CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Julekalender billede
Julekalender billede
Julekalender billede

Julekalender med 24 billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke.

 • 1 stort frontbillede
 • 24 billeder, som overraskelse bag lågerne
 • Fås i 2 formater
 • FSC®-certificeret produkt

Bestiller du senest 24. november, så har du den til 1. december

Produktinformation

Formater:

 • A4 (35,6 x 24,6 cm)
 • A3 (41,8 x 29,3 cm)

Materiale:

 • A4 (300 g/m² Multicard 2S papir i digitaltryk)
 • A3 (300 g/m² Multicard 2S papir i digitaltryk)

Lågernes størrelse:

 • 48 x 37 mm (A4)
 • 53 x 41 mm (A3)

Julekalender med personlige billeder

Sæt dine bedste billeder på - og i - julekalenderen

Julekalender med dine egne billeder bag lågerne

Julekalender med billeder er ren nostalgi tilsat et strejf af noget nutidigt! Det er efterhånden mange år siden, det blev en fast tradition at give familiens børn en julekalender 1. december, så de kan tælle ned til juleaften. Med tiden er det efterhånden blevet kutyme at forære børnene en chokoladejulekalender, men chokolade forgår – minder i form af billeder består.

Derfor er vores julekalender med billeder alletiders både så børnene kan se, hvor mange dage der er til det er jul, men også fordi det samtidig giver jer som familie lejlighed til at tage en hyggesnak om det billede, der dukker op bag lågen.

Tænk på at du selv er vokset op med julekalendere med billeder eller tegninger bag lågerne. Forskellen er så bare, at nu kan du selv vælge, hvilke billeder der skal gemme sig bag lågerne og overraske hver morgen i december måned.

Så har du lyst til at dele dine minder fra året, der er gået på en anderledes måde? Eller har du gode billeder fra ferieturen med gode venner og vil gerne fortælle dem, hvor meget du sætter pris på deres venskab? Lav en julekalender med billeder her hos CEWE. Læs med her og få gode ideer til, hvilke billeder du kan få trykt på din kalender.

 • Lav en julekalender med billeder af berømte fodboldspillere til din fodboldtossede søn. Du kan eventuelt også indsætte et par flotte fotos af ham selv i hele udstyret og husk også et rigtig fedt billede af ham til kamp eller lignende på forsiden
 • Forær dine forældre en julekalender med billeder af børnene. Det kan være søde og sjove billeder, du har taget i årets løb, eller det kan være et trip down Memory Lane, hvor du har fundet babybilleder frem og for hver låge, der åbnes, dukker et billede op, hvor ungerne er lidt større. Bag låge nummer 24 skal der selvfølgelig være et flot, nyt up to date billede af de store unger
 • Har du en veninde, der er helt tosset med sine dejlige hunde? Eller en datter, der er ridepige, en mand, der er havemenneske eller en kæreste, der godt kan lide søde billeder af dig? Lav julekalenderne med fotos, du ved, han eller hun kan lide at se på. Og husk på at det selvfølgelig skal være billeder af hundene eller hesten eller holdkammeraterne, du har været ude at tage
 • Lav en julekalender med billeder af familien, kæledyrene, kammeraterne, bedsteforældrene osv. til det lille barn. Så bliver han eller hun glad, når han ser fotos af velkendte og elskede familiemedlemmer og venner
 • Julekalender til kæresten med fotominder fra jeres tid sammen. Find de sødeste pletskud, fotos fra rejser og andre gode billeder. Mind jer selv om hver dag i december, hvor godt det er, at I har hinanden…

Du kan også lave en familie julekalender med billeder fra året, der snart er gået. Se dine billeder igennem og find 24 billeder fra oplevelser og situationer, I har været sammen om. Genopfrisk minderne når I hver morgen i december åbner en låge sammen og ser, hvilket billede, der gemmer sig. Her er et par forslag til, hvad der kunne være søde eller sjove billeder at have med i julekalenderen med billeder:

 • Emma der har bygget en fin hule
 • Magnus der leger med LEGO
 • Fido, da I lige havde fået ham
 • Første skoledag eller første dag i børnehaven
 • Fødselsdage i familien

Husk på at det også kan være ret sjovt at have billeder med af de situationer, der ikke altid er så sjove, mens de står på. Det kunne for eksempel være følgende:

 • Vandrøret der sprang i køkkenet
 • Emma og Magnus der skændes om iPad’en
 • Fido der hoppede rundt i sofaen efter et mudderbad i haven
 • Badebassinet der sprang, og der var vand over det hele

Når man først har fået de oplevelser lidt på afstand, kan det faktisk være ret sjovt at mindes dem og få et godt grin sammen.

Vores julekalender med billeder er alletiders mulighed for at få genopfrisket de gode, og skøre, oplevelser I har haft sammen som familie.

Julekalender med billeder til firmaet

Du kan også få lavet en julekalender med billeder til din virksomhed. Glæd dine medarbejdere i den travle julemåned med en kalender med sjove billeder fra firmafesten eller team buildingturen. Kun fantasien sætter grænser!

Få et godt tilbud, hvis du skal have mange julekalendere. Du kan finde relevant info og mængderabat på vores side om firmagaver og julegaver til ansatte.

Julekalender med billeder eller med chokolade

Bemærk at denne julekalender er med dine egen billeder bag lågerne og ikke chokolade. Hvis du hellere vil have en chokoladejulekalender, kan du også lave sådan en med dit eget billede trykt på forsiden som denne julekalender med kinder® chokolade. Vi har flere forskellige slags, så der er helt sikkert noget for ethvert familiemedlem og til enhver smag. Julekalenderne til både børn og voksne med personlige billeder skal nok falde i god jord hos både store og små.

Hvis du har fået blod på tanden og har fået lyst til at lave flere kalendere så se vores flotte fotokalender eller personlige fotobøger. De laves også i vores software, hvor du kan vælge mellem forskellige designs, typer og formater. Pynt med dine egne billeder og bestem selv startmåneden.

God fornøjelse – og glædelig jul!