Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Inspiration

Få masse af inspiration til din næste kalender

Få inspiration til at lave din egen kalender med billeder

Vælg mellem mange forskellige typer kalendere, når du skal i gang med at lave en fotokalender med dine egne billeder. Find dine bedste pletskud og få dem trykt på en flot vægkalender eller en dekorativ bordkalender, så er der altid noget dejligt at se på, hver gang du skal have et overblik over dine aftaler.

Vi tilbyder dig mange valgmuligheder i designet af din kalender, blandt andet:

  • Flere forskellige designskabeloner
  • Forskellige papirtyper til at trykke din kalender på
  • Kalendere i diverse formater

Desuden giver vores prissvindende software dig rig mulighed for at designe, udforme og pynte din helt egen, personlige kalender.

Lav en evighedskalender eller andre flotte kalendere

Mangler du en sjov ide at bruge dine billeder til? Og er du samtidig på jagt efter en flot kalender? Lav en evighedskalender!

I vores designsoftware kan du vælge skabeloner uden ugedag og uden årstal, og dermed har du din evighedskalender. Selvfølgelig stadig med plads til at indsætte dine egne, gode billeder af dem, du holder af.

Lav selv flotte kalendere med dine egne billeder på

En hjemmelavet kalender bliver du glad for, og det er også den oplagte gaveide. Lav selv en kalender med billeder af børnene på hver side, og forær den til bedsteforældrene i gave.

Download vores bestillings-software og se de mange designmuligheder. Det er muligt at lave stort set alle typer kalendere, og der er med garanti også noget for din smag. Du kan også se alle dine øvrige muligheder for lav-selv-fotokalender.