CEWE app CEWE FOTOBOG, fotogaver og meget mere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG og vægbilleder!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Personlige gaver

Personlige gaver

Design din helt egen unikke gave

  • Bredt udvalg af produkter
  • Mange designskabeloner
  • Unikke produkter
299,00 kr. *

Hvordan vil du bestille?

Produktinformation

Designmuligheder:

  • Design selv
  • Designs templates

Personlige gaver til dem du holder af

Skal du forkæle en, du holder af? Find den perfekte, personlige gave her. Hos CEWE kan du lave gaver med dine egne billeder og eventuel tekst trykt på, og alt kan laves direkte på vores hjemmeside eller i vores gratis designprogram. Så kan du i fred og ro finde gaver til ham, til din veninde eller til andre i din familie og omgangskreds, der skal fejres.

Gaver må gerne være personlige. Der er ikke ret meget, der er bedre end at få gaver generelt – det skulle da lige være at få gaver, hvor du ved, at der ligger nogle tanker bag om, hvad du kunne tænke dig. Det betyder, at den, du får gaven af, har tænkt på dig og dine behov, og ikke bare på, hvor han hurtigst og billigst kunne købe gaven.

Og det kan helt sikkert betale sig at lægge lidt arbejde i at lave gaven personlig. Den bliver hverken byttet, glemt eller gemt væk i en kommodeskuffe, men vil blive værdsat. Og når du laver personlige gaver hos CEWE, kan du vælge, designe og bestille dit produkt online. Dermed er der tid sparet, og du kan ordne det hele hjemmefra i ro og mag. Se mere inspiration til gaver.

Personlige gaver med billede

Lav gaver hvor dine egne billeder er trykt på, så bliver det nærmest ikke mere personligt! Personlige gaver med billeder kan alle bruge og her kan du lave alt lige fra mobilcovers og fotolærreder med egne billeder til søde tøjdyr og flotte fotobøger.

Personlige gaver med billeder på er til dem, du kender godt, og som du har billeder liggende af. Du kan lave fotogaver, hvis du har digitale billeder af ham eller hende, du skal lave gaven til.

Personlige gaver til ham og hende

Her kan du finde en personlig gave til ham, der trænger til noget nyt og spændende at hænge op på væggene i hjemmet. Forær ham for eksempel en flot fotoplakat med et motiv i hans stil. Flotte plakater giver liv til hjemmet, er nemme at hænge op og kan bestilles med præcis det motiv, han kan lide. Du kan også lave andre vægdekorationer med billeder, du har fundet på nettet, bare du husker at tjekke ophavsretten. Du kan for eksempel lave noget så maskulint som sort-hvid billeder eller et verdenskort på lærred. Hvis du er af den overbevisning, at han simpelthen bare er nødt til at have nogle billeder af familien, kan du snige dem ind i en flot og praktisk fotokalender. Så er der en god oversigt over aftaler samtidig med, at der er noget flot at se på. Du kan lave vores fotokalendere i mange forskellige udgaver, fra bordkalendere til evighedskalendere.

Personlige gaver til hende er faktisk heller ikke så svære at finde på. Mange kvinder kan lide smukke ting til hjemmet, og hos os kan du både finde flot og personlig udsmykning samt praktiske og brugbare gaver – også med personlige billeder på. Til den stilbevidste kvinde kan du for eksempel lave smukke galleritryk med dit eget billede. Måske har du nogle af hendes billeder, eller måske har du mulighed for at alliere dig med hendes nærmeste, så du kan få adgang til dem. Find et lækkert foto af børnene eller et smukt motiv, der giver gode minder. Få lavet billedet som galleritryk og du har en eksklusiv og personlig gave til hende.

Personlige gaver til veninden

Her er der næsten frit slag! I har sikkert en historie sammen, der indeholder både sjove og pinlige episoder samt andre ting, der vidner om jeres venskab. Det har du forhåbentlig nogle gode billeder af? Det er en nærliggende og rigtig sød ide at lave en fotobog med billeder fra jeres venskab. Indsæt også tekst og fortæl et par sjove anekdoter eller et par talebobler med sjove bemærkninger, der er fløjet gennem luften i årenes løb. En fotobog med egne billeder og tekst er i den grad en meget personlig gave, som der er ofret tid på at lave. Og den vil blive værdsat og taget frem og kigget i igen og igen.

Personlige gaver til far og mor

Billeder af børn og børnebørnene er altid et hit, men nogle gange vil de nok også gerne have noget andet.

Hvis du er ude efter en personlig gave til din far og mor, som de begge bliver glade for, kunne det være en ide med et sæt dækkeservietter med billeder på. Måske har de været på en spændende rejse og har nogle flotte billeder derfra, som ville kunne bringe glæde og samtale ved spisebordet. Se også de flotte krystalfoto (foto i glas), hvor billedet bliver præsenteret på en særlig og smuk måde. Find et flot billede af dine forældre og få det lasertrykt i glasdekorationen, og du har en stemningsfuld og sød gave til far og mor.

Du kan også lave en personlig fødselsdagsgave til far – det vil helt sikkert være en glædelig overraskelse!

Personlige gaver til bedsteforældrene

Lav en flot og praktisk fotokalender til dine eller dine børns bedsteforældre. Heri kan der være nogle fortrykte aftaler og arrangementer, såsom familiens fødselsdage. Derudover er der også plads til, at bedsterne selv kan tilføje aftaler, de skal huske. Fotokalenderen pynter du med billeder af børn, børnebørn og svigerbørn.

En anden god og personlig gave til bedsteforældrene er et dørskilt med foto. Her kan du også selv bestemme, hvilket billede der skal på, og du kan selv designe teksten og dørskiltets udseende. Det er en unik og personlig måde at byde gæster velkommen på.

Personlige gaver med navn

En madkasse med navn er en dejlig og personlig gave til barnet, der er startet i børnehave eller skole. Børnene elsker at få gaver, og madkassen er en vigtig del af deres dag i institutionen. Madpakken er en lille hilsen hjemmefra, og hvis madkassen er deres helt egen med deres billede på, er den bare ekstra god. Når maden er spist, vil personlige farveblyanter med et billede på metalæsken fylde klasseværelset med kreativ fordybelse.

Andre gaver med navn på kunne være vores mobilcovers eller krus med billede og navn eller lidt tekst.

Lav dine personlige gaver hos CEWE. Uanset om du er professionel eller nybegynder i den kreative fotoverden, er der nærmest ubegrænsede designmuligheder, layouts og grafiske virkemidler til din rådighed i vores software.

Download vores gratis og prisbelønnede designprogram, find dine bedste fotos og lav til gaver til dem du holder af.

God fornøjelse!