Fri fragt over 399 kr.*** - Brug koden: FRIFRAGT
Modtag nyhedsbrevet og få 75 kr. til en fotobog***

   Julekalender med billede og med ’fyld selv’

   Med vores Fyld selv julekalender giver du en personlig gave hver dag i december

   199,00 kr*

   • Hjemmelavet julekalender – på en ny måde
   • Find selv gaver til de 24 dage op til jul
   • For levering inden 1 dec. bestil senest: 24.11.2019

   Læs mere

   Kundeservice:

   Betal med:

   Leveringstid:

   Postforsendelse: 6-8 hverdage

   Forsendelsesomkostninger fremgår af prisliste

   Fyld selv julekalender

   Med vores Fyld selv julekalender giver du en personlig gave hver dag i december

   Produktbeskrivelse

   Produktbeskrivelse

   Slik julekalender i stedet for chokoladejulekalender? Nogle gange er man ude efter en julekalender med slik i stedet for en chokoladejulekalender.

   Prøv vores søde fyld selv julekalender, som leveres med tomme rum bag lågerne. Find selv søde, små gaver at putte i og den perfekte, skræddersyede julekalender er i hus!


    

   Produktinformation

   Produktinformation

   • Produktnr: 7725
   • Mål: 48 x 36 x 3,5 cm
   • Materiale: Papir i høj kvalitet med silkemat overflade

   Julekalenderen består af:


   • - 16 låger i størrelsen 6 x 6 cm
   • - 6 låger i størrelsen 6 x 6,5 cm
   • - 1 låge i størrelsen 13,5 x 6 cm
   • - 1 låge i størrelsen 13,5 x 10 cm

   Info om lågerne:


   • - Rummet bag lågerne måler 5x4 cm
   • - Låge nr. 6 har 2 rum
   • - Låge nr. 24 har 3 rum
   • - Resterende låger har 1 rum


   Priser og leveringstid kan variere en smule afhængigt af leveringsmåden.
   Vælg en leveringsmåde for at se den aktuelle pris og leveringstid.


   Vælg leveringsmåde:

   Afhentes i butik
   Modtages med posten
   ProduktPris Leverings­tid
   Julekalender m. 25 billeder - 35,5 x 24,5 cm 79,00 Kr. 6-8 hverdage
   Photo calendar portrait 79,00 Kr. 6-8 hverdage
   Julekalender m. 25 billeder - 42 x 29,7 cm 99,00 Kr. 6-8 hverdage
   Photo calendar portrait (big) 99,00 Kr. 6-8 hverdage
   Chokoladejulekalender med Kinder® chokolade - 30 x 21 cm 169,00 Kr. 6-8 hverdage
   Chokoladejulekalender med Kinder® chokolade - 21 x 30 cm 169,00 Kr. 6-8 hverdage
   Fyld selv julekalender - panorama 199,00 Kr. 6-8 hverdage
   Fyld selv julekalender - højformat 199,00 Kr. 6-8 hverdage
   Chokoladejulekalender med Ferrero® Pralinen - 30 x 21 cm 239,00 Kr. 6-8 hverdage
   Chokoladejulekalender med Ferrero® Pralinen - 21 x 30 cm 239,00 Kr. 6-8 hverdage
   Chokoladejulekalender med Kinder® chokolade - 48 x 36 cm 249,00 Kr. 6-8 hverdage
   Chokoladejulekalender med Ferrero® Pralinen - 48 x 36 cm 299,00 Kr. 6-8 hverdage
   Chokoladejulekalender med Ferrero® Pralinen - 36 x 48 cm 299,00 Kr. 6-8 hverdage
   Calendar Deluxe 549,00 Kr. 6-8 hverdage
   Administrationsgebyr pr. ordre inkl. porto og indpakning
   Pris
   37,95 Kr.
   Alle priser er inkl. moms.

   Slik julekalender? Prøv vores smarte lav–selv-julekalender

   Er du ude efter en slik julekalender eller en julekalender uden mælk til dit barn med mælkeallergi? Allergi eller ej, kræsenpind eller ej; de kære små skal selvfølgelig have en julekalender med slik – det er jo kun december én gang om året.


   Her hos CEWE kan du simpelthen skræddersy den perfekte julekalender: Lav en fyld-selv julekalender! Julekalenderen leveres med tomme rum, så du selv kan putte små gaver i såsom slik, lakrids, chokolade uden mælk eller andre mindre gaver som læbepomade, hårelastikker osv.


   Bemærk at denne julekalender IKKE er med chokolade. Hvis du er ude efter en chokoladejulekalender, så se vores julekalendere med Kinder chokolade eller vores julekalender til voksne med Ferrero Rocher.
   Lav din egen julekalender med slik og andre gode sager

   Julekalenderen hvor du selv kan fylde små overraskeler i er nok en af de bedste opfindelser på julekalendermarkedet i lang tid! Hvem kender ikke til udfordringerne med at finde alle de rigtige julekalendere til poderne?

   Hos CEWE kan du nu lave en rigtig lækker slik julekalender eller fyld- selv julekalender. Kalenderne har dit eget billede trykt i klare farver på forsiden og 24 små overraskelser valgt af dig. Det er små, personlige hilsner fra dig til dit barn hver decembermorgen frem til juleaften. Dit barn vil elske julekalenderen, hvor der både er et dejligt billede af ham selv på forsiden samt en personlig overraskelse bag hver låge.   Hvordan laver du en fyld–selv–julekalender med slik og andet godt?

   Julekalenderen laver du i vores gratis software. Her uploader du det foto du gerne vil have tykt på forsiden og designer din julekalender, som den skal se ud. Derefter bliver dit arbejde blot at finde 24 små, hyggelige ting, dit barn eller fx kæreste vil sætte pris på. Det nemmeste er at lave en julekalender med slik, altså vingummi osv., det kan alle børn vist lidt, men andre ting er også en god idé. Slip fantasien løs og lav den perfekte, næsten hjemmelavede julekalender:   • - Lav en slikjulekalender til drengen med mælkeallergi. Find 24 små lækre hapser, som du ved, han kan tåle. Han har garanteret før bedt om en fin chokoladejulekalender og fået et nej, fordi han ikke kan tåle det mælkechokolade, der er i. Det er slut nu med vores lav selv kalender, som du kan bruge til alle allergikere

   • - Har du et barn, der bare gerne vil have en slik-julekalender? Så er denne helt perfekt til formålet. Det kan godt være lidt svært at finde julekalendere med slik, og mange børn kan faktisk bedre lide vingummier osv. end de sædvanlige chokoladejulekalendere. Køb vores fyld-selv kalender og fyld den med små slikposer. Alle børn vil elske en julekalender med forskelligt slik bag lågerne!

   • - Ikke kun slik dur i julekalenderen, måske kan du finde små ting og sager at putte i kalenderen. Prøv for eksempel med klistermærker, glaskugler, fodboldkort eller…?
   • - Lav en julekalender med Lego! Har du en lille Lego-freak derhjemme? Køb små Lego-figurere og put i julekalenderen

   • - Fyld selv kalender til din store teenagepige: Her er det oplagt med små gaver i form af makeup, mini neglelakker og måske et lille smykke. Det bliver man aldrig for stor til

   • - Lav en julekalender til din hund! Vovse skal da også mærke, at det er jul. Find 24 lækre godbidder, som Fido elsker og husk at være opmærksom på, at de ikke indeholder noget, din hund ikke kan tåle

   • - En blandet landhandel: Lav en fyld-selv-julekalender med vidt forskellige små ting bag lågerne. Tyggegummi, læbepomade, en 20’er, klistermærker, små figurer eller en billet til…? Lad fantasien få frit spil og overrask dit barn med en ny lille ting hver dag. Prøv også at putte en seddel bag en låge med en kærlighedserklæring, en biografbillet eller en pengeseddel

   • - Du kan også bruge den som en julekalender til voksne, hvor du fylder den med ’voksenslik’ såsom fyldte chokolader, pastiller, stærk lakrids osv.


   Fyld –selv- kalender til virksomheden

   Denne type julekalender er ideel til virksomheder. Du har mulighed for at få påtrykt et flot billede af virksomheden, af hovedsædet eller et gruppebillede af medarbejderne og så kan du ellers fyld på af små vareprøver og lignende. Det er den perfekte reklame for din virksomhed!


   Har du spørgsmål til vores fyld-selv-julekalender eller vores andre chokoladejulekalendere? Ring eller skriv til Bettina Jørgensen på tlf. 8749 1221 eller på mail.


   Hvis du er ude efter andre flotte fotoprodukter du kan lave med dine egne billeder, så se vores CEWE FOTOKALENDER. Her har du mulighed for at vælge mellem forskellige typer kalendere og designs, og du kan tilpasse dem og designe dem, så de bliver i lige den stil, du gerne vil have. Savner du inspiration, er der hjælpe at hente på vores side om gaveidéer foruden siden om at lave personlige julegaver.


   God fornøjelse og glædelig jul! 


   Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.