Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Personlig gave pakket ind og med et personligt til og fra kort med eget foto Personlig gave pakket ind og med et personligt til og fra kort med eget foto

Giv en gave fra hjertet

Din kamerarulle er fyldt med de fineste gaver – udvælg de bedste billeder, og glæd modtageren med et fotoprodukt i personlig gave

Udforsk her

Personlige gaver - De bedste gaver laver du selv

Et lille udpluk af de mest populære gaver, som du kan lave med dine egne billeder, så du kan glæde dine nærmeste med unikke og personlige gaver
pige der lægger puslespil med eget billede som hun har fået i personlig gavepige der lægger puslespil med eget billede som hun har fået i personlig gave

En sikker vinder

Der er dømt underholdning i timevis, når du forærer et personligt puslespil! Og endnu bedre: det samler hele familien.

fra 149,00 kr.*
mobil covers med egne fotos på kan være personlige gavermobil covers med egne fotos på kan være personlige gaver

Trendy og personligt

Design et mobilcover med et personligt billede og evt. tekst. Du kan vælge et af de fine designs eller holde det helt enkelt.

249,00 kr.*
Et fotokrus med et personligt billede på givet i gaveEt fotokrus med et personligt billede på givet i gave

En populær klassiker

Fotokruset er et sikkert gavehit! Det er nemt og hurtigt at lave, og alle kaffe- og tedrikkere vil elske at modtage det.

fra 109,00 kr.*

Til den kreative

Lav et personligt etui med 12 farverige, kvalitetsblyanter fra Faber-Castell. Perfekt gave til den kreative!

Skønne minder som pynt til væggen

Saml billeder fra hele venskabet eller forholdet, og lav en personlig fotoplakat, som vil blive elsket.

fra 59,00 kr.*

Sig det med en personlig pude

Forær et sødt billede på en pude, så modtageren altid kan få et varmt kram, når der er brug for det.

fra 269,00 kr.*

Billeder er den bedste gave

Bestil alle yndlingsbillederne til den, som skal have gaven, og forær den heldige modtager et drys hyggelige minder i fysisk form.

fra 199,00 kr.*

Perfekt til de små

Vendespil med egne billeder er et hit hos de mindste! Brug sjove billeder og kendte ansigter, så er stemningen i top.

Find den perfekte gave i gaveguiden

Når du har besvaret disse tre spørgsmål, får du svar på, hvad der er den helt perfekte gave for dig, uanset om du er inviteret til barnedåb, bryllup eller står og mangler den perfekte gave til din kæreste.

Ofte stillede spørgsmål om personlige gaver

Måske har du også et af disse spørgsmål om, hvad du skal give i personlig gave.

Personlige gaver er nogle, hvor der typisk ligger tid og omtanke bag. Er de også unikke, gør det dem endnu mere personlige. De vækker følelser hos gavemodtageren. Her hos CEWE kan du lave et væld af fotogaver, som netop er så personlige, fordi du sætter egne billeder på, som vækker nogle helt bestemte minder, varme følelser og måske gode grin.

Du kan få mange konkrete forslag på denne side gennem de forskellige gaveguides.

Til din kæreste kan det være endnu vigtigere at finde en personlig gave. Klik dig ind og læs vores gaveguide om julegaver til kæresten med en masse idéer, som naturligvis også kan gives som fødselsdagsgave eller årsdagsgave.

Du kan også få idéer til en valentinsgave til ham.

Mange mænd ønsker sig ikke noget, så måske er du virkelig her på udkig efter idéer til personlige gaver! Og personlige og unikke fotogaver er ideelle at give til mænd, som ikke ønsker sig noget. De vidste nemlig slet ikke, at de ønskede sig dem, fordi de typisk ikke har tænkt ud over tøj, elektronik og flere andre gængse standardgaver.

Få en række af konkrete forslag i vores artikel om julegaver til far og ham, der ikke ønsker sig noget.

Det afhænger af dit budget, dine gaveidéer og hvem, du giver til. Her på siden kan du få idéer til personlige gaver til:

Og mange flere.

Du kan lave mange personlige gaver med søde babybilleder på. Vi har samlet 4 søde gaveidéer til baby, som kan gives til barnedåb eller fødselsdag.

Du kan også sætte et billede af dåbsbarnet på en lækker stofmulepose og lave et personligt net, som barnet kan have med i vuggestuen eller dagplejen.

Eller hvad med at lave en lille barnets bog i en fotobog eller give forældrene et gavekort til selv at lave bogen.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal give i julegave, kan du heldigvis få mange idéer i vores artikler til personlige julegaver og specifikt om julegaver til:

Gaveideer til alle dem, du holder af

I tvivl om, hvilken gave du skal give? Tag et kig i vores mange gaveguides, og få masser af gaveidéer.

Fødselsdagsgaver til far

Få masser af idéer til ham, der har alt. Find din far blandt vores fem far-typer og giv ham den helt rigtige gave.

Fire søde gaver til baby

Vil du gerne give baby den helt rigtige gave? Her får du inspiration til gaver, som baby kan få glæde af i mange år.

De bedste gaver til mormor

Du elsker hende overalt på jorden, og hun skal have den bedste gave. Se her, hvad mormor vil elske at få i gave.

Hjemmelavede gaver med fotos

Bliv mester i hjemmelavede gaver, som gavemodtagerne vil elske at få! Det er nemmere end du tror.

Tre fine bryllupsgave idéer

Se hvilke tre fotogaver, der er de perfekte bryllupsgaver, som de nygifte vil elske og som holder altid.

En personlig gave til konfirmanden

Vi viser dig, hvordan du nemt laver en personlig fotobog over teenagerens liv – en unik gave til konfirmanden.

Sådan laver du din fotobog – fem simple trin

Det er nemt at designe en CEWE FOTOBOG! Følg trinene herunder for at lave din personlige fotobog.

1. Download vores fotoprogram

Download vores gratis og populære fotoprogram, der er tilgængeligt til alle styresystemer og som app.

2. Upload billeder

Udvælg og upload billeder fra din computer, telefon eller CEWE myPhotos.

3. Vælg albumstørrelse- og stil

Se vores store udvalg af forskellige fotobøger, og vælg den perfekte størrelse og stil til din fotobog.

4. Design og tilpas

Tilpas hvert element for at sætte et helt personligt præg på fotobogen.

5. Produktion og levering

Vi trykker din fotobog og leverer den hurtigst muligt lige til døren.

Personlige gaver til dem du holder af

Vi har mange gode idéer til personlige gaver

Skal du forkæle en, du holder af? Find den perfekte, personlige gave her. Hos CEWE kan du lave gaver med dine egne billeder og eventuel tekst trykt på, og alt kan laves direkte på vores hjemmeside eller i vores gratis designprogram. Så kan du i fred og ro finde gaver til ham, til din veninde eller til andre i din familie og omgangskreds, der skal fejres.

Gaver må gerne være personlige. Der er ikke ret meget, der er bedre end at få gaver generelt – det skulle da lige være at få gaver, hvor du ved, at der ligger nogle tanker bag om, hvad du kunne tænke dig. Det betyder, at den, du får gaven af, har tænkt på dig og dine behov, og ikke bare på, hvor han hurtigst og billigst kunne købe gaven.

Og det kan helt sikkert betale sig at lægge lidt arbejde i at lave gaven personlig. Den bliver hverken byttet, glemt eller gemt væk i en kommodeskuffe, men vil blive værdsat. Og når du laver personlige gaver hos CEWE, kan du vælge, designe og bestille dit produkt online. Dermed er der tid sparet, og du kan ordne det hele hjemmefra i ro og mag. Se mere inspiration til gaver.

Personlige gaver med billede

Lav gaver hvor dine egne billeder er trykt på, så bliver det nærmest ikke mere personligt! Personlige gaver med billeder kan alle bruge og her kan du lave alt lige fra mobilcovers og fotolærreder med egne billeder til søde tøjdyr og flotte fotobøger.

Personlige gaver med billeder på er til dem, du kender godt, og som du har billeder liggende af. Du kan lave fotogaver, hvis du har digitale billeder af ham eller hende, du skal lave gaven til.

Personlige gaver til ham og hende

Her kan du finde en personlig gave til ham, der trænger til noget nyt og spændende at hænge op på væggene i hjemmet. Forær ham for eksempel en flot fotoplakat med et motiv i hans stil. Flotte plakater giver liv til hjemmet, er nemme at hænge op og kan bestilles med præcis det motiv, han kan lide. Du kan også lave andre vægdekorationer med billeder, du har fundet på nettet, bare du husker at tjekke ophavsretten. Du kan for eksempel lave noget så maskulint som sort-hvid billeder eller et verdenskort på lærred. Hvis du er af den overbevisning, at han simpelthen bare er nødt til at have nogle billeder af familien, kan du snige dem ind i en flot og praktisk fotokalender. Så er der en god oversigt over aftaler samtidig med, at der er noget flot at se på. Du kan lave vores fotokalendere i mange forskellige udgaver, fra bordkalendere til evighedskalendere.

Personlige gaver til hende er faktisk heller ikke så svære at finde på. Mange kvinder kan lide smukke ting til hjemmet, og hos os kan du både finde flot og personlig udsmykning samt praktiske og brugbare gaver – også med personlige billeder på. Til den stilbevidste kvinde kan du for eksempel lave smukke galleritryk med dit eget billede. Måske har du nogle af hendes billeder, eller måske har du mulighed for at alliere dig med hendes nærmeste, så du kan få adgang til dem. Find et lækkert foto af børnene eller et smukt motiv, der giver gode minder. Få lavet billedet som galleritryk og du har en eksklusiv og personlig gave til hende.

Personlige gaver til veninden

Her er der næsten frit slag! I har sikkert en historie sammen, der indeholder både sjove og pinlige episoder samt andre ting, der vidner om jeres venskab. Det har du forhåbentlig nogle gode billeder af? Det er en nærliggende og rigtig sød ide at lave en fotobog med billeder fra jeres venskab. Indsæt også tekst og fortæl et par sjove anekdoter eller et par talebobler med sjove bemærkninger, der er fløjet gennem luften i årenes løb. En fotobog med egne billeder og tekst er i den grad en meget personlig gave, som der er ofret tid på at lave. Og den vil blive værdsat og taget frem og kigget i igen og igen.

Personlige gaver til far og mor

Billeder af børn og børnebørnene er altid et hit, men nogle gange vil de nok også gerne have noget andet.

Hvis du er ude efter en personlig gave til din far og mor, som de begge bliver glade for, kunne det være en ide med et sæt dækkeservietter med billeder på. Måske har de været på en spændende rejse og har nogle flotte billeder derfra, som ville kunne bringe glæde og samtale ved spisebordet. Se også de flotte krystalfoto (foto i glas), hvor billedet bliver præsenteret på en særlig og smuk måde. Find et flot billede af dine forældre og få det lasertrykt i glasdekorationen, og du har en stemningsfuld og sød gave til far og mor.

Du kan også lave en personlig fødselsdagsgave til far – det vil helt sikkert være en glædelig overraskelse!

Personlige gaver til bedsteforældrene

Lav en flot og praktisk fotokalender til dine eller dine børns bedsteforældre. Heri kan der være nogle fortrykte aftaler og arrangementer, såsom familiens fødselsdage. Derudover er der også plads til, at bedsterne selv kan tilføje aftaler, de skal huske. Fotokalenderen pynter du med billeder af børn, børnebørn og svigerbørn.

En anden god og personlig gave til bedsteforældrene er et dørskilt med foto. Her kan du også selv bestemme, hvilket billede der skal på, og du kan selv designe teksten og dørskiltets udseende. Det er en unik og personlig måde at byde gæster velkommen på.

En sød lille gave kan være vores køleskabsmagneter, hvor du kan sætte dine personlige fotos på. Bedsteforældrene bliver garanteret glade for små billeder af deres børnebørn på fotomagneterne. De kommer af sæt på 10 eller 12 stk. Så du kan enten give dem en stor æske eller dele dem ud som gaver til både mormor, morfar, farmor, farfar og andre familiemedlemmer.

Personlige gaver med navn

En madkasse med navn er en dejlig og personlig gave til barnet, der er startet i børnehave eller skole. Børnene elsker at få gaver, og madkassen er en vigtig del af deres dag i institutionen. Madpakken er en lille hilsen hjemmefra, og hvis madkassen er deres helt egen med deres billede på, er den bare ekstra god. Når maden er spist, vil personlige farveblyanter med et billede på metalæsken fylde klasseværelset med kreativ fordybelse.

Andre gaver med navn på kunne være vores mobilcovers eller krus med billede og navn eller lidt tekst.

Lav dine personlige gaver hos CEWE. Uanset om du er professionel eller nybegynder i den kreative fotoverden, er der nærmest ubegrænsede designmuligheder, layouts og grafiske virkemidler til din rådighed i vores software.

Download vores gratis og prisbelønnede designprogram, find dine bedste fotos og lav til gaver til dem du holder af.

God fornøjelse!