Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Inspiration

Få masse af inspiration til din næste kalender

Få inspiration til at lave din egen kalender med billeder

Vælg mellem mange forskellige typer kalendere, når du skal i gang med at lave en fotokalender med dine egne billeder. Find dine bedste pletskud og få dem trykt på en flot vægkalender eller en dekorativ bordkalender, så er der altid noget dejligt at se på, hver gang du skal have et overblik over dine aftaler.

Fotokalender i topkvalitet til en god pris

Vores flotte fotokalendere er altid populære. Du designer selv kalenderen og sætter dine egne billeder ind. Kalenderen er i rigtig god og flot kvalitet og til favorable priser, og alle har brug for en kalender. Læs mere her om fordelene ved at lave din egen fotokalender:

  • Kalenderen bliver præcis som du vil have den! I vores fotoprogram kan du selv designe din kalender. Vælg format og type og sæt dine egne fotos ind af børnene eller sjove og hyggelige stunder, I har haft i familien eller med smukke billeder fra årets gang i haven.

  • Kalenderen med egne fotos er den perfekte gave for eksempel til bedsteforældrene med billeder af deres dejlige børnebørn. Det kunne også være en flot og funktionel gave til dig selv med de billeder du synes bedst om?

  • En flot kalender, der hænger på væggen gør, at du hurtigt kan få et overblok over dine egne eller familiens aftaler. Med en vægkalender behøver du hverken åbne lommebogen eller din telefon for at se jeres planer.

Design din kalender på mange måder

Vi tilbyder dig mange valgmuligheder i designet af din kalender, blandt andet:

  • Flere forskellige designskabeloner
  • Forskellige papirtyper til at trykke din kalender på
  • Kalendere i diverse formater lige fra A4 vægkalender til familiekalender
  • Hundredevis af cliparts og pynt

Desuden giver vores prissvindende software dig rig mulighed for at designe, udforme og pynte din helt egen, personlige kalender.

Lav en evighedskalender eller andre flotte fotokalendere

Mangler du en sjov idé at bruge dine billeder på? Og er du samtidig på jagt efter en flot fotokalender? Lav en evighedskalender!

I vores designsoftware kan du vælge skabeloner uden ugedag og uden årstal, og dermed har du din evighedskalender. Selvfølgelig stadig med plads til at indsætte dine egne, gode billeder af dem, du holder af.

Lav selv flotte kalendere med dine egne billeder på

En hjemmelavet kalender bliver du glad for, og det er også den oplagte gaveide. Lav selv en kalender til dem, du holder af!

Download vores bestillingssoftware og se de mange designmuligheder. Det er muligt at lave stort set alle typer kalendere, og der er med garanti også noget for din smag. Du kan også se alle dine øvrige muligheder for lav-selv-fotokalender.