Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

Bevar sommerminderne i en fotobog

Ingen sommer uden mange nye, skønne sommerbilleder! Måske har du fanget en masse magiske sommerøjeblikke af børnene, knipset billeder af den smukke udsigt i Sydfrankrig, fyldt kamerarullen med billeder fra storbyferien eller taget søde billeder af familiehyggen i sommerhuset. Nu er det tid til at lave en fantastisk CEWE FOTOBOG, der passer godt på sommerminderne, mens de stadig er friske i hukommelsen. Så kan du altid gå tilbage og genopleve dem i mange år fremover.

Vis dine minder frem

Du kan sige, hvad du vil om dine digitale billeder, men gode minder fungerer altid bedst i trykt format. Før du starter, kan du tænke over, hvor din sommerbog skal opbevares. Hvad er størrelsen på de andre bøger, den skal stå sammen med? Hvis det skal stå fremme som et stykke kunst, kan den med fordel være større, end hvis det skal stå sammen med fiktionsbøgerne i bogreolen. Leonora fortæller, at hun altid har sine fotobøger stående fremme på kommoden, og at deres gæster elsker at stå og kigge i dem.

Læs mere om hvordan Leonora gør fotobøger til en del af indretningen i hjemmet.

Match stil og tema

Uanset om du har været på storbyferie, badeferie, snuppet endnu en staycation eller nydt adskillige udflugter i naturen, kan du vække disse minder til live, allerede når du designer bogens omslag. Hvad skal din bog have mest fokus på? Vælg det bedste billede til bogens omslag, som matcher billederne i din fotobog og find på en passende titel som for eksempel ”Vores sommer” eller ”Sommer 2021”, hvis du har planer om at lave sommerbøger år efter år. Det er sådan en sjov måde at se tilbage på alle de dejlige sommerferier sammen som familie.

Inspiration til skønne sommerprojekter

Lad billederne fortælle en historie

Husk at få billeder med af hele jeres ferie. Alt lige fra turen til lufthavnen, børnenes leg ved vandet og af de mange kreative og sjove projekter I sikkert har lavet såsom sandslotte og huler. Har den stået på storbyferie med shopping, kulturliv og mange besøg på lækre restauranter, er disse også virkelig fine at tage med i sin sommerbog, så du altid kan se tilbage på dengang, du fik den største is på den lille, hyggelige café i Italien.

Tip: For Leonora Grigat er det vigtigt, at billederne på siderne hænger sammen, og at de fortæller samme historie. Hun vælger derfor layout til hver side efter hvor mange favoritbilleder, hun har fra hver fotografering. Desuden elsker hun at tilføje to sider over for hinanden med et billede af hver af hendes børn i fuld størrelse.

Læs også Marias 3 tips til at designe en bryllupsbog

Giv sommerminderne det sidste touch

Din sommerbog fortjener kun det bedste! Tilføj det sidste touch på fotobogens omslag med effektryk i guld, sølv eller roseguld. Det vil uden tvivl få bogens titel til at træde i karakter. Det giver det flotteste og mest eksklusive look og tager din sommerbog til nye højder.

Download vores fotoprogram

Hvordan skal din fotobog se ud?

Vi håber, at vi har givet dig nogle ideer til, hvordan du passer bedst på dine minder fra sommeren. Hvis du laver en CEWE FOTOBOG, som du er virkelig stolt af, så del den endelig med os på vores CEWE Community eller tag os på sociale medier! Vi ser frem til at se, hvad du har lavet!

Design din personlige sommerbog her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få 80 kr. til en CEWE FOTOBOG*
  • Gaveidéer til familie og venner
  • Inspiration til, hvad du kan lave med dine digitale billeder
  • Fototips til bedre og anderledes fotografering
  • Designtips til dine fotoprodukter
  • Info om nyheder, webinarer og produktlanceringer
* Du modtager værdikoden, når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Koden gælder 1 gang pr. kunde og ordre. Ved tilmelding accepterer du vores Datapolitik, som du finder nederst på siden. Du kan til enhver tid afmelde dig via link i nyhedsbrevet.
Din tilmelding…
mangler kun 1 klik tilbage

Af sikkerhedshensyn vil du snarest modtage en bekræftelsesmail. Du aktiverer din tilmelding ved at klikke på linket i mailen.

Vi beklager
Der er desværre opstået en fejl

Vi kunne desværre ikke melde dig til vores newsletter. Prøv igen senere.