Spil og vind flotte præmier

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
Chokolade-julekalender med foto

Julekalendere for enhver smag

Gør hver dag frem til juleaften endnu hyggeligere: Find din favoritjulekalender og design den med dit eget billede!

Til produktoversigt

Bestillingsfrist

Modtag din julekalender i tide.

Bestil inden den 25.11. kl.09:00 for levering inden 1. december.

Chokoladejulekalender med dit foto

Hvordan skal din julekalender bestilles?

Du kan vælge mellem følgende muligheder

CEWE-app

 • Design og bestil, når du er på farten
 • Enkle designmuligheder
 • Gem dine projekter i appen
Vi anbefaler

Design online

 • Nem og hurtig bestilling
 • Ingen installation nødvendig
 • Virker på alle enheder

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheder
 • Enkel installation på din PC eller MAC
 • Gem projekter lokalt på PC'en

Chokoladejulekalender fra CEWE

Lav din egen chokoladejulekalender med dit eget billede

Chokolade julekalender eller julekalender med dine egne billeder bag lågerne? Her hos CEWE kan du selv designe flotte, søde og personlige julekalendere med forskellige overraskelser bag lågerne Vi har julekalendere til store og små, og flere af varianterne findes i forskellige størrelser.

Chokolade julekalendere med søde overraskelser

Det er allerede snart jul igen, og hvad er det første, du skal have styr på, inden vi skriver 1. december? Ikke julegaverne nej, det skal du nok nå. Men du skal nå at have købt julekalendere! Børnene i familien skal nok have en. Mindst én! Hvad med din bedre halvdel, har han eller hun ikke også fortjent lidt lækkert at stå op til de kolde december måneder? Her hos CEWE kan du selv designe forskellige chokolade julekalendere med lækkert fyld eller med små fotooverraskelser bag lågerne, og alle vores julekalendere er trykt med dit eget billede på. Vælg mellem flere forskellige slags med forskelligt fyld. Flere af dem fås i forskellige størrelser. Tag et kig her og se hvad CEWE byder på af sød, sød nedtælling til den bedste aften på året.

Køb chokoladejulekalendere online til hele familien

Alle elsker overraskelser! Både børn og voksne sætter stor pris på en lille overraskelse, så hvad er bedre end en chokoladekalender med en lille overraskelse hver dag i december frem til juleaften? Her kan du lave flere forskellige slags julekalendere, både med og uden søde sager bag lågerne men alle med dit eget billede på forsiden. Se her hvilke typer julekalendere du kan lave:

 • Chokolade julekalender med Ferrero Rocher-chokolade: Lækker chokolade julekalender til voksne eller til de lidt større børn. Julekalenderen indeholder forskellige chokolader fra Ferrero Rocher, alle individuelt indpakket
 • Julekalender med kinder® chokolade: Til børn og barnlige sjæle har vi en julekalender med en kinder® chokoladeoverraskelse til de 24 dage i december. Kalenderen indeholder forskellige typer af de populære chokolader. Skal der være mere velkendte chokolader i, kan du bestille den nye julekalender med Kinder ® Surprise, hvor der også er nogle af de dejlige velkendte chokoladeæg i. Og endelig er der en god blanding af en fotokalender og en kinder ® julekalender, nemlig den med både billeder på bagsiden af lågerne og kinder ® - chokolader indeni.
 • Julekalender med billeder bag lågerne: En anderledes, spændende og sød julekalender med dine egen billeder bag lågerne og på forsiden (uden chokolade). Overrask familien med et fotominde hver decembermorgen!
 • Slik-julekalender eller fyld-selv-julekalender: Lav en fin julekalender med dit eget billede på og køb selv små slikposer eller små gaver til at putte i

En julekalender er en hyggelig tradition, og det hører sig bare til i december måned med en lille lækkerbisken så snart man springer ud af sengen de kolde vintermorgener. Chokolade julekalenderne er ikke bare slik og søde sager, de hjælper også de små med at holde styr på dagene til den store aften, og de kan samtidig øve datoer mv.

Uanset hvilken af vores kalendere du vælger; en julekalender med chokolade, med slik eller med fotos bag lågerne, kan du være sikker på, at den vækker glæde og begejstring hos både store og små hver dag i december. For udover søde sager og gode minder bag lågerne har kalenderne også dit eget billede trykt på forsiden i flotte, klare farver. Vælg et billede af ham eller hende, du giver chokoladekalenderen til eller et stemningsfuldt familiebillede, og du har også en fin dekoration til at stå til pynt hele julemåneden.

Flere af vores julekalendere, blandt andet dem med kinder® – og Ferrero-chokolade, fås i flere størrelser og varianter.

Design selv din chokoladejulekalender

Alle vores julekalendere og andre af vores flotte fotoprodukter, du kan lave med dine egen billeder, designes i vores gratis software. Download softwaren, find de billeder du vil bruge, og gå på opdagelse i et moderne designprogram fyldt med muligheder.

Lav din egen chokolade julekalender i bedste kvalitet

Både vores chokoladekalendere og vores julekalendere med fotos eller fyld-selv-udgaven fremstilles i bedste kvalitet. Kalenderne fremstilles i kraftig karton, der kan tåle en fugtig klud, hvis der skulle komme et par små, eller store, fedtede chokoladefingre på.

Chokoladejulekalendere til virksomheder

Ønsker du at bestille en chokoladejulekalender som firmagave, til dine samarbejdspartnere eller som julegaver til kunderne, så kontakt CEWEs salgsafdeling på mail sales@cewe.dk eller ring til vores kundeservice på 78 79 78 03. Husk at være ude i god tid! Vi leverer generelt hurtigt, men større partier kan tage lidt længere tid at producere.

Har du fået lyst til at lære flere af vores spændende fotoprodukter at kende? Se vores fotokalender side, hvor du kan lave forskellige fotokalendere i eget design og med egne billeder. Det er den oplagt julegave! Eller lav en personlig fotobog med mange designmuligheder. Her bliver dine flotte pletskud trykt direkte på siderne i en rigtig bog – den bedste måde at gemme dine minder på. Få juleinspiration til gaver, der passer til dit budget med vores mange gaveguides.

Men nu gælder det juleprodukterne! Kig på vores forskellige julekalendere med chokolade, slik og billeder og find den, der skal være dine unger, din bedre halvdel eller bedsteforældrenes julekalender 2022.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til fotoprodukter, designtips samt nyheder og produktlanceringer. God fornøjelse – og glædelig jul!