CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Julekalender Ferrero
Julekalender Ferrero
Julekalender Ferrero
Julekalender Ferrero

Julekalender med billede XXL, fyldt med Ferrero chokolade

Spred juleglæde hele december med en stor og sød julekalender til mænd og kvinder, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader.

 • De voksnes favoritjulekalender i XXL-format
 • Design med dit eget billede
 • Silkemat overflade
 • Miljøvenlig, 100 % nedbrydelig indvendig del
 • FSC®-certificeret produkt

Bestiller du senest 24. november, så har du den til 1. december

Produktinformation

Formater:

 • XXL (48,0 x 36,0 x 3,5 cm)
 • Fås i stående eller liggende format

Materiale:

 • XXL (350 g/m²-Invercote-papir i digitaltryk)
 • Miljøvenlig, 100% bionedbrydeligt indre del

Indeholder:

 • 27 stk. Ferrero chokolader
 • Mix af Ferrero Küsschen, Ferrero Rocher, Raffaello

Hvad indeholder kinder® julekalender?

Mælkechokolade (31%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, sødmælkspulver, koncentreret smør, emulgator: lecithiner (soja), vanillin), hasselnødder (26,5%), halv-bittert chokolade (15%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator: lecithiner (soja), vanillin), palmeolie, sukker, protein beriget vallepulver, fedtfattig kakao, vanillin.

Kan indeholde spor af gluten og mandler.

Mælkechokolade (30%) (sukker, kakaosmør, kakaomasse, skummetmælkspulver, koncentreret smør, emulgator: lecithiner (soja); vanillin), hasselnødder (28,5%), sukker, palmeolie, hvedemel, vallepulver, fedtfattig kakao, emulgator: lecithiner (soja), hævemiddel (natriumhydrogenkarbonat), salt, vanillin.

Tørret kokosnød (25,5%), vegetabilske fedtstoffer (palm, shea), sukker, mandler (8%), skummetmælkspulver, vallepulver, hvedemel, tapiokastivelse, emulgator: lecithiner (soja), aromaer, hævemiddel natriumhydrogenkarbonat, salt.

Den mest personlige julekalender til mænd med Ferrero chokolader

Giv din mand energi til at håndtere julens aktiviteter med en stor julekalender til mænd. Find dit yndlingsbillede af dig og ham og sæt det på forsiden af chokoladekalenderen. Med et personligt billede og Ferrero Rocher chokolade bag lågerne holder julestemningen hele december!

Lav din egen julekalender til mænd og ham, du holder af

Julen er for mange den bedste tid på året – og den travleste. Især de voksne slider med at sikre deres familie, børn og kollegaer en jul med alle de rette juleoplevelser som en spændende julekalender, et smukt juletræ, en lækker julemiddag og ikke mindst julegaver, der opfylder alle ønsker. Vis din kæreste, din far eller din ven, at du sætter pris på deres indsats denne jul med en stor og sød julekalender til mænd! Lav en julekalender online med dit yndlingsbillede og Ferrero chokolader bag lågerne og giv den til din mand – så er han sikker på at klare juletravlheden.

Julekalender i størrelse XXL til ham

Ingen siger nej til et stykke lækker chokolade – heller ikke mænd! Denne julekalender til mænd er i størrelse XXL. Derfor får din mand hele 27 stk. chokolader fra Ferrero Rocher at komme igennem den mørke december måned med. Chokoladekalenderens store størrelse betyder også, at det billede, der bliver trykt på forsiden, bliver ekstra stort. Det romantiske billede af dig og din kæreste eller det flotte billede af dig og din far på vandretur bliver slet ikke til at tage øjnene fra. Sådan et minde vil helt sikkert bidrage positivt til julestemningen i hjemmet!

Derfor skal du købe en julekalender til mænd:

 • Julekalender i XXL-format har et ekstra stort billede på forsiden

 • Du vælger selv billedet, som bliver trykt på en silkemat overflade i høj- eller tværformat

 • Lækker chokolade bag lågerne fra Ferrero Rocher

 • 27 stk. Ferrero chokolader: Et mix af Ferrero Küsschen, Ferrero Rocher og Raffaello

 • Bestil online og få leveret til døren

Lav nemt din julekalender til ham online

Har du først fundet de gode billeder på dit kamera, er det let at bestille en julekalender til mænd – eller flere julekalendere, hvis du har mange skønne billeder, som er for gode til at ligge gemt i kamerarullen. Bruger du primært din smartphone til at handle, anbefaler vi, at du køber chokoladekalenderen online. Du kan også købe din fotokalender via vores foto app. Her har du også mulighed for at gemme dine fotoprojekter, hvis du beslutter dig for at bestille flere fotogaver som for eksempel en fotobog. Endelig kan du installere vores fotoprogram på din computer, hvis du foretrækker at sidde ved en stor skærm og arbejde med dine julekalendere.

Hvilket billede kan du bruge på en julekalender til mænd?

Med denne julekalender til mænd har du mulighed for at komme dit helt eget billede på forsiden af kalenderen. Sådan et personligt billede vil helt sikkert få din mand til at gå smilende gennem dagen – og den søde chokolade vil gøre hans mave tilfreds! Du har sikkert rigtig mange billeder at vælge imellem, så hvilket billede passer til den mand, du har tænkt dig at lave en chokoladejulekalender til? Vi har nogle forslag:

 • Selvom din kæreste måske ikke ønsker sig noget til jul og ikke går op i gaver, så bliver han helt sikkert glædeligt overrasket ved synet af en julekalender til mænd lavet specielt til ham. Et skønt billede af jer, hvor I smiler og nyder livet eller et billede af et fantastisk minde fra en rejse, koncert eller en god fest, I har været til, vil give ham den bedste december nogensinde.

 • Din far er sikkert en central person i dit liv. Måske skal du og din familie endda fejre jul med ham og din mor, og så er det da oplagt at vise din påskønnelse med en julekalender til mænd! Brug et billede af dig og din far fra en fødselsdagsfest eller en udflugt I har været på. Et billede af hans børn og børnebørn vil også være et varmt lyspunkt i en kold og mørk tid for din far.

 • Husk også dine venner i denne tid, der traditionelt er orienteret om familien. Bestil en julekalender til mænd med et dejligt billede af dig og din ven fra året, der er gået, og vis ham, at du tænker på ham og glæder dig til endnu et godt år i hans selskab. Hvis I er en del af en vennegruppe, kan du også komme et billede af jer alle sammen på forsiden af chokoladekalenderen.

 • Har du et særligt godt billede af din bror, fætter eller onkel, kan du gøre ham ekstra glad denne jul ved at lave en personlig julekalender til mænd. Det kan være et billede af jer to, hvor I laver noget sammen eller et billede af ham, hvor han udretter noget, som gør ham glad eller stolt. Det er underordnet, om billedet stammer fra en lille eller stor begivenhed – så længe motivet er godt, og billedet er skarpt, skal julekalenderen nok skabe et rart og roligt øjeblik i en travl tid.

 • De fleste virksomheder har en chef eller medarbejder, der sørger for, at julestemningen også indfinder sig på arbejdspladsen. Sæt pris på din chefs eller kollegas særlige indsats i julen med en julekalender til mænd med et godt billede af alle medarbejderne samlet eller et dejligt minde fra en arbejdssituation, hvor han deltager. Med denne personlige chokoladejulekalender er det ingen sag at klare de sidste arbejdsdage op til juleferien.

Julekalender til kvinder

Kvinden i hjemmet spiller typisk også en stor rolle i juletiden. Hun kommer helt sikkert lettere igennem alle julens tjeklister med en sød og personlig julekalender til kvinder. Så køb en stor julekalender online til kvinden i dit liv – for eksempel din partner, mor, veninde eller søster. På den måde anerkender du hendes store indsats og minder hende om, hvorfor hun knokler med julefrokosten og juledekorationerne. Du kan også give dig selv en julekalender, hvis du alligevel er ved at bestille en julekalender til mænd – så har I endnu flere minder at varme jer på i december, og du er sikker på også at få lidt til den søde tand.

Julekalender med billeder for enhver smag

Hos CEWE finder du ikke kun julekalendere til mænd – vi har også chokoladejulekalendere til resten af familien med og uden chokolade og altid med et eller flere billeder på. Vi tilbyder blandt andet:

 • Kinder® julekalender: Børnenes favorit chokoladekalender med 24 søde sager fra kinder® og et flot billede på forsiden.

 • Julekalender til voksne: En flot og velsmagende chokoladejulekalender i A4-format med chokolade fra Ferrero Rocher. Denne julekalender er en mindre udgave af julekalenderen til mænd.

 • Julekalender med billede: Julekalenderen til dig, der hellere vil have billeder end chokolade. Her får du et stort billede på forsiden og 24 små billeder – et bag hver låge.

 • Slik julekalender: Køb denne julekalender online, hvis du selv vil bestemme indholdet bag lågerne. Med vores fyld selv-julekalender kan du virkelig være kreativ med de 24 små overraskelser.

Husk også julegaven til ham, du holder af

Den 24. december skal der naturligvis også ligge en pakke under træet til ham, du holder af. Her har du mulighed for at give ham en personlig julegave fyldt med endnu flere billeder af dig og ham. Vi har mange spændende julegaver til far og ham – for eksempel en fotobog med fotos af de store og små øjeblikke i jeres liv. Så kan du fortsætte den gode stemning fra julekalenderen til mænd med en gave fra hjertet fyldt med gode minder, som han kan hygge sig med i juledagene og i det nye år.

Se også vores julegaver til mor og hende og bliv inspireret af vores mange ideer til julegaver. Glædelig jul!