Indkøbsnet med dit eget billede

   Indkøbsnet

   Personlig shopping-assistent

   fra 59,00 kr*

   • Rummelig stof-indkøbsnet i polyester
   • Mange forskellige designskabeloner til udvalg
   • Cremefarvet

   Se produktinformation

   Del med andre:

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: 4-6 hverdage

   Forsendelsesomkostninger fremgår af prisliste

   Indkøbsnet

   Du kender det nok. Du står i kø i supermarkedet og ærgrer dig, igen, over at skulle betale en mindre formue for plastikposer til at bære dine varer i. Hver gang tænker du, at du skal have fat i et par indkøbsnet i stof, men så snart du er hjemme og har stillet varerne i køleskabet og er i gang med aftensmaden, så glemmer du alt om det igen. Hvis du vil have et fedt indkøbsnet i stof, som du kan bruge igen og igen, og som samtidig er lækkert, så skal du lave dit eget, personlige indkøbsnet! Lav et flot indkøbsnet, du altid kan finde, et indkøbsnet, der signalerer bæredygtighed og miljøbevidsthed og et sammenfoldeligt indkøbsnet, du nemt kan tage med, når du skal ud at handle. Læs om de mange fordele ved et genbrugeligt indkøbsnet her og få tips til, hvilke billeder, du kan have på dit net.


   Indkøbsnet i stof

   Indkøbsnet i stof er ikke så skrøbelige som plastikposer, og dermed kan de bruges igen og igen. Faktisk hver gang, du ville bruge en plasticpose, kan du i stedet snuppe dit indkøbsnet i stof. En anden stor fordel ved et indkøbsnet i stof er, at det kan vaskes, hvis det skulle blive snavset indeni eller udenpå. Det gør det nemt for dig og godt for miljøet.


   Indkøbsnet med billede

   Her hos CEWE kan du få trykt dit eget, flotte billede på dit indkøbsnet. Og nej, det bliver det hverken nemmere for dig eller gør det mere miljørigtigt, men det ser superfedt ud, og hvor mange har lige et personligt indkøbsnet med eget billede på? Du kan for eksempel lave indkøbsnettet, så det matcher din frakke eller din rygsæk. Eller du kan vælge at få trykt et par sjove billeder på af, for eksempel, ungerne, et sjovt citat eller nogle flotte og farvestrålende madvarer. Husk også på at et godt og solidt stofnet kan bruges til meget mere end indkøb. Du kan for eksempel lave flere indkøbsnet med billeder af forskellige typer: ét til madvarer med flotte og farvestrålende billeder af lækre fødevarer, ét til madpakke og vandflaske, ét til træningstøj osv. eller måske skal hver person i husstanden have et personlige net med sit eget billede på? Så er der altid et net til svømmetøjet, børnenes skiftetøj, når de skal på besøg hos bedsteforældrene eller snacks til når familien skal på tur.


   Personligt indkøbsnet

   Indkøbsnettet med billede bliver dit personlige indkøbsnet. Der er ikke nogen, der snupper det, og der bliver ikke forvekslinger om, hvis net det er, for der findes kun et eneste personligt indkøbsnet som dit. Det er også oplagt, hvis du mangler gaveidéer til bedsteforældrene: et stort indkøbsnet med et billede af deres dejlige børnebørn trykt på. Så kan de altid vise dem frem, når de er ude at handle og møder nogle bekendte. Skal det være ekstra lækkert, kan du tage et kig på vores luksus indkøbsnet. Her er trykfladen større og selve indkøbsnettet er også lidt større.


   Indkøbsnet i stof har mange fordele

   • Indkøbsnettet du kan lave her, har en fin og passende størrelse til de fleste indkøb, det måler 40 x 35 cm og har dermed plads til de fleste daglige indkøb


   • Det er et sammenfoldeligt indkøbsnet, som du altid kan have med dig i tasken. Det fylder ikke så meget som det smarte kurve, mange bærer deres indkøb hjem i. De er flotte med måske ikke så praktiske


   • Du sparer penge, og hvem vil ikke gerne det? Supermarkedernes plastikposer er efterhånden ret dyre, og tøjbutikker og andre butikker er også begyndt at tage penge for deres poser, når du køber varer i deres butikker. Med dit eget indkøbsnet er du fri for at bruge en mindre formue på at købe plastikposer til dine varer, og indkøbsnettet er rigeligt stort til at have en stor del af dine daglige indkøb


   • Et indkøbsnet i stof er bæredygtigt og mere miljørigtigt. Det er genbrugeligt og kan holde i mange år. Det er til gavnfor miljøet og gør det nemmere for dig.
   Til sidst får du et lille tip: hver gang du har været ude at handle og har pakket varerne ud, så læg indkøbsnettet ud i bilen, i cykelkurven eller under barnevognen med det samme – så har du det til næste gang.

   Indkøbsnet

   Så er det sjovt at handle ind!

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Du kan let selv designe dette rummelige indkøbsnet med ekstra stærke hanke med dit personlige billede og vores flotte designskabeloner.

   Så bliver det bare sjovere at købe ind! Indkøbsnettet er fremstillet af cremefarvet polyester og er et flot blikfang - ikke kun når du køber ind. Indkøbsnettet er også perfekt til hobby, ture og lignende.

   Produktinformationer

   Produktinformationer

   • Produktnr: 9057
   • Materiale: 100% polyester
   • Størrelse: L 40 × B 35 cm
   • Farve: Hvid
   • Anbefalet opløsning: 2126 x 1417 pixel
   • Trykbar flade: 27 × 18 cm

   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   Indkøbsnet 59,00 Kr. 4-7 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   T-shirt 99,00 Kr. 4-7 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Pudebetræk 99,00 Kr. 4-7 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Pude med fyld 159,00 Kr. 4-7 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Kokkeforklæde 159,00 Kr. 4-7 hverdage
   Lille skuldertaske 179,00 Kr. 4-7 hverdage
   Luksus hjertepude 199,00 Kr. 7-10 hverdage
   Premium cushion 30x30cm (without filling) 199,00 Kr. 7-10 hverdage
   Pude med foto 30x30 cm 249,00 Kr. 7-10 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Premium cushion 40x40cm (without filling) 249,00 Kr. 7-10 hverdage
   Luksus indkøbsnet 249,00 Kr. 7-10 hverdage
   Pude med foto 30x50 cm 289,00 Kr. 7-10 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Pude med foto 40x40 cm 299,00 Kr. 7-10 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Pude med foto 50x50 cm 329,00 Kr. 7-10 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Pude med foto 40x60 cm 349,00 Kr. 7-10 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Pude med foto 40x80 cm 479,00 Kr. 7-10 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Pude med foto 80x80 cm 569,00 Kr. 7-10 hverdage
   Designtillæg pr. produkt 19,00 Kr.  
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   39,99 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Dette kan du også bestille

     Bestil 3
    fotogaver -
    få 10% rabat

    Brug værdikoden:

    3GAVE10

    Bestil 4
    fotogaver -
    få 15% rabat

    Brug værdikoden:

    4GAVE15

    Bestil 5
    fotogaver -
    få 20% rabat

    Brug værdikoden:

    5GAVE20

    Jeg accepterer
    Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.