Få inspiration til at lave din egen kalender med billeder


Vælg mellem mange forskellige typer kalendere, når du skal i gang med at lave din egen fotokalender. Find dine bedste pletskud og få dem trykt på kalenderen, så er der altid noget dejligt at se på, hver gang du skal have et overblik over dine aftaler.

Vi tilbyder dig mange valgmuligheder i designet af din kalender, blandt andet:

  • • Flere forskellige designskabeloner
  • • Forskellige papirtyper til at trykke din kalender på
  • • Kalendere i diverse formater

Desuden giver vores prissvindende software dig rig mulighed for at designe, udforme og pynte din helt egen, personlige kalender.


Lav en evighedskalender eller andre flotte kalendere


Mangler du en sjov ide at bruge dine billeder til? Og er du samtidig på jagt efter en flot kalender? Lav en evighedskalender!

I vores designsoftware kan du vælge skabeloner uden ugedag og uden årstal, og dermed har du din evighedskalender. Selvfølgelig stadig med plads til at indsætte dine egne, gode billeder af dem, du holder af.


Lav selv flotte kalendere med dine egne billeder på


En hjemmelavet kalender bliver du glad for, og det er også den oplagte gaveide. Lav selv en kalender med billeder af børnene på hver side, og forær den til bedsteforældrene i gave.

Download vores bestillings-software og se de mage designmuligheder. Det er muligt at lave stort set alle typer kalendere, og der er med garanti også noget for din smag. Du kan også se alle dine øvrige muligheder for lav-selv-fotokalender
Jeg accepterer
Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.