Kundeservice
Kontakt kundeservice:
78 79 78 03

CEWE FOTOBOG

Lav en fotobog med dine minder

Til produktoversigt

Rabat-koder til din nye fotobog? Gå ikke glip af vores tilbud

Udnyt chancen for fotobogs-tilbud

Kigger du efter gode tilbud, og vil du ikke gå glip af muligheden for at købe en fotobog med rabat? Så skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev. På denne måde vil du altid være sikker på at være blandt de allerførste, som får tilsendt koder til rabat.

80 kr. i rabat

Ydermere får du 80 kr. i rabat til en fotobog fra CEWE, når du tilmelder dig nyhedsbrevet

Tilbud flere gange om året

Vi sender nyhedsbreve ud regelmæssigt, og der vil adskillige gange i løbet af året være koder med, så du får glæde af vores tilbud. Det vil fx være op til jul, så du kan designe fotobøger som personlige julegaver til familie og venner – og spare penge, når du skal betale. Det samme gælder fx for feriebillederne, hvor du med en kode kan få rabat på din ferie-fotobog. Ligeledes kan du få glæde af koderne i nyhedsbrevene, når du vil lave en bog om dit barns første år, dit store barns konfirmation eller fx en flot fotobog fra brylluppet. Det er altid rart at kunne spare penge!

Hvordan udnytter du tilbuddene på CEWE fotobøger?

Er du i tvivl om, hvordan du rent praktisk skal udnytte rabatkoderne? For at gøre brug af tilbuddet, skal du udfylde rabatkoden i feltet, når du er i indkøbskurven og færdiggør din fotobogsbestilling. Detaljerne kan variere lidt efter, om du bestiller din fotobog via softwaren på computeren eller appen på mobilen. Nedenfor følger nogle tips.

Når du skal indløse rabatkoden, er det nemmeste, at kopiere koden og indsætte den i rabatkodefeltet. Dermed undgår du taste- og slåfejl og du sikrer, at rabatkoden er korrekt Rabatkoderne kan kun anvendes én gang. Men bare rolig, der er nok snart en ny på vej. Hold øje med det i vores nyhedsbreve. Bemærk at det ikke er muligt at få rabat på fragt

Virker din kode til rabat på fotobogen ikke?

Får du en fejlmelding, når du indtaster din rabatkode, kan der være en række årsager til det. De hyppigste er:

  • Koden kan være til en af vores andre samarbejdspartnere, fx Bilka, og du kan således ikke bruge koden på cewe.dk
  • Koden kan være udløbet. Det vil stå i nyhedsbrevet, hvor lang tid den er gyldig
  • Hver kode kan kun bruges én gang, så hvis du allerede har brugt den til én fotobog, kan du ikke få tilbud på flere
  • Koden kan være til et specifikt produkt; fx fotobøger med mat papir, og du vil således ikke kunne bruge den til en fotobog med blankt fotopapir

Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til kundeservice, hvis ingen af de ovenstående eksempler er tilfældet.

Hvordan kan du skære mere af prisen?

Vores fotobøger varierer i pris efter størrelse og materialevalg, så dermed er der en fotobog for enhver smag og til enhver pengepung. Selvom prisen kan variere, går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Så det er ikke kvaliteten, der spares på men de omkostninger, der er til at producere fotobogen.

Billigste fotobog fra 79,95

De billigste fotobøger, vi tilbyder, er Mini på 15 x 11 og cm. og Lille på 14 x 13 cm. De minder begge to lidt om den evigt populære Pixibog i størrelsen, og er gode til små historier og til små fingre. Det er vores mindste fotobøger, og de koster fra 79,95 og indeholder som minimum 26 sider. Mod en merpris kan du indsætte flere sider.

En anden fotobog i den lave ende af prisskalaen er vores Kompakt panorama fotobog i størrelsen 19 x 15 cm. Den koster fra 99 kr. og op, og er et rigtig fint format til at forevige dine bedste øjeblikke.

Hvis du ud over de forholdsvis små formater også vælger vores billigste er det også med til at holde prisen nede. Vores mest prisvenlige indbindinger er hæfte eller soft- cover, og hvis du samtidig vælger vores standard papir til at få trykt dit fotoalbum på, får du en prisvenlig fotobog af god kvalitet.

Gratis fotoprogram og 100% tilfredshedsgaranti

Desuden er vores software til at designe din egen fotobog gratis, og vi tilbyder, som altid, 100% tilfredshedsgaranti på vores fotobøger, også de billige udgaver. Husk også på, at jo flere fotobøger du bestiller, jo billigere bliver de også. Du kan også spare lidt, hvis du vælger at få leveret din fotobog til din arbejdsplads eller til en pakkeboks eller posthus.

Så alt i alt er det rimelig nemt at lave en billig fotobog af rigtig god kvalitet og til en fornuftig pris.

Du kan altid, mod en merpris, indsætte flere sider og vælge andre indbindinger og formater.