Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Bæredygtige personlige julekalendere

Vores udvalg af miljøvenlige julekalendere er de perfekte gaver til dine kære i december. De er lavet af bæredygtige materialer, med tanke på miljøet.

Bæredygtig julekalender med eget billede

Ydersiderne på adventkalenderen er lavet af FSC®-sertificeret papir, mens den inderste del er 100 % biologisk nedbrydelig.

Julekalender med 24 billeder, fyldt med kinder® chokolade

To gange glæden bag hver låge - med dine fotos og søde overraskelser fra kinder®

Bestil her

Julekalender med billede, fyldt med kinder® chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®.

Bestil her

Julekalender med billede XXL, fyldt med kinder® chokolade

27 lækkerier fra kinder® og en indre del fremstillet af 100% bionedbrydelig materiale venter på dig i det ekstra store format.

Bestil her

Julekalender med 24 billeder, fyldt med Ferrero chokolade

Søde overraskelser hver dag: Julekalenderen har et stort frontbillede, 24 billeder bag lågerne og lækre Ferrero chokolader.

Bestil her

Julekalender med billede, fyldt med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokolade julekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader.

Bestil her

Julekalender med billede XXL, fyldt med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokolade julekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader.

Bestil her

Et Fairtrade produkt: XXL julekalender med billede, fyldt med Tony's Chocolonely

NYHED: Ekstra stor fairtrade-kalender (48x36) med dit billede trykt på forsiden og med 27 fristende chokolader fra Tony’s Chocolonely

Design online

Julekalender med fotocollage

En unik fotojulekalender med en personlig overraskelse. Stor eller XL.

Bestil her

Julekalender med 24 billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke.

Bestil her

Genbrug den inderste del

Tips til alle plateelskere og haveejere - bakken inden i julekalenderen kan genbruges som en flot spire-bakke til frø eller stiklinger, og den er 100 % nedbrydelig.

Glæde gemt bag hver låge – og et ”hjerte” lavet af kartofler!

Vi introducerer vores biologisk nedbrydelige julekalendere

Vores biologisk nedbrydelige julekalenderbakke er det seneste skridt i vores mission om at gøre vores produktlinje bæredygtig. Den indvendige bakke er lavet af 100 % biologisk nedbrydelige materialer ved hjælp af Pulp Injection Molding metoden. 70 % af den stivelse, der bruges til at lave bakken, kommer fra kartofler. Dertil kommer 12 % papirfibre og 18 % vand. Det betyder, at den indvendige bakke er langt mere miljøvenlig end sin plastikforgænger. Beskyttelsesfilmen og chokoladeindpakningerne er dog stadig lavet af plastik af fødevaresikkerheds- og friskhedshensyn. Hos CEWE anser vi re-designet som et meget vigtigt skridt på vores bæredygtighedsrejse. Vi gennemgår og optimerer konstant vores design og forsyningskæde for at forbedre bæredygtigheden af alle vores produkter.

Denne julekalender er en test for os. Det vi lærer, vil være en guide til, hvordan vi kan gøre vores produktsortiment endnu mere ressourceeffektivt i fremtiden

Fenna Willers, Sustainability Manager hos CEWE

Med tanke på miljøet i julen

Under produktionen er vi meget opmærksomme på brugen af ressourcebesparende materialer: Derfor bruger vi udelukkende FSC®-certificeret papir til den ydre emballage af vores julekalendere, som derudover er digitalt printet med vandbaseret blæk. Vi bruger også grøn strøm i alle vores produktionslaboratorier. Alle CEWE-produkter er fremstillet på en fuldstændig klimaneutral måde og sendes klimakompenseret til Danmark. Omkring 96 % af vores forsendelsesemballage er bølgepap lavet af genbrugsmaterialer. Dermed udgør plastik mindre end 4% af de materialer vi bruger. Plast bruges primært til at beskytte produkter mod fugt under transport. Det betyder, at brugen af plastik ikke helt kan undgås, og det gælder især for emballering af fødevarer. CEWE forsker dog aktivt i bæredygtige alternativer for at reducere plastikbrug yderligere i fremtiden.

Plastikaffald generer os meget. Vi er stolte over, at den indvendige bakke i vores julekalender nu er lavet af organiske materialer.

Thomas Mehls, CEWE bestyrelsesmedlem

Sådan genbruger du din julekalender

Vores miljøvenlige julekalendere har et ”hjerte” lavet af kartofler. Alle materialer til fremstilling af den indvendige bakke er 100 % organiske. Efter endt brug kan den indvendige bakke komme direkte til kompost eller bortskaffes sammen med andet organisk madaffald. Den ydre emballage på din tomme julekalender kan så genbruges som papaffald. Beskyttelsesfilmen til kalenderen og chokoladeemballagen sorteres til kategorien restaffald.

Vores forpligtelse til bæredygtighed

Hos CEWE har vi allerede taget mange skridt i retning af at skabe et mere miljøvenligt produktsortiment. Bæredygtighed er en konstant proces for os - og den er langt fra slut. I mellemtiden holder vi vores udslip nede på et minimum. Vi bruger vedvarende energi, grøn IT, og hvor det er muligt, samarbejder vi med leverandører, der er tæt på vores produktionssteder, så vi kan reducere CO₂-udledningen fra transport.

Svar på dine spørgsmål

Den inderste bakke, som tidligere var lavet af plastik, er erstattet af en miljøvenlig sprøjtestøbt bakke af papirfibre og kartoffelstivelse. Vi kan dog ikke helt afskaffe plastik af fødevaresikkerhedsmæssige årsager – plastik er der for at beskytte dine Ferrero-produkter mod fugt og for at holde dem friske.

Markedet for genanvendelige plastfolier er stadig i udvikling. Vi fortsætter med at teste bionedbrydelige plastfolier, og vi er stadig i gang med at udvikle en genanvendelig indpakning, der både er lufttæt og kompatibelt med vores eksisterende maskineri.

De kartofler, vi bruger, er dyrket specifikt til fremstilling af industriel emballage. De har et højere stivelsesindhold end konventionelle kartofler. De kræver særligt behandlede dyrkningsarealer. De dyrkes i jord, der ikke egner sig til dyrkelse af fødevarer. Derfor kan du være sikker på, at ingen plads eller ressourcer, der ellers kunne være brugt til fødevarer, går til spilde.

Ja, emballagen er certificeret på følgende måder –

  • Biobaseret (USDA, Vinçotte, BCC)
  • Biologisk nedbrydelig / komposterbar (EN13432, ASTMD6868, TÜV Østrig)
  • 99 % genanvendeligt papir (UL)
  • ISEGA - sikker til direkte kontakt med fødevarer

Vi arbejder tæt sammen med de certificeringsorganisationer, der vurderer sociale og økologiske standarder for virksomheder. Ferrero har brugt 100 % bæredygtigt certificeret kakao siden begyndelsen af 2020. I 2018 modtog Ferrero Fairtrade-prisen for sit langsigtede partnerskab med den kooperative fagforening ECOOKIM og sit engagement i Fairtrade-kakaoprogrammet. Siden slutningen af 2014 har Ferrero brugt 100 % bæredygtigt certificeret RSPO palmeolie. Yderligere information kan findes på ferrerocsr.com.

I øjeblikket bliver vores julekalender fremstillet i og afsendt fra Tyskland, hvor vi arbejder tæt sammen med vores partner reinpapier®.