CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Faber-Castell farveblyanter i metalæske

12 farveblyanter fra Faber-Castell i en metalæske med dit eget billede på

Slip kreativiteten og fantasien løs med farver

 • Metalæske med dit eget billede på
 • 12 Colour Grip farveblyanter med ergonomisk greb
 • Høj kvalitet fra Faber-Castell
269,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Materiale:

Indeholder 12 Colour Grip farveblyanter

 • Vandopløselige farver
 • Trekantet form med patenteret ergonomisk greb
 • Brudsikker
 • Miljøvenlig og vandbaseret lak
 • FSC-certificeret

Trykbar flade:

18,1 x 10 cm

Farve:

Hvid

Design:

Vælg mellem forskellige designskabeloner

Farverig kreativitet med Faber-Castell

12 farverige kvalitetsblyanter fra Faber-Castell der indbyder til kreative stunder i en verden fuld af farver. Design forsiden på metaletuiet med favoritbilledet, som kan skabe glæde i skolen, hjemme ved skrivebordet eller på legepladsen. Metalæsken indeholder 12 FSC-certificerede farveblyanter med ergonomisk greb. Perfekte til skolestart eller som gave til store og små kunstnere.

Timevis af kreativitet med Faber-Castell farveblyanter

12 personlige farver i metalæske med dit eget billede på forsiden

Farvelæg med farveblyanter fra Faber-Castell

Tag med Faber-Castell på en rejse ind i fantasiens land! Med farveblyanter fra Faber-Castel i 12 strålende farver kan du male lige det, du har lyst til. Samtidig kan du opbevare farverne i en metalæske med dit favoritbillede på forsiden. Så har du altid lyst til at tage farveblyanterne frem, når et billede af dig, dine venner eller din familie smiler til dig fra æsken. Og med et personligt billede har du virkelig mulighed for at give en helt særlig gave til én, der elsker at tegne og farvelægge. Læs videre og få tips til, hvordan du får en god tegneoplevelse, og hvor du finder inspiration til din tegning. Find ud af, hvad der gør farverne fra Faber-Castell helt specielle.

12 blyanter i alle regnbuens farver

Med hele 12 blyanter kan du bruge alle regnbuens farver til at farvelægge dine tegninger med. Måske kan du bedst lide den røde farve til at tegne hjerter og roser med. Eller måske er den grønne farve din yndlingsfarve til at male græsstrå og blade på træerne. Tager du også din blå og gule farve op af metaletuiet, ser du inden længe på papiret en strålende gul sol på en klar blå himmel over en grøn eng med de smukkeste røde valmuer. Tiden flyver afsted, når du skruer helt op for fantasiens muligheder! Du kan tegne lige præcis det, du har lyst til, når du sætter Faber-Castell farveblyanterne til papiret.

Metalæske med dit eget billede

Med det praktiske etui kan du nemt have farverne med i skole, ud på legepladsen eller med på ferie. Du er ikke i tvivl om, at det er dine farveblyanter, når billedet på forsiden af metalæsken er et billede, du har nøje udvalgt. Måske er det et billede af dig og din hund. Billedet kan også være af din mor og far eller din bedste ven. Du bestemmer hvilket billede, der skal være på dine personlige farveblyanter. Giver du farveblyanterne i gave, så brug gerne et foto af personen, du giver farverne til, fra et godt minde, I har sammen. Så udvælg dit favoritbillede og design dine farveblyanter online med CEWE.

Farveblyanterne er blot én ud af de mange fotogaver, som CEWE tilbyder. Et dekorativt vægur i glas med et billede af dine børn eller et dragende naturmotiv er både flot og funktionelt. Til din ven, der elsker at spille poker, er personlige spillekort med et sjovt foto af jer to en oplagt gave at give. Eller hvad med et mobilcover til din kæreste med et foto af jer to på, måske fra en fælles rejseoplevelse? Det er nemt at blive mindet om det gode i dit liv, når du bare skal vende din mobil om for at få et skud kærlighed.

Dine farveblyanter kræver de rette redskaber

Du vil gerne i gang med at bruge dine farveblyanter. Men hvad behøver du mere udover blyanterne for at tegne den flotteste tegning? Tænk over:

 • Hvad vil du gerne tegne på? Et stykke hvidt papir er nemt at tegne på og giver et flot resultat. Du kan også tegne på et stykke pap eller en æske, som du kan komme en gave i. Måske har du en bog med noget særligt papir til alle dine flotte tegninger.

 • Hvordan tegner du bedst? Måske kan du bedst lide at ligge på gulvet med papir og farveblyanter omkring dig. Eller måske sidder du bedst ved spisebordet på en stol. Find en stilling, der er behagelig for dig, så du kan tegne i så lang tid, som du har lyst.

 • En god belysning er vigtig for, at du kan sætte stregerne rigtigt og male motiverne i din tegning helt ud til kanten. Find gerne et sted, hvor der er meget dagslys. En god lampe ved skrivebordet, som du kan justere efter din tegning, fungerer også godt.

 • Det er en god idé at have en blyantspidser i nærheden. Hvis du vil bruge den blå farve til at male et hav, er det nødvendigt at spidse blyanten undervejs, så hele havet bliver blåt. Når du er færdig med at bruge farverne, kan du passende spidse alle blyanterne, så de er klar til næste gang, du har lyst til at være kreativ.

Hvad skal jeg tegne med mine farver?

Når du har spidset blyanterne og lagt papiret på bordet, er du klar til at tænde for fantasien og skyde kreativitet ud af farverne. Nogle gange kan det dog være svært at finde på, hvad du skal tegne. Er du i tvivl om, hvor du skal sætte den første streg, så kig dig omkring. Måske står der en flot buket blomster på bordet? Du kan også finde inspiration i skålen med frugt. Du kan gå på opdagelse i dit hjem og finde motiver til din tegning. Find dit favoritlegetøj og tegn det. Du kan også stille dine yndlingsbamser flot op og tegne dem. Det kan også være spændende at komme dine farveblyanter og noget papir i din rygsæk og gå ud i naturen. Her ser du måske anemoner i skovbunden eller en båd, der sejler på havet. Med gode farver og fantasi er der ingen grænser for, hvad du kan tegne!

Gode farveblyanter med mange kvaliteter

Farveblyanter fra Faber-Castell har en høj kvalitet, der gør, at du får en god tegneoplevelse hver gang, du bruger farverne.

Hvad gør blyanter fra Faber-Castell særligt gode at farvelægge med?

 • Farverne er vandopløselige, så du kan tilføre vand til din tegning og få et fantastisk akvarelbillede.

 • Farverne har en trekantet form med ergonomisk greb, der gør dem specielt gode at holde om. Formen forhindrer, at du mister grebet om blyanten.

 • Farverne er brudsikre, så du undgår, at blyet knækker inde i blyanten og ødelægger din tegning.

 • Farverne har en miljøvenlig og vandbaseret lak, så du tager hensyn til miljøet, når du køber og bruger farveblyanterne.

 • Farverne er FSC-certificeret, så du med god ”grøn” samvittighed selv kan bruge farverne eller give dem i gave til én, der elsker at være kreativ.

Bæredygtige farveblyanter fra Faber-Castell

Faber-Castell er en gammel tysk virksomhed, der har sit navn efter tyskeren Caspar Faber. Faber begyndte at producere blyanter i Stein ved Nuremberg i Tyskland i 1761. Siden begyndelsen for over 250 år siden er Faber-Castell blevet ført videre i generationer. Virksomheden får i 6. generation tilført navnet Castell. I dag er det 9. generation, som består af fire søskende med efternavnet von Faber-Castell, der repræsenterer den familieejede virksomhed.

Der bliver produceret rigtig mange farveblyanter; mere end 2,3 billioner om året! Alle blyanterne er lavet af træ udelukkende fra bæredygtigt skovbrug. Her hos CEWE kan du også købe akvarelblyanter fra Faber-Castell, selvfølgelig med dit eget billede på æsken, hvis du har lyst til at prøve en anden måde at male på. Find ud af, hvordan CEWE arbejder med bæredygtighed.

Har du pakket det rigtige i din skoletaske?

Skal du til at starte i skole, kan du komme dine nye farveblyanter fra Faber-Castell i din skoletaske sammen med dine bøger og dit penalhus. Men hvad har du ellers brug for i løbet af skoledagen for at være vågen i timerne og klar til leg i frikvarteret?

 • Kom et klistermærke med et foto af dig på dine bøger og din madkasse, så du ikke er i tvivl om, hvad der tilhører dig. CEWEs fotoklistermærker har et personligt billede udvalgt af dig, som du kan bruge til at holde styr på dine ting. Klistermærkerne kan også bruges til at lege med i frikvarteret.

 • En blok papir med dit yndlingsbillede på forsiden er den perfekte makker til dit penalhus og dine farveblyanter. Med en kollegieblok er du klar til at skrive eller regne: Vælg mellem papir med tern eller linjer i lille eller stort format efter dine behov.

 • Med en kalender kan du nemt holde styr på hvilke lektier, du skal lave til hvornår. Du kan også notere dine fritidsaktiviteter efter skole i kalenderen, så du ikke glemmer at komme afsted til klaver eller fodbold. CEWEs studiekalender designer du efter dine ønsker: Vælg et unikt billede til forsiden, og brug den farve du bedst kan lide inde i kalenderen.

 • Du bruger meget energi i løbet af den lange skoledag. Derfor har du brug for mad og drikke for at holde koncentrationen skarp og humøret højt. Med en personlig madkasse tager du ikke fejl af din frokost i køleskabet: Dit billede er nemlig trykt på låget. Madkassen findes i rød, gul og blå. Hvilken farve skal din madkasse have?

Når du er færdig med at tegne figurer

Du er løbet tør for papir, fordi du har brugt hele dagen på at tegne med dine farveblyanter. Alverdens motiver har du farvelagt i tegninger, der nu er spredt ud over hele gulvet. Nu kunne du godt tænke dig en anden form for underholdning. Måske noget, du kan lege sammen med dine forældre eller din lillebror. Hvad med et vendespil med dine egne billeder på? Eller et foto-puslespil, hvor hele din familie kan hjælpe hinanden med at samle motivet af jeres tur på stranden? Med en personlig babybog kan du og din lillebror bladre i en bog med billeder af jer, der leger og griner. Måske har du mest brug for et hvil sammen med din helt unikke bamse med et billede af dig og din familie på bamsens t-shirt.

Personlige farveblyanter som gave

Farveblyanter fra Faber-Castell i en metalæske med dit fineste billede på forsiden er dine helt særlige tegneredskaber. Farverne rummer timevis af sjov og fordybelse, hvor din fantasi skaber de mest eventyrlige fortællinger. Dine personlige farveblyanter har du lyst til at bruge hver dag, og du er ivrig efter at vise etuiet frem og fortælle andre om dit billede. Måske har du en ven, der vil blive glad for at få et sæt farveblyanter i gave med et foto af jer på æsken som et minde om jeres venskab?

Har du svært ved at holde dig til kun at bruge ét billede, fordi du har så mange gode fotos, anbefaler vi, at du laver en fotobog med billeder af dig og dem, du holder af. Her er plads til massevis af fotos, og du kan tilføre tekst og grafik, som du ønsker. Med en fotokalender er du garanteret 12 flotte billeder, nemlig ét for hver af årets 12 måneder. Kalenderne fås i mange formater, som både kan hænge på væggen og stå på bordet. Du kan også vælge at fremkalde op til 100 af dine favoritbilleder og samle dem i en billedboks. Det er en oplagt gaveidé, hvor modtageren selv bestemmer, hvordan de mange fotos skal bruges. Hos CEWE er der gaveidéer for ethvert budget til enhver type og anledning.