CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Dørskilt
Dørskilt
Dørskilt

Dørskilt

Det mest personlige dørskilt

Dine gæster finder let frem til jeres dør med et personligt dørskilt af akrylglas.

  • Fire millimeter tykt akrylglas
  • Dørskiltet er UV-behandlet
  • Tåler vind og vejr
fra 259,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

I næste trin vil du se den forventede leveringstid, baseret på dine valg.

Produktinformation

Format:

15 x 20 cm

Materiale:

Fire millimeter tykt akrylglas

Leveringsomfang:

Dørskilt inkl. vægophæng

Dørskilt - Lav et dørskilt med dit eget billede på

Dørskilte med foto

Design dit eget dørskilt med foto! Vores unikke skilte dækker både over navneskilte og dørskilte til private såvel som skilte til dørene på kontoret, virksomhedens åbningstider eller firmaets parkeringsplads.

Personlige navneskilte med foto

Vi tilbyder specialdesignede navneskilte med foto til dit hjem. Du vælger selv materiale og skrifttype mm. og tager stilling til, om der skal være andet grafik eller symboler på dit navneskilt. Som noget helt specielt kan du nu indsætte private fotos på dit navneskiltet. Det er selvfølgelig indlysende, at det kan være billeder af de personer, der bor i huset, men det kan også være smukke naturbilleder eller noget andet kreativt, der kendetegner dig og din familie.

Mange mennesker elsker at vise deres gæster noget unikt, når de kommer til deres hjem, og et navneskilt er ofte den besøgendes første indtryk af dig og din familie. Så hvad er mere oplagt, end at præsentere sig personligt med et specialdesignet navneskilt med foto? Med navneskiltet kan du præsentere dig selv eller familien allerede inden, gæsterne ringer på døren. Ved hjælp af et specialdesignede navneskilt med foto byder du dermed dine gæster velkommen på en hel særlig måde.

Personlige navneskilte med foto byder gæster velkomne, men kan også være med til at give nye bekendtskaber et indtryk af, hvem du er. Skilte med navn og symboler giver den besøgende et indtryk af, hvilke personer, der gemmer sig bag døren. Navneskilte kan også pynte på døren til børnenes værelser og fortæller om, hvem der bor her, og hvis skiltet udsmykkes yderligere med symboler og eller fotos, kan det også fortælle om beboernes interesser eller personlighed. I dag kan lange de fleste mennesker hurtigt og nemt tage både rigtig gode billeder med deres telefon samt redigere dem, så udtrykket og formatet bliver, nøjagtigt som de gerne vil have det.

Eksempler på, hvad et navneskilt kan byde på:

  • Et flot skilt med dit navn og husnummer informerer kort og præcist om, hvem der bor her.
  • Hvis man er til det, kan man også have et specialdesignet skilt med navne i en flot svungen skrift. Derudover kan man eksempelvis have smukke blomster på for at illustrere, at her bor mennesker, der går op i deres have, og at tingene præsenterer sig smukt.
  • Et tredje eksempel kunne være et flot skilt med familiens navne og en lille illustration af hvert familiemedlems interesse, f. eks. en fodbold, en bog og en hest.

Husk på at et specialdesignet navneskilt med foto også er en oplagt gaveidé, måske er der en familie i din omgangskreds, der ville sætte stor pris på et navneskilt med billede? Dette kunne være den perfekte gave til dem, der lige har købt nyt hus eller er flyttet. Det kunne måske også være den næste fødselsdagsgave til et familiemedlem i din egen familie?

Hvad skal du overveje, når du laver dit navneskilt?

  • Sæt dig ned i fred og ro, når du skal i gang med at designe dit helt personlige navneskilt. Bestem dig for hvilket materiale du vil have dit skilt i.
  • Tænk over hvordan skriften skal være. Mange navneskilte har en lidt anonym skrift. Her har du nu muligheden for at skille dig lidt ud fra alle naboerne, som mere eller mindre har de samme standard-navneskilte.
  • Beslut derefter om du udover navne også vil have billeder på skiltet, eller om du ønsker et eller flere symboler til at give besøgende et indtryk af jeres familie.

Navneskiltet er 15 x 20cm. og 5mm. tykt og kan bestilles i akryl. Farverne er UV-bestandige og dermed holdbare til både indendørs – og udendørs brug i mange år frem.

God fornøjelse med at lave dit eget, helt unikke navneskilt med dit eget foto på.