Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og fotokalender!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Huawei slider Huawei slider

Mobilcovers til Huawei

Beskyt din Huawei-smartphone bedst muligt.

Overblik over alle modellerne

Vælg din model!

Lav dit eget Huawei cover med billede

Her hos CEWE kan du få et unikt cover til din Huawei telefon med et af dine egne fotos på

Er du den heldige ejer af en lækker Huawei telefon, så vil du nok gerne passe godt på den. Et lækkert mobilcover er vigtigt at have, så din telefon er godt beskyttet. Desuden vil du også, med det rigtige cover, have et godt greb om din telefon, når du tager den op af lommen. Du kan lave covers til Huawei p30 pro, Huawei p10, Huawei p20 lite og alle de andre populære modeller, ja nærmest til alle de Huawei telefoner, der findes. Vælg blandt mange forskellige typer beskyttelse og find lige præcis det cover, der passer til din Huawei, uanset om du har en ny eller ældre model. Her hos CEWE får du både et cover i rigtig god kvalitet og med dit eget billede trykt på det. Så du skal såmænd bare tage stilling til, hvilke af dine yndlingsbilleder, du gerne vil se på, hver gang du har din telefon fremme. Måske er det et billede af dine dejlige børn, din kæreste eller dit kæledyr? Det kunne også være et flot naturbillede eller et af dig og vennerne.

Huawei covers til p30 pro, p10 og mange andre

Vi har et stort udvalg af covers til din Huawei, og næsten uanset hvilken type Huawei telefon du har, kan du lave et fedt Huawei cover med billede til den her hos CEWE. Har du Huawei p30 pro eller en af de andre modeller i serien, kan du lave covers her.

Her ser du nogle af de mest populære modeller fra Huawei, du kan lave covers til:

  • Huawei p30 pro og Huawei p30
  • Huawei p10
  • Huawei p20 lite
  • Huawei p20 pro
  • Og stort set alle Huawei i serierne

Lav covers til din Huawei uanset hvilken model i p30 eller p20-serien du har.

Se for eksempel vores silikonecovers, som kan bruges til stort set alle Huawei P30-modeller og P20-modeller samt P10. Vi har også hard covers, læder covers og luksuscovers, som også laves til alle typer telefoner. Huawei er en rigtig populær telefon, men ikke alle er med på bølgen. Har du en iPhone, eller er du mere til Samsung, kan du selvfølgelig også lave covers til dem her hos CEWE.

Tips til et godt og flot Huawei cover med billede

Et cover skal både beskytte telefonen og gøre den nem at håndtere, uden at den ryger ud af hænderne på dig. Desuden skal dit cover helst tilføre din Huawei noget godt, og ikke et kluntet og dækkende cover. Din Huawei er en elegant og let telefon, og det skal den helst blive ved med at være, også selvom den får et cover på. Så find det cover, der passer til din Huawei og find dit yndlingsbillede frem. Hvis ikke du lige er til familiebilleder eller venindebilleder på dit cover, så var det måske noget med et flot landskabsbillede? Eller et andet billede fra en rejse for eksempel. Du kan desuden også lege lidt med farverne ved flere af vores Huawei covers. Så få det til at matche din taske, dit brillestel eller vælg bare en farvetone, du kan lide.