Fri fragt over 399 kr.* - Brug koden: FRIFRAGT
Modtag nyhedsbrevet og få 75 kr. til en fotobog*

 Bestil 2 stk.
julekalendere
- få 10% rabat

Brug værdikoden:

2XMAS10

Bestil 3 stk.
julekalendere
- få 15% rabat

Brug værdikoden:

3XMAS15

Bestil 4 stk.
julekalendere
- få 20% rabat

Brug værdikoden:

4XMAS20

Lav din egen chokoladejulekalender med dit eget billede

Chokoladejulekalender med kinder® chokolade

Chokoladejulekalender med kinder® chokolade

Børnene elsker kinder® chokolade og de elsker en chokoladekalender med et lille sødt højdepunkt hver dag i december. Så hvorfor ikke kombinere de to og endda med foto på? Kan selvfølgelig også gives til voksne med en sød tand.
fra 169,00 kr*
Chokoladejulekalender med Ferrero Pralinen

Chokoladejulekalender med Ferrero Pralinen

Køb en lækker chokoladejulekalender med Ferrero chokolade. Denne kalender indeholder hele 247g i alt af de forskellige lækre chokolader, som vi kender fra Ferrero. En favorit til voksne! Vælg mellem to størrelser.
fra 239,00 kr*
Julekalender m. 25 billeder

Julekalender m. 25 billeder

Lav en julekalender til børn eller voksne. 25 billeder i alt - ét på forsiden og 24 små bilelder gemt under lågerne. Du kan vælge mellem størrelse 35 x 24 cm eller størrelse 42 x 29,7 cm (Det samme som A3).
fra 79,00 kr*
Fyld selv julekalender

Fyld selv julekalender

Her er en julekalender, hvor du kan fylde lige præcis det i, som du ønsker. Kun fantasien sætter grænser: Mørk chokolade eller marcipan fra Summerbird, lakrids, små prøver af kaffe eller te er populære valg. Vælg mandler eller stykker af økologisk slik for en sund julekalender. Eller måske små gaver som neglelak og creme.
199,00 kr*
Chokoladejulekalender luksus

Chokoladejulekalender luksus

Eksklusivt design: Lav en elegant chokoladekalender, som du kan folde ud!
549,00 kr*
Chokolade julekalender eller julekalender med dine egen billeder bag lågerne? Her hos CEWE kan du selv designe flotte, søde og personlige julekalendere med forskellige overraskelser bag lågerne Vi har julekalendere til store og små, og flere af varianterne findes i forskellige størrelser. Bestil dem hos CEWE fra d. 12. september 2018.

Chokolade julekalendere med søde overraskelser

Det er allerede snart jul igen, og hvad er det første, du skal have styr på, inden vi skriver 1. december? Ikke julegaverne nej, det skal du nok nå. Men du skal nå at have købt julekalendere! Børnene i familien skal nok have en. Mindst én! Hvad med din bedre halvdel, har han eller hun ikke også fortjent lidt lækkert at stå op til de kolde december måneder? Her hos CEWE kan du selv designe forskellige chokolade julekalendere med lækkert fyld eller med små fotooverraskelser bag lågerne, og alle vores julekalendere er trykt med dit eget billede på. Vælg mellem flere forskellige slags med forskelligt fyld. Flere af dem fås i forskellige størrelser. Tag et kig her og se hvad CEWE byder på af sød, sød nedtælling til den bedste aften på året.Køb chokoladejulekalendere online til hele familien

Alle elsker overraskelser! Både børn og voksne sætter stor pris på en lille overraskelse, så hvad er bedre end en chokoladekalender med en lille overraskelse hver dag i december frem til juleaften? Her kan du lave flere forskellige slags julekalendere, både med og uden søde sager bag lågerne men alle med dit eget billede trykt på. Se her hvilke typer julekalendere du kan lave:


  • Foto julekalender: En fin og sød julekalender med dit eget billede på forsiden og søde chokoladekugler indeni. Alle chokoladerne er pakket fint ind i kulørt papir

  • • Chokolade julekalender med Ferrero Rocher chokolade: Lækker chokoladejulekalender til de lidt større børn eller til de voksne. Julekalenderen indeholder forskellige chokolader fra Ferrero Rocher, alle individuelt indpakket

  • • Julekalender med kinder® chokolade: Til børn og barnlige sjæle har vi en julekalender med en kinder® chokoladeoverraskelse til de 24 dage i december. Kalenderen indeholder forskellige typer af de populære chokolader

  • • Julekalender med billeder bag lågerne: En anderledes, spændende og sød julekalender med dine egen billeder bag lågerne og på forsiden (uden chokolade). Overrask familien med et fotominde hver decembermorgen!

  • Slik-julekalender eller fyld-selv-julekalender: Lav en fin julekalender med dit eget billede på og køb selv små slikposer eller små gaver til at putte i


En julekalender er en hyggelig tradition, og det hører sig bare til i december måned med en lille lækkerbisken så snart man springer ud af sengen de kolde vintermorgener. Chokolade julekalenderne er ikke bare slik og søde sager, de hjælper også de små med at holde styr på dagene til den store aften, og de kan samtidig øve datoer mv.

Uanset hvilken af vores kalendere du vælger; en julekalender med chokolade, med slik eller med fotos bag lågerne, kan du være sikker på, at den vækker glæde og begejstring hos både store og små hver dag i december. For udover søde sager og gode minder bag lågerne har kalenderne også dit eget billede trykt på forsiden i flotte, klare farver. Vælg et billede af ham eller hende, du giver chokoladekalenderen til eller et stemningsfuldt familiebillede, og du har også en fin dekoration til at stå til pynt hele julemåneden.

Flere af vores julekalendere, blandt andet dem med kinder® – og Ferrero-chokolade, fås i to størrelser og i både panoramaformat eller højformat.Design selv din chokoladejulekalender

Alle vores julekalendere og andre af vores flotte fotoprodukter, du kan lave med dine egen billeder, designes i vores gratis software. Download softwaren, find de billeder du vil bruge, og gå på opdagelse i et moderne designprogram fyldt med muligheder.Lav din egen chokolade julekalender i bedste kvalitet

Både vores chokoladekalendere og vores julekalendere med fotos eller fyld-selv-udgaven fremstilles i bedste kvalitet. Kalenderne fremstilles i kraftig karton, der kan tåle en fugtig klud, hvis der skulle komme et par små, fedtede chokoladefingre på.Chokoladejulekalendere til virksomheder

Ønsker du at bestille en chokoladekalender til hver af dine ansatte, til dine samarbejdspartnere eller som julegaver til kunderne, så kontakt CEWEs salgsafdeling på mail sales@cewe.dk eller ring til vores kundeservice på 78 79 78 03. Husk at være ude i god tid! Vi leverer generelt hurtigt, men større partier kan tage lidt længere tid at producere.


Har du fået lyst til at lære flere af vores spændende fotoprodukter at kende? Se vores CEWE FOTOKALENDER side, hvor du kan lave forskellige fotokalendere i eget design og med egne billeder. Det er den oplagt julegave! Eller lav en CEWE FOTOBOG med mange designmuligheder. Her bliver dine flotte pletskud bliver trykt direkte på siderne i en rigtig bog – den bedstemåde at gemme dine minder på.

Men nu gælder det juleprodukterne! Kig på vores forskellige julekalendere med chokolade, slik og billeder og find den, der skal være dine unger, din bedre halvdel eller bedsteforældrenes julekalender i 2019.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til fotoprodukter, designtips samt rabatter på vores lækre fotoprodukter. God fornøjelse – og glædelig jul!


Denne hjemmeside anvender cookies til brug for statistik og markedsføring herunder tracking. Ved at klikke videre accepterer du brugen af disse. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem, klik her.