CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Slik-julekalender du selv kan fylde med vingummi og lakrids
Julekalender til at fylde selv
Julekalender til at fylde selv

Fyld selv-julekalender

Fyld lige præcis det, du ønsker, bag lågerne! Vælg små gaver eller slik, hvis du vil lave din egen slik-julekalender i 2023.

  • Julekalenderens svar på bland selv slik!
  • Design med dit eget billede
  • Du kan lave en slik-julekalender med dine favoritter
  • Perfekt til barnet med mælkeallergi

Udsolgt

Produktinformation

Formater:

48,0 x 36,0 x 3,5 cm

Materiale:

350 g/m²-Invercote-papir i digitaltryk

Lågernes størrelse:

Fra 5,5 x 5,8 x 3,5 cm til 10,0 x 13,5 x 3,5 cm

7 idéer til din fyld selv-julekalender i 2023

Er du i tvivl om, hvad du vil fylde i din julekalender? Så bladr igennem vores forslag og bliv inspireret. Mulighederne begrænses kun af fantasien. Også en slik-julekalender kan varieres med alt fra sure vingummier, lakridser og bland selv-slik. Personaliser til din partner, teenager, barn eller kæledyr.
Julekalender til mælkeallergiker

Julekalender uden chokolade til mælkealergikeren

Lav en slikjulekalender til barnet med mælkeallergi. Find 24 små lækre hapser, som du ved, han/hun kan tåle. Din laktoseintolerante søn eller datter har garanteret før bedt om en fin chokoladejulekalender og fået et nej, fordi de ikke kan tåle det mælkechokolade, der er i. Det er slut nu med vores Fyld selv kalender, som du kan bruge til alle allergikere.

Julekalender med slik som vingummier eller lakrids

Slik-julekalender

Har du et barn, der bare gerne vil have en slik-julekalender? Så er denne helt perfekt til formålet. Det kan godt være lidt svært at finde julekalendere med slik, og mange børn kan faktisk bedre lide vingummier osv. end de sædvanlige chokoladejulekalendere. Køb vores fyld-selv kalender og fyld den med små slikposer med skumfiduser, lakrids eller måske surt slik som syrlige vingummier. Alle børn vil elske en julekalender med forskelligt slik bag lågerne!

Elsker dit barn jeres hund? Så sæt et billede af den på forsiden. Eller vælg et af jeres familie eller dit barn og nogle legekammerater.

Julekalender uden slik med små gaver

Fyld små gaver i

En julekalender uden slik. Ikke kun slik dur i julekalenderen, og måske kan du finde små ting og sager at putte i kalenderen. Prøv for eksempel med klistermærker, glaskugler, fodboldkort eller…?

Julekalender med lego eller andet legetøj

Med LEGO eller andet legetøj

Lav en julekalender med LEGO! Har du en lille LEGO-freak derhjemme? Køb små Lego-figurer og put i julekalenderen. Eller find noget andet legetøj, dit barn er glad for. Det kan enten være forskellige typer legettøj, eller noget med små byggeklodser, der til sidst kan samles.

Julekalender fyldt med gaver til teenage-pigen

Til teenageren

Fyld selv kalender til din store teenagepige: Her er det oplagt med små gaver i form af makeup, mini neglelakker og måske et lille smykke. Det bliver man aldrig for stor til.

Julekalender til din hund eller andre kæledyr

Lav en julekalender til din hund! Vovse skal da også mærke, at det er jul. Find 24 lækre godbidder, som Fido elsker. Har du ikke hund, kan du jo lave julekalenderen til katten, kaninen eller marvinet.