Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 20% på CEWE FOTOBOG, vægbilleder og kort og invitationer!

Kontakt kundeservice:
78 79 78 03
chokolade julekalender med personligt billede på forsiden chokolade julekalender med personligt billede på forsiden

Chokoladejulekalender med billede

Hyg dig med nedtællingen til juleaften med vores julekalendere med billeder og chokoladefyld. Se udvalget her!

Bestil her

Julekalendere med Ferrero chokolade og billeder

Hvilken julekalender skal du - eller en, du holder af - nyde i december?

FSC®-certificeret og fair trade julekalender

En bæredygtig julekalender

Alle vores chokoladejulekalendere har nu en 100 % bionedbrydelig indvendig bakke

Hvordan skal din julekalender bestilles?

Se hvad forskellen er mellem at bestille i appen, online eller i fotoprogrammet

CEWE-app

 • Design og bestil, når du er på farten
 • Enkle designmuligheder
 • Gem dine projekter i appen
Vi anbefaler

Design online

 • Nem og hurtig bestilling
 • Ingen installation nødvendig
 • Virker på alle enheder

CEWE Fotoprogram

 • Mange designmuligheder
 • Enkel installation på din PC eller MAC
 • Gem projekter lokalt på PC'en

Chokolade julekalender med personlige billeder til store og små

Lav en chokolade julekalender med dine egne billeder og giv dig selv, din familie eller en ven en rigtig god start på julen! Vi har julekalendere i forskellige størrelser og med forskellig slags chokolade - eller helt uden chokolade, hvis du ønsker det. Køb årets chokolade julekalender allerede i dag.

Chokolade julekalender eller julekalender med dine egne billeder bag lågerne? Her hos CEWE kan du selv designe flotte, søde og personlige julekalendere med forskellige overraskelser bag lågerne. Vi har julekalendere til store og små, og flere af varianterne findes i forskellige størrelser.

Chokolade julekalendere med søde overraskelser

Det er allerede snart jul igen, og hvad er det første, du skal have styr på, inden vi skriver 1. december? Ikke julegaverne nej, det skal du nok nå. Men du skal nå at have købt julekalendere! Børnene i familien skal nok have mindst én julekalender med chokolade. Hvad med din bedre halvdel, har han eller hun ikke også fortjent lidt lækkert at stå op til i den kolde december måned? Her hos CEWE kan du selv designe forskellige chokolade julekalendere med lækkert fyld eller med små fotooverraskelser bag lågerne, og alle vores julekalendere er trykt med dit eget billede på. Vælg mellem flere forskellige slags med forskelligt fyld. Flere af dem fås i forskellige størrelser. Tag et kig her og se hvad CEWE byder på af sød, sød nedtælling til den bedste aften på året.

Køb chokolade julekalendere online til hele familien

Alle elsker overraskelser! Både børn og voksne sætter stor pris på en lille overraskelse, så hvad er bedre end en chokoladekalender med en lille overraskelse hver dag i december frem til juleaften? Her kan du lave flere forskellige slags julekalendere, både med og uden søde sager bag lågerne men alle med dit eget billede på forsiden. Se her hvilke typer julekalendere du kan lave:

 • Chokolade julekalender med Ferrero Rocher-chokolade: Lækker chokolade julekalender til voksne eller til de lidt større børn. Julekalenderen indeholder forskellige chokolader fra Ferrero Rocher, alle individuelt indpakket. Det søde indhold i kalenderen består blandt andet af mælkechokolade, sukker, kakaomasse, kakaosmør, hasselnødder, kakao, mandler og kokosnød. Det er en skøn kombination af ingredienser, der smager fantastisk og gør julen ekstra sød.
 • Julekalender med kinder® chokolade: Til børn og barnlige sjæle har vi en julekalender med en kinder® chokoladeoverraskelse til de 24 dage i december. Kalenderen indeholder forskellige typer af de populære chokolader. Endelig er der en god blanding af en fotokalender og en kinder® julekalender, nemlig den med både billeder på bagsiden af lågerne og kinder® - chokolader indeni.
 • Julekalender med billeder bag lågerne: En anderledes, spændende og sød julekalender med dine egne billeder bag lågerne og på forsiden (uden chokolade). Overrask familien med et fotominde hver decembermorgen!
 • Slik julekalender eller fyld-selv-julekalender: Lav en fin julekalender med dit eget billede på og køb selv små slikposer eller små gaver til at putte i.

Decemberdagen starter med en sød snack og et dejligt minde

En julekalender med chokolade er en hyggelig tradition, og det hører sig bare til i december måned med en lille lækkerbisken så snart man springer ud af sengen de kolde vintermorgener. Chokolade julekalenderne er ikke bare slik og søde sager, de hjælper også de små med at holde styr på dagene til juleaften, og de kan samtidig øve datoer mv.

Uanset hvilken af vores kalendere du vælger; en julekalender med chokolade, med slik eller med fotos bag lågerne, kan du være sikker på, at den vækker glæde og begejstring hos både store og små hver dag i december. For udover søde sager og gode minder bag lågerne har kalenderne også dit eget billede trykt på forsiden i flotte, klare farver. Vælg et billede af ham eller hende, du giver chokoladekalenderen til eller et stemningsfuldt familiebillede, og du har også en fin dekoration til at stå til pynt hele julemåneden.

Flere af vores julekalendere, blandt andet vores chokolade julekalendere med kinder® – og Ferrero-chokolade, fås i flere størrelser og varianter.

Design selv din egen chokolade julekalender

Alle vores julekalendere og andre af vores flotte fotoprodukter, du kan lave med dine egne billeder, designes i vores gratis fotoprogram. Download softwaren, find de billeder du vil bruge, og gå på opdagelse i et moderne og brugervenligt designprogram fyldt med muligheder.

Lav din egen chokolade julekalender i bedste kvalitet

Både vores chokoladekalendere og vores julekalendere med fotos eller fyld-selv-udgaven fremstilles i bedste kvalitet. Kalenderne fremstilles i kraftig karton, der kan tåle en fugtig klud, hvis der skulle komme et par små, eller store, fedtede chokoladefingre på.

Hos CEWE fokuserer vi på at skabe unikke produkter af høj kvalitet fremfor at tilbyde et billigt produkt. En julekalender med chokolade og med dine egne personlige billeder på er et speciallavet produkt, som du får til en fornuftig pris. Prisen på kalenderen varierer alt efter størrelse, hvorvidt der er chokolade i eller ej, hvilken slags chokolade der er i og hvor mange billeder, julekalenderen indeholder. Du finder produktets pris ved at trykke på den julekalender, du er interesseret i.

Chokoladekalendere og julegaver som julegaver til mor og julegaver til far er svære at sætte en pris på, fordi det er gaver fra hjertet, som der kun findes én af. Køb din one of a kind-fotogave allerede i dag og gerne i god tid, hvis du skal give gaven til jul!

Chokoladejulekalendere til virksomheder

Ønsker du at bestille en chokoladejulekalender som firmagave, til dine samarbejdspartnere eller som julegaver til kunderne, så kan du finde rabat og mere info på vores side om firmagaver og julegaver til ansatte. Husk at være ude i god tid! Vi leverer generelt hurtigt, men større partier kan tage lidt længere tid at producere.

Har du fået lyst til at lære flere af vores spændende fotoprodukter at kende? Se vores fotokalender-side, hvor du kan lave forskellige fotokalendere i eget design og med egne billeder. Det er den perfekte, personlige julegave! Eller lav en fotobog med mange designmuligheder. Her bliver dine flotte pletskud trykt direkte på siderne i en rigtig bog – den bedste måde at gemme dine minder på.

Men nu gælder det juleprodukterne! Kig på vores forskellige julekalendere med chokolade, slik og billeder og find den, der skal være dine unger, din bedre halvdel eller bedsteforældrenes julekalender 2023. Få idéer til julegaver, der passer til dit budget med vores mange gaveguides.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration til fotoprodukter, designtips samt nyheder og produktlanceringer. God fornøjelse – og glædelig jul!