Valentinsgave – giv en personlig fotobog

CEWE FOTOBOG

Gratis bestillingssoftware til pc og bærbar

Download her

fås også til smartphone og tablet

Hent via Google Play Hent via App Store

Mangler du en idé til valentinsdag?

Det er jo rigtig sødt, at din bedre halvdel inviterer dig ud at spise og en tur i biografen på valentinsdag. Men… Der er ofte fyldt op på restauranterne, og man er måske også en smule træt sidst på dagen. Måske har du været på arbejde i mange timer først, og det er ikke lige så let at finde en barnepige til børnene. Så hvad med at prøve noget nyt? Giv en romantisk valentinsgave til ham eller hende, du holder af – lav en CEWE FOTOBOG om jeres tid sammen.En fotobog er en sød og romantisk gaveide til valentinsdag

Uanset om du leder efter en valentinsgave til ham eller hende, så finder du det sikkert her. En hjemmelavet fotobog med dine egne billeder trykt direkte på siderne er en både personlig og romantisk gave, som med garanti vil blive godt modtaget. Din bedre halvdel kan virkelig se, at gaven er valgt med omhu, og at du har lagt et arbejde i at lave en personlig gave, som andre med garanti ikke har, og som viser noget om jeres forhold gennem den tid, I har kendt hinanden. Læs med her og få tips og gode ideer til udformningen af dit fotoalbum online og læs om vores andre fotogaver, som også er supersøde gaveideer til valentinsdag.CEWE FOTOBOG - valentinsgaven til den, du elsker

Fotobogen er jeres historie, som I sammen kan nyde i mange år frem. Og så er det jo bare et ekstra plus, at det er et dejligt arbejde at lave bogen.


Sådan kan du lave den bedste valentinsgave:


  • - Sæt dig i ro og mag og se dine billeder igennem. Udvælg de bedste, som du gerne vil have med i fotobogen og læg dem i en mappe på computeren.

  • - Download vores gratis bestillingssoftware. Den indeholder rigtig mange designmuligheder, så du kan lave den bedste fotobog, helt som du gerne vil have den.

  • - Åbn bestillingssoftwaren og vælg det produkt, du vil lave. Det er også her, du skal ind, hvis du vil lave nogle af vores andre fotogaver.

  • - Indsæt dine billeder og design din fotobog. Du kan vælge skabeloner, farver og et hav af andre grafiske virkemidler. Desuden kan du indsætte tekst, så du kan lave små fortællinger eller hilsner til billederne.

  • - Se fotobogen i gennem, når du er færdig i vores preview-funktion. Der kan du tjekke, at alt er, som det skal være. Når du er tilfreds, læg fotobogen i varekurven og gør bestillingen færdig.

Du kan enten opbygge din fotobog kronologisk eller tematisk. Hvis du vil opbygge den kronologisk, starter du med de første billeder af jer to sammen og går så frem i tiden til nu. Så bliver fotobogen en historisk gennemgang af jeres kærlighed, og er det ikke bare den bedste gaveidé til valentinsdag? Du kan også opbygge den, så billederne hænger sammen farvemæssigt og tematisk på hver side. Så får du en smuk og personlig skildring af jeres forhold.


Vidste du, at der findes en CEWE fotobog til nærmest enhver lejlighed? Vores bøger findes i forskellige formater, størrelser og kvaliteter, og de kan alle designes og styles som du lyster. Med en CEWE FOTOBOG foreviger du dine bedste minder og du får et helt særligt fotoalbum i eget design med billederne trykt direkte på siderne.Andre gaveidéer til Valentinsdag

Du kan også lave andre produkter hos os med dine egne pletskud af jeres gode stunder sammen. Her giver vi dig gode flere gode ideer til valentinsgaver til din bedre halvdel i form af forskellige fotogaver. Se her:


  • - Hjertepude. Puden skal selvfølgelig være med et billede af dig trykt på. Så kan din kæreste altid kramme dig, selv når I ikke er sammen.

  • - Snekugle med foto. Cool eller kitsch? Det er der meget delte meninger om. Ikke desto mindre er snekuglen en populær gave til valentinsdag, gerne med et rigtig godt kærestebillede i. Ryst kuglen og hvid sne eller små, røde glitterhjerter vil dale langsomt ned over jeres billede, alt efter hvilken variant du har valgt.

  • - Fotokalender. Design din egen fotokalender med egne billeder. Så kan du være sikker på, at din kære aldrig mere glemmer jeres bryllupsdag, kærestedag eller din fødselsdag.

  • - Krystalfoto. Jeres foto overføres til en krystalrammes indre, så billedet bliver præsenteret på smukkeste vis.

  • - Mobilcover. God og meget brugbar valentinsgave til ham eller hende. Med et iPhone cover med dit billede på, er I altid sammen.


Valentinsdag

At fejre valentinsdag er efterhånden blevet en tradition i Danmark. Det samme gør sig gældende for at holde eksempelvis babyshowers, der i starten heller ikke nød den store popularitet.


Det har i den grad ændret sig over årene, og nu er bliver mærkedagene fejret i stor stil, og valentinsdag er blevet kærestepars yndlings-mærkedag. Oprindeligt blev dagen fejret med en skreven kærlighedserklæring til den udkårne, men med årene har det udviklet sig til også at omfatte gaver og romantiske oplevelser. Kærligheden bliver virkelig fejret i stor stil, så hop med på vognen og giv din elskede en romantisk og personlig valentinsgave fra CEWE.

CEWE.dk - Det siger kunderne om os:

Kontakt kundeservice:

Har du brug for hjælp? Kontakt vores kundeservice.

Mandag til fredag: 08:30 - 18:00**
Søn: 15:00 - 21:00**

Telefon:

78 79 78 03