Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag fotokalender-tilbud og andre gode tilbud

Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, går du aldrig mere glip af tilbud på vores populære fotokalendere med dine egne billeder på eller vores andre flotte fotoprodukter.

Sådan opnår du rabat på bl.a. fotokalenderen

Det er nemt at få et godt tilbud på dit næste køb hos CEWE. Sådan får du rabat:

  • Tilmeld dig vores nyhedsbrev
  • Hold øje med din indbakke. Tilbud og rabatkoder sendes direkte med nyhedsbrevet fra CEWE til dig
  • Lav din fotokalender eller andet fotoprodukt når du har modtaget rabatkoden. Indtast koden og rabatten trækkes automatisk fra din pris

Modtag spændende mails om tilbud på eksempelvis fotobøger og andre af vores flotte produkter

I vores nyhedsbreve får du:

  • Rabatkoder til vores mange spændende fotoprodukter for eksempel fotobøger og diverse fotogaver
  • Inspiration til hvad du kan lave med dine digitale billeder
  • Vær med i vores spændende fotokonkurrencer
  • Se flotte og smukke eller skøre og utraditionelle gaveideer til familien eller vennerne

Du får vores nyhedsbreve tilsendt et par gange om ugen, og der er stort set altid en rabatkode med til et af vores fotoprodukter.

Fotokalender i topkvalitet til en god pris

Vores flotte fotokalendere er altid populære. Du designer selv kalenderen og sætter dine egne billeder ind. Kalenderen er i rigtig god og flot kvalitet og til favorable priser, og alle har brug for en kalender. Læs mere her om fordelene ved at lave din egen fotokalender:

  • Kalenderen bliver præcis som du vil have den! I vores fotoprogram kan du selv designe din kalender. Vælg format og type og sæt dine egne fotos ind af børnene eller sjove og hyggelige stunder, I har haft i familien eller med smukke billeder fra årets gang i haven.
  • Kalenderen med egne fotos er den perfekte gave for eksempel til bedsteforældrene med billeder af deres dejlige børnebørn. Det kunne også være en flot og funktionel gave til dig selv med de billeder du synes bedst om?
  • En flot kalender, der hænger på væggen gør, at du hurtigt kan få et overblok over dine egne eller familiens aftaler. Med en vægkalender behøver du hverken åbne lommebogen eller din telefon for at se jeres planer.

Lav en personlig kalender med billeder

Der er så mange måder, du kan gøre din kalender personlig og helt unik på, se bare her hvad du kan vælge imellem:

Brug kalenderen til de vigtige aftaler, såsom familiefødselsdage og andre mærkedage samt aftaler og arrangementer, som familien skal deltage i. Krydret med flotte og personlige billeder trykt direkte på siderne og i absolut bedste kvalitet, kan du via vores rabatkoder fra nyhedsbrevene få en superflot og funktionel fotokalender til tilbudspris. Bestil den i dag - der er valgfri startmåned og år.

Tilmeld dig nu og begynd at modtage rabatkoder. Og vær ganske rolig - vi kunne aldrig drømme om at dele dine personlige oplysninger med 3. part, og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.