blød: Pude med foto

Pude med foto

fra 249,00 kr*
Flot og blød:
Dit yndlingsmotiv bliver trykt
på begge sider af puden.

Fås i 5 forskellige størrelser

Glasfoto
fra 199,00 kr*
Et 19 mm tykt stykke glaskunst
med dybdevirkning.

Vælg mellem to størrelser.

Et hjerte med særligt indhold

Krystal fotohjerte

259,00 kr*
For specielle billeder:
Ved en særlig lasermetode overføres
dit motiv på krystalglasset.
Et flot kunstværk ud af flere billeder

Collage

fra 39,00 kr*
Ved brug af vores skabeloner, kan du på ingen tid lave
en forstørrelse som collage med dine bedste billeder.
Vores Tip: Brug malede selvportrætter.
Dette vil gøre din collage endnu mere kreativ!
Skabelon til lav-selv-blomster

Lav-selv-blomster

Selvom det ikke dufter, er det alligevel charmerende: Lav unikke blomster til mor ud af farvet papir, muffinforme og personlige fotos. De kan så blive limet på et stykke karton eller på andet materiale efter eget valg.

Fotohjerter

Børn synes det er sjovt
selv at lave personlige gaver.
For eks.: Små billeder i hjerteform,
ophængt på grene til dekoration.
149,00 kr*
50 kort med dine 25 yndlingsfotos,
tegninger eller små tekstbeskeder:
Nyd det på en hyggelig eftermiddag.

Mors dags gave – se idéer til mors dag her


Leder du efter en gave til mors dag? Så er du kommet til det helt rigtige sted! Her hos CEWE kan du lave de smukkeste og mest personlige fotogaver og du kan også finde andre sjove og skøre idéer til mors dag gave. Læs med og se, hvad vi byder på.


Ideer til mors dags gave


I mange familier får mor en flot buket blomster eller lidt lækkert chokolade til mors dag. Og hvem ville ikke også sætte pris på en smuk buket til stuen og noget mundgodt at hygge sig med?

Men kunne det ikke også være dejligt at overraske hende med noget, hun ikke plejer at få? Tænk hvis du kunne finde en perfekt gave, som hun vil sætte pris på i mange år frem. Det vil de fleste nok gerne, men hvad skal man finde på? Det kan godt være lidt svært at få den gode idé til mors dag, som ikke ligner den, hun fik sidste år. Og sidste år igen.

Få inspiration og gode idéer til mors dags gaver her på siden. Du kan blandt andet læse lidt om vores flotte CEWE FOTOBØGER og andre af vores idéer til mors dags gaver såsom fotokalendere og skræddersyede vægdekorationer, som du selv designer med udgangspunkt i dine egne billeder.


Lav en CEWE FOTOBOG til mors dag


Mor er den bedste i verden for alle børn. Derfor har hun fortjent den mest perfekte gave! Lav en fotobog med tekst til din mor, der viser hende, hvor meget du sætter pris på, at hun altid er der for dig. Fotobogen trykkes i den bedste kvalitet og farverne er smukke og strålende. Designet står du for, så fotobogen bliver i den stil, du synes om. En fotobog med billeder af mor og barn er en smuk og personlig gave, og den vil bringe både smil på læberne og måske også en lille tåre frem i øjenkrogen på enhver mor.


Mors dag i billeder


Vis hvor meget din mor betyder for dig i billeder. Vi har mange forskellige produkter, du kan lave med dine egne fotos, så gaven til mors dag bliver personlig og noget særligt. Lav for eksempel en sød og stemningsfuld kalender med dine egne billeder trykt direkte på siderne. Det kunne være en planlægningskalender, som fås i mange forskellige udgaver. Med en kalender får din mor et godt overblik over aftaler og arrangementer samtidig med, at hun får nogle flotte billeder af jer sammen, af børnebørnene og hvad du ellers har af gode og stemningsfulde billeder.

Måske var det også en idé at lave en personlig vægdekoration til mors dags gave? Mangler hun noget nyt på væggene derhjemme? Er du ved at være træt af at se på den bare plet over hendes sofa eller den tomme væg i gangen? Lav et smukt billede, hun kan hænge på væggen. Tag et skønt billede af hele familien og lav en stemningsfuld vægdekoration. Du kan bruge et billede, du tager til lejligheden, ét du har i forvejen eller du kan gå en tur og tage et smukt naturbillede. I vores designsoftware kan du lave alt fra sort-hvide vægbilleder til fotocollager. Det eneste du skal gøre er at downloade softwaren og uploade dit billede. Så er du klar til at lege med designs, farver og udsmykning for at lave den bedste mors dags gave.

Du kan også helt enkelt fremkalde billeder. Sæt dem i en smuk ramme og giv det til din mor i mors dags gave i stedet for den sædvanlige æske chokolade. Brug for eksempel et par pletskud af børnene eller af dig og din mor sammen i en særlig stund, hvis du har det.


Mors dag


Der er altid en lejlighed til at fortælle dem, vi holder af, hvor meget de betyder for os. Men mors dag er nu noget helt særligt for både børn og mødre i alle aldre.

Traditionen med at hylde sin mor stammer fra USA, og er over 100 år gammel. Dagen fejres i mange forskellige lande rundt omkring i verden og falder på lidt forskellige tidspunkter. I Danmark er mors dag dog altid den anden søndag i maj. Traditionen tro har blomsterhandlerne travlt denne dag, da en smuk buket næsten altid har været brugt som den perfekte mors dags gave.

Men blomster forgår, giv i stedet din mor et varigt minde om jeres gode stunder sammen. En fotobog kan hun kigge i, hvornår det passer hende, og I kan også sammen hygge jer med at se billeder og mindes og tale om de sjove og hyggelige episoder og begivenheder, I har på billeder.


Husk også gaven til far


Far skal da ikke snydes, så husk også at fortælle din far, hvor meget du sætter pris på ham, når det er hans tur til at blive fejret. Fars dag er altid grundlovsdag, d. 5. juni. Vi har også mange gode gaveidéer til fars dag, som for eksempel musemåtter med billede på af poderne, fotokrus med et billede på af hele familien eller en lækker fotonøglering.
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.