Kollegieblok med dine egne billeder

   Kollegieblok

   Personligt design med dine billeder

   fra 69,00 kr*

   • Med dit foto på hæftecoveret
   • I DIN A4 eller DIN A5
   • 80 ark, kvadreret

   Se produktinformation

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: Leveringstid 4-6 hverdage

   Forsendelsesomkostninger fremgår af prisliste

   Kollegieblok

   Eksklusiv kollegieblok med personligt design!

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Denne praktiske kollegieblok er en sikker vinder. Omslaget kan nemlig designes med dit personlige billede og flotte designskabeloner - helt som du ønsker det.

   Derhjemme, i skolen eller på kontoret kan du således forene det nyttige med det smukke og personlige udformning af indbindingen!

   Du kan vælge mellem formaterne A4 og A5. Begge kollegieblokke indeholder 80 kvadrerede ark og har spiralryg.

   Produktinformationer

   Produktinformationer

   • Produktnr: 9817
   • Materiale (cover): 300 g/m² karton
   • Materiale (indhold): 80 g/m² papir med spiralryg 80 ark (160 sider)
   • Størrelse: DIN A4 (21,0 x 29,7 cm) eller DIN A5 ( 14,8 x 21,0 cm)
   • Linjering: kvadreret
   • Trykbar flade: DIN A4 (21 x 29,7 cm) eller DIN A5 ( 14,8 x 21,0 cm)
   • Skabeloner: 35 flotte design

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   Kollegieblok A5 69,00 Kr. 4-7 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Musemåtte 79,00 Kr. 4-7 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Madkasse 79,00 Kr. 7-10 hverdage
   Kollegieblok A4 89,00 Kr. 4-7 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 29,00 Kr.  
   Notesbog A4 109,00 Kr. 4-7 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 29,00 Kr.  
   Notesbog A5 109,00 Kr. 4-7 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   39,99 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Personlig kollegieblok

   Nu skal det være slut med at have små lapper papir til at flyde rundt over det hele. Med en kollegieblok fra Onlinefotoservice.dk får du mulighed for at få det hele samlet i en og samme blok papir. Dermed hjælper den personlige kollegieblok med at holde styr på aftaler, opskrifter, noter osv.

   En kollegieblok med et personligt billede er med til at lyse din hverdag op. Du kan bruge din personlige blok papir, til præcist hvad du vil. Den unikke kollegieblok kan f.eks. bruges på arbejde eller i skole, til at skrive indkøbssedler, ønskesedler eller opskrifter eller bare som en almindelig blok papir til notater i en travl hverdag. Så snart du tager din kollegieblok op af tasken i skolen eller på arbejde, ser du det flotte billede, som med garanti vil bringe et smil frem på dine læber og gøre dig i endnu bedre humør!

   Du kan helt selv at vælge, hvilket billede der skal på din kollegieblok. Du kan f.eks. indsætte et billede af din familie, dit kæledyr, din hobby eller noget helt andet på din blok papir.

   Om du er erfaren eller uerfaren ved en computer, så er en personlig kollegieblok nem at designe og bestille. Du skal bare vælge dit favoritlayout ud af de mange muligheder og hertil uploade et billede og evt. en tekst. Så får du en personlig blok papir. Efter bestillingen går der kun 4-6 hverdage, og så modtager du din helt egen skønne kollegieblok. 

   Har du brug for en god gaveide? Den personlige kollegieblok vil være eminent som en fotogave til personer i alle aldre. Giv en personlig blok papir i gave til dine forældre eller bedsteforældre og skriv små søde og sjove historier, tilføj billeder og tegninger på papiret og dine forældre/bedsteforældre vil blive henrykte. Giv en kollegieblok til familiens yngste og få ham/hende til at øve bogstaver, regnestykker og tegninger ligesom i skolen. Dit barn vil elske at have en personlig blok papir med i skole og vise den frem til klassekammeraterne. Giv en kollegieblok til eleven, der kan bruge den til notestagning og lektienotering. Lad kollegieblokken blive en naturlig del af dagligdagen i skolen.

   Står du ikke lige og mangler en kollegieblok, så tag et kig på vores andre fotogaver. Hvad med at lave en musemåtte til din computermus eller måske et personligt krus? Uanset lejligheden, så har Onlinefotoservice en fotogave, der kan bruges.

   Hvis du har nogle spørgsmål, kan du kontakte vores kundeservice på telefon 7879 7803 eller via mail på support@onlinefotoservice.dk.

   Jeg accepterer
   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.