CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på din første ordre!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Julekalender Ferrero
Julekalender Ferrero
Julekalender Ferrero
Julekalender Ferrero

Julekalender med billede, fyldt med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokolade julekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader.

 • De voksnes favorit
 • 100% nedbrydelig indvendig bakke
 • Design med dit eget billede
 • Silkemat overflade
 • FSC®-certificeret produkt

Bestiller du senest 24. november, så har du den til 1. december

Produktinformation

Formater:

 • A4 (30,5 x 21,0 x 3,5 cm)
 • Fås i stående eller liggende format

Materiale:

 • 300 g / m² FSC®-certificeret foldbart karton
 • Miljøvenlig, 100% bionedbrydeligt indre del

Indeholder:

 • 24 stk. Ferrero chokolader 
 • Mix af Ferrero Küsschen, Ferrero Rocher, Raffaello

Hvad indeholder kinder® julekalender?

Mælkechokolade (31%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, sødmælkspulver, koncentreret smør, emulgator: lecithiner (soja), vanillin), hasselnødder (26,5%), halv-bittert chokolade (15%) (sukker, kakaomasse, kakaosmør, emulgator: lecithiner (soja), vanillin), palmeolie, sukker, protein beriget vallepulver, fedtfattig kakao, vanillin.

Kan indeholde spor af gluten og mandler.

Tørret kokosnød (25,5%), vegetabilske fedtstoffer (palm, shea), sukker, mandler (8%), skummetmælkspulver, vallepulver, hvedemel, tapiokastivelse, emulgator: lecithiner (soja), aromaer, hævemiddel natriumhydrogenkarbonat, salt.

Mælkechokolade (30%) (sukker, kakaosmør, kakaomasse, skummetmælkspulver, koncentreret smør, emulgator: lecithiner (soja); vanillin), hasselnødder (28,5%), sukker, palmeolie, hvedemel, vallepulver, fedtfattig kakao, emulgator: lecithiner (soja), hævemiddel (natriumhydrogenkarbonat), salt, vanillin.

Chokoladejulekalender til voksne

Chokoladenydelse i kreativ indpakning

Endelig en voksen-julekalender!

Endelig kom der en chokoladejulekalender til de voksne – den er længe ventet! Nu kan du forkæle din bedre halvdel, din søster, dine forældre eller dig selv med lækre små chokolader hver dag i december. Og det er jo ikke bare en hvilken som helst slags chokolade, der gemmer sig bag lågerne, nej nej, det er fra Ferrero Rocher. Løber mundvandet allerede? Se mere om den bedste julekalender til voksne her. Og den falder sikkert også i mange større børns smag.

Voksen julekalender med Ferrero Pralinen

Dine børn skal nok få søde sager i december måned, så du kan med god samvittighed købe en julekalender til de voksne her. Nu er det mor og fars tur til at blive forkælet hver dag i december!

Den lækre julekalender indeholder forskellige indpakkede Ferrero Rocher chokolader og fås i to forskellige størrelser og hver størrelse fås i højformat eller panoramaformat.

Bestil julekalenderen og få dit eget billede printet på forsiden. Vælg billede alt efter hvem der skal have julekalenderen. Hvis det er til din bedre halvdel, kan du jo pynte den med et flot foto af jer to sammen, og hvis det er til bedsteforældrene, var det måske en idé med et foto af deres børn eller børnebørn eller af hele familien. Selvom julekalenderen er til voksne, kan du sagtens pynte den med billeder af børnene. Det passer for eksempel, hvis du vil forære bedsteforældrene en gave, så kan de få et lækkert stykke chokolade hver dag i julemåneden og samtidig nyde det søde billede af de elskede børnebørn.

Hvem skal have en lækker julekalender for voksne i år?

Din flotte fotokalender på væggen siger, at julemåneden nærmer sig. Så får de fleste forældre travlt, så mon ikke også, du kender en, der trænger til at blive forkælet? Det er efterhånden mere og mere brugt, at voksne også laver julekalenderen til hinanden, eller at familiens børn laver til forældrene. Ofte er det adventsgaver, de voksne får, og meget ofte er det bøger og gavekort, der gemmer sig i indpakningspapiret.

Med denne voksen-julekalender kan du give en lille gave hver dag, og mon ikke, du nemt finder en, der trænger til lidt forkælelse? Her ser du vores forslag:

 • Måske har du en veninde, der altid er der for andre. Hun har travlt op til december måned med at forberede, handle ind og gøre det så godt for ungerne med julekalendere, julegaver og kalendergaver, så hun helt glemmer at tænke på sig selv. Hun skal da have en julekalender for voksne! Så kan hun forhåbentlig liste sig til at tage en kop kaffe og sidde i ro og mag og nyde chokoladen og slappe lidt af. Bare lidt, før det går løs igen. Giv hende en hyggestund hver dag i december med Ferrero Rocher julekalenderen. Find et flot eller sjovt billede af jer to sammen eller af hende og få det trykt på forsiden.

 • Eller forestil dig din kærestes overraskede ansigtsudtryk, når han opdager, at han også skal forkæles med lidt sødt hver dag i december! Forestil dig hans eller hendes overraskelse og glæde, når din partner får denne julekalender med de uimodståelige chokoladekugler med hasselnød og sprød vaffel og som prikken over i’et: Et smukt eller sødt billede trykt på forsiden af kalenderen. Billedet kan være af jer to i en dejlig stund, I har haft sammen, eller et andet stemningsfuldt billede, du selv har valgt.

 • Og hvad med bedstefar og bedstemor, mon ikke også de vil sætte pris på at blive påskønnet i denne travle juletid? Lad Magnus eller Emma selv forære deres bedsteforældre en på alle måder sød julekalender til voksne med Ferrero Rocher og et fint billede trykt på forsiden af dem selv. Det vil være til stor glæde for begge parter!

 • Eller det allerbedste: Vær god ved dig selv! Du har sikkert også travlt i julemåneden, så lad voksen-julekalenderen være din søde nedtælling til jul. Find et fint og stemningsfuldt billede af hele familien, fra en dejlig ferie eller af venindeflokken og bestil kalenderen her. Det er både nemt og underholdende.

Overraskelser og chokolader bliver man aldrig for gammel til! Se vores mange personlige fotogaver og få inspiration til at sprede endnu mere julestemning med vores juleinspiration.

Ferrero Rocher - lidt historie

De lækre sprøde kugler med hasselnød har vi vist alle stiftet bekendtskab med. Men vidste du, at virksomheden bag også er dem, der laver Nutella? Så hvis du synes, du kan genkende den cremede, lækre nødde-chokoladesmag, er det nok fordi, du har haft fingrene i Nutellakrukken. Andre produkter du nok kender fra samme firma er TicTac pastillerne samt kinder® chokolade som du også kan lave julekalendere med.

Køb Ferrero julekalender hos CEWE

Når du køber en julekalender til de voksne her hos CEWE, får du ikke en gængs voksenjulekalender med vin eller lakrids. Næh, du får derimod en kalender med tre forskellige lækre chokolader, der smelter kulden væk med det samme. Voksne har nok ikke på samme måde som børn brug for en visuel nedtælling til juleaften, men en lækker mundfuld chokolade til hver dag i december er der nok ingen, der vil sige nej til. Den kan nydes, når man kommer træt hjem fra arbejde og lige skal sidde med en kop kaffe i fred og ro og slappe af. Eller efter aftensmaden, når man sidder i sofaen og hygger og slapper af. Børnene har med garanti spist deres, det gør de nok som det første, når de står op om morgenen. Så måske bliver de voksne nødt til at spise deres chokoladejulekalender i smug for at kunne have den i fred?

Julekalendere til voksne og børn

Hvis du mere er til en julekalender med ting eller med sjove familiebilleder eller børnevenlige chokolader, så tag et kig på vores forskellige kalendere. Der er med garanti én, der falder i god jord hos ethvert medlem af familien!

Julekalenderen for voksne – som børnene også godt kan lide!

De gyldne chokoladekugler, det knitrende papir og endelig – en sødmebombe af hasselnød, vaffel og mælkechokolade smelter sammen i munden… Alle kender vi Ferrero Rocher, som gjorde deres indtog på de danske dessert- og kaffeborde for efterhånden en del år siden. Og selv om den ofte bliver solgt som en julekalender til voksne, skulle vi hilse fra det yngre publikum og sige, at de altså også godt kan lide den! Så hvis du er på udkig efter årets julekalendere til børnene, var denne måske en idé. Ellers tag et kig på vores kinder® chokoladekalender eller vores fyld-selv-julekalender, som du kan lave som slik julekalender - de vil med garanti også falde i god jord hos både store og små slikmunde!

Bestil julekalenderen i vores gratis fotoprogram, hvor du vælger størrelse (den fås i to størrelser), uploader dit billede og pynter med snefnug eller anden clip art, som du finder i softwaren. Skulle du have spørgsmål til designet, levering eller lignende, er du velkommen til at kontakte CEWEs kundeservicesupport@cewe.dk eller på telefon 7879 7803. Så skal vi nok hjælpe dig og guide dig videre.

Er du interesseret i mængderabat ved større ordrer, kan du finde mere info på vores side og firmagave og julegave til ansatte.

God fornøjelse – og glædelig jul!