Kundeservice
78 79 78 03

Gaven til dem, der har alt

Fotograf og instagrammer Leonora Grigat har altid interesseret for fotografi og det fysiske fotoprint, men særligt da hun blev mor til Nova, synes hun, at de mange fine billeder af Nova var en genial gaveidé, fordi de kan bruges i mange forskellige sammenhænge og produkter.

Vi har taget en snak med Leonora om, hvorfor netop fotoprodukter er så god en gave.

Yndlingsbillederne skal ses!

Leonora har igennem de seneste år lavet mange fotoprodukter, lige fra fotobøger til plakater og kalendere, og det hun synes, at fotogaverne kan – om det så er til hende selv eller andre – er, at de er en fantastisk måde at kunne mindes alle yndlingsbillederne på. Ofte har man jo ellers billederne liggende i sin telefon eller kamera, og der ser man dem jo ikke.

En gave, kun du kan give

”Der er aldrig nogen, som bliver skuffede over at åbne et billede i en gave. Tværtimod er det i min optik en af de bedste gaver at kunne få, da det er minder for livet”. Netop derfor har Leonora givet masser af fotoprodukter i gave til sine egne forældre og svigerforældre, som jo ellers ikke rigtig mangler noget. Men netop gaver med billeder, som Leonora har taget, er en gave, som kun Leonora kan give – og derfor er det den bedste gave. I år glæder Leonora sig særlig meget til at give sine forældre et fotolærred i 50 x 70 cm med et fælles billede af Leonoras børn og mormor & morfar. Som Leonora afslutningsvis siger ”jeg ved, at mine forældre vil elske det!”.

Din egen unikke julegave

Vil du gerne give en gave fuld af kærlighed, og en gave som kun du kan give? Så tag et kig i din kamerarulle og se, hvor mange billeder du har, som egner sig til gaven. Har du et enkelt, så kan du fx lave et fotolærred ligesom Leonora, et fotokrus eller et puslespil. Har du 12 smukke billeder, kan du kaste dig ud i en vægkalender, og har du endnu flere billeder, er en fotobog alletiders gave.

Tag et kig i vores kategorier og find den perfekte gave