CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Slik-julekalender du selv kan fylde med vingummi og lakrids Julekalender til at fylde selv Julekalender til at fylde selv

Fyld selv-julekalender

Fyld lige præcis det, du ønsker, bag lågerne! Vælg små gaver eller slik, hvis du vil lave din egen slik-julekalender i 2023.

  • Julekalenderens svar på bland selv slik!
  • Design med dit eget billede
  • Du kan lave en slik-julekalender med dine favoritter
  • Perfekt til barnet med mælkeallergi

Udsolgt

Produktinformation

Formater:

48,0 x 36,0 x 3,5 cm

Materiale:

350 g/m²-Invercote-papir i digitaltryk

Lågernes størrelse:

Fra 5,5 x 5,8 x 3,5 cm til 10,0 x 13,5 x 3,5 cm

7 idéer til din fyld selv-julekalender i 2023

Er du i tvivl om, hvad du vil fylde i din julekalender? Så bladr igennem vores forslag og bliv inspireret. Mulighederne begrænses kun af fantasien. Også en slik-julekalender kan varieres med alt fra sure vingummier, lakridser og bland selv-slik. Personaliser til din partner, teenager, barn eller kæledyr.
Julekalender til mælkeallergiker

Julekalender uden chokolade til mælkealergikeren

Lav en slikjulekalender til barnet med mælkeallergi. Find 24 små lækre hapser, som du ved, han/hun kan tåle. Din laktoseintolerante søn eller datter har garanteret før bedt om en fin chokoladejulekalender og fået et nej, fordi de ikke kan tåle det mælkechokolade, der er i. Det er slut nu med vores Fyld selv kalender, som du kan bruge til alle allergikere.

Julekalender med slik som vingummier eller lakrids

Slik-julekalender

Har du et barn, der bare gerne vil have en slik-julekalender? Så er denne helt perfekt til formålet. Det kan godt være lidt svært at finde julekalendere med slik, og mange børn kan faktisk bedre lide vingummier osv. end de sædvanlige chokoladejulekalendere. Køb vores fyld-selv kalender og fyld den med små slikposer med skumfiduser, lakrids eller måske surt slik som syrlige vingummier. Alle børn vil elske en julekalender med forskelligt slik bag lågerne!

Elsker dit barn jeres hund? Så sæt et billede af den på forsiden. Eller vælg et af jeres familie eller dit barn og nogle legekammerater.

Julekalender uden slik med små gaver

Fyld små gaver i

En julekalender uden slik. Ikke kun slik dur i julekalenderen, og måske kan du finde små ting og sager at putte i kalenderen. Prøv for eksempel med klistermærker, glaskugler, fodboldkort eller…?

Julekalender med lego eller andet legetøj

Med LEGO eller andet legetøj

Lav en julekalender med LEGO! Har du en lille LEGO-freak derhjemme? Køb små Lego-figurer og put i julekalenderen. Eller find noget andet legetøj, dit barn er glad for. Det kan enten være forskellige typer legettøj, eller noget med små byggeklodser, der til sidst kan samles.

Julekalender fyldt med gaver til teenage-pigen

Til teenageren

Fyld selv kalender til din store teenagepige: Her er det oplagt med små gaver i form af makeup, mini neglelakker og måske et lille smykke. Det bliver man aldrig for stor til.

Julekalender til din hund eller andre kæledyr

Lav en julekalender til din hund! Vovse skal da også mærke, at det er jul. Find 24 lækre godbidder, som Fido elsker. Har du ikke hund, kan du jo lave julekalenderen til katten, kaninen eller marvinet.

Fyld den med godt voksenslik

Du kan også bruge den som en julekalender til voksne, hvor du fylder den med ’voksenslik’ såsom fyldte chokolader, pastiller, stærk lakrids osv. Eller vælg nogle gaver, så der er en sjov eller sød overraskelse hver dag.

Slik-julekalender du selv fylder

Med vores fyld-selv-julekalender kan du selv lave en slik-julekalender med lige præcis dit favoritslik af vingummi og lakrids

Vil du lave en bland selv slik-julekalender i 2023?

Er du ude efter en slik julekalender eller en julekalender uden mælk til dit barn med mælkeallergi? Allergi eller ej, kræsenpind eller ej; de kære små skal selvfølgelig have en julekalender med slik – det er jo kun december én gang om året.

Lav din egen julekalender

Her hos CEWE kan du skræddersy den perfekte julekalender: Lav en fyld-selv julekalender! Julekalenderen leveres med tomme rum, så du selv kan putte små gaver i såsom slik, lakrids, chokolade uden mælk eller andre mindre gaver som læbepomade, hårelastikker osv.

Bemærk at denne julekalender IKKE er med chokolade. Hvis du er ude efter en chokoladejulekalender, så se vores julekalendere med Kinder chokolade eller vores julekalender til voksne med Ferrero Rocher.

Fyld din egen julekalender med slik og andre gode sager

Julekalenderen hvor du selv kan fylde små overraskeler i er nok en af de bedste opfindelser på julekalendermarkedet i lang tid! Hvem kender ikke til udfordringerne med at finde alle de rigtige julekalendere til poderne?

Hos CEWE kan du nu lave en rigtig lækker slik julekalender eller fyld- selv julekalender. Kalenderne har dit eget billede trykt i klare farver på forsiden og 24 små overraskelser valgt af dig. Det er små, personlige hilsner fra dig til dit barn hver decembermorgen frem til juleaften. Dit barn vil elske julekalenderen, hvor der både er et dejligt billede af ham selv på forsiden samt en personlig overraskelse bag hver låge.

Hvordan laver du din egen fyld–selv–julekalender med slik og andet godt?

Julekalenderen laver du i vores gratis software. Her uploader du det foto du gerne vil have trykt på forsiden og designer din julekalender, som den skal se ud. Derefter bliver dit arbejde blot at finde 24 små, hyggelige ting, dit barn eller fx kæreste vil sætte pris på. Det nemmeste er at lave en julekalender med slik, altså vingummi, lakrids osv., det kan alle børn vist lide, men andre ting er også en god idé. Slip fantasien løs og lav den perfekte, næsten hjemmelavede julekalender.

Fyld –selv- kalender til virksomheden

Denne type julekalender er ideel til virksomheder. Du har mulighed for at få påtrykt et flot billede af virksomheden, af hovedsædet eller et gruppebillede af medarbejderne og så kan du ellers fyld på af små vareprøver og lignende. Det er den perfekte reklame for din virksomhed! Du kan finde rabatkoder til større ordrer på vores side om firmagaver.

Hvis du er ude efter andre flotte fotoprodukter du kan lave med dine egne billeder, så se vores CEWE fotokalender. Her har du mulighed for at vælge mellem forskellige typer kalendere og designs, og du kan tilpasse dem og designe dem, så de bliver i lige den stil, du gerne vil have. Savner du inspiration, er der hjælpe at hente på vores side om gaveidéer foruden siden om at lave personlige julegaver.

God fornøjelse og glædelig jul!